Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Πού είστε ρε χούφταλα; Γαμάτε; Κορασίδα για Κορασίδα δεν έχετε αφήσει
Πού είστε ρε χούφταλα; Γαμάτε; Κορασίδα για Κορασίδα δεν έχετε αφήσει
Μην μιλάς εσυ γιατι εισαι υπο παρακολουθηση με τις φωτο που ανεβασες.Πού είστε ρε χούφταλα; Γαμάτε; Κορασίδα για Κορασίδα δεν έχετε αφήσει
Είμαι ο πιο ήσυχος άνθρωπος δεν καταλαβαίνω Για τι πράγμα μιλάςΜην μιλάς εσυ γιατι εισαι υπο παρακολουθηση με τις φωτο που ανεβασες.
Αγαπητέ τα γερόντια πηδάνε κατά ριπάς Αλίμονο σε μαςΕμείς γράφουμε τις μαλακίες μας ... και αυτοί πηδάνε ...
Κατάλαβες τώρα πόσα κρεβάτια τρίζουν ...
Λιγο ακομα αν το συνεχισεις θα αρχισω να κελαηδαω. Δοκιμασε με...Είμαι ο πιο ήσυχος άνθρωπος δεν καταλαβαίνω Για τι πράγμα μιλάς
Έχω και εγώ ράμματα για τη γούνα σουΛιγο ακομα αν το συνεχισεις θα αρχισω να κελαηδαω. Δοκιμασε με...
Τι θα πεις δηλαδη; Απλα θα επιβεβαιωσεις οτι ειμαι ο μόνος που δεν γαμαω.Έχω και εγώ ράμματα για τη γούνα σου
Ενταξει! ..... γι'αυτό μπορω να χαλασω και ολον μου τον κουμπαρά! και να διακοψω και την διατροφή που κανω !!!!!!Καλημέρα περήφανοι γέροντες !!!
Ο κουμπαρας ειναι απο το "χαρτζηλικι" που σου εδινε ο θειος οταν ησουν μικρος; Τα κονομησε η κοπελα.Ενταξει! ..... γι'αυτό μπορω να χαλασω και ολον μου τον κουμπαρά! και να διακοψω και την διατροφή που κανω !!!!!!
πρεπει να ξερεις οτι καθε δευτερα Χριστουγεννα μου εδινε ολοκληρο διφραγκο!Ο κουμπαρας ειναι απο το "χαρτζηλικι" που σου εδινε ο θειος οταν ησουν μικρος; Τα κονομησε η κοπελα.