Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Πριν την αυτοκαταδοση και για να σας προφυλαξω, σας αποτρεπω να δοκιμάσετε την

Δυστυχώς κυκλοφορεί απίστευτη μετριότητα.

Ανεβάζουν κάτι δήθεν επεξεργασμένες φωτογραφίες και τελικά εμφανίζεται η βλάχα ενός Ρωσό-Ουκρανικού χωριού με χαβλιόδοντες και πατσοκοιλιές που και να μας πλήρωναν δεν δύναται ούτε καν και να τις κοιτάξουμε ... πόσο μάλλον για τα περαιτέρω ...

Αγαπητέ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

:hi:

Εγώ πλέον είμαι απόλυτος στις κριτικές μου και πρόσφατα έκαψα 3 κορίτσια.

Carla, Melania και Angelina.

Λυπάμαι βέβαια για τα κορίτσια αλλά από τη στιγμή που το συνέχισα και τις δοκίμασα θεώρησα σωστό να ενημερώσω με βάση πάντα τα δικά μου καθαρά υποκειμενικά κριτήρια.

Αντιθέτως Dia που πήρα πρόσφατα και ξετρελάθηκα για μια ακόμα φορά, Sienna και Kelly είναι must από το current roster.

Επίσης Σάντρα εννοείται για την ομορφιά της.

Τώρα ζαχαρώνω μια Miss ...

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Kelly και Dia είναι must see. Dia ξαναειδα την Παρασκευή το βράδυ. Όπως πάντα όνειρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είστε τυχεροί όσοι ζείτε Αθήνα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, πιο συχνά προσπαθώ να καταλάβω ποιά παίζει να είναι αχαλίνωτη στο σεξ, παρά να είναι σούπερ κούκλα. Πιο σπάνια ψάχνω μόνο ομορφιά. Να κάτσουν και τα 2 μαζί θέλει και κάποια τύχη.

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Δυστυχώς κυκλοφορεί απίστευτη μετριότητα ...

Ανεβάζουν κάτι δήθεν επεξεργασμένες φωτογραφίες και τελικά εμφανίζεται η βλάχα ενός Ρωσο-Ουκρανικού χωριού με χαβλιόδοντες και πατσοκοιλιές που και να μας πλήρωναν δεν δύναται ούτε καν και να τις κοιτάξουμε.

Αγαπητέ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Εγώ πλέον είμαι απόλυτος στις κριτικές μου και πρόσφατα έκαψα 3 κορίτσια.

Carla, Melania και Angelina.

Αντιθέτως Dia που πήρα πρόσφατα και ξετρελάθηκα για μια ακόμη φορά, Sienna κσι Kelly είναι must από το current roster.

Επίσης Σάντρα εννοείται για την ομορφιά της.

Τώρα ζαχαρώνω μια Miss ...

Ενημέρωσε πoια "Miss" είναι αυτή ρε Annapurnaaaaaaaaaaa !!!! :smiling-face-with-heart-eyes:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, πιο συχνά προσπαθώ να καταλάβω ποιά παίζει να είναι αχαλίνωτη στο σεξ, παρά να είναι σούπερ κούκλα. Πιο σπάνια ψάχνω μόνο ομορφιά. Να κάτσουν και τα 2 μαζί θέλει και κάποια τύχη.
Εγώ σχεδόν ποτέ δεν κάνω υποχωρήσεις.
Στις γραφειάτες θέλω να έχουν όλο το πακέτο.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Εγώ σχεδόν ποτέ δεν κάνω υποχωρήσεις.
Στις γραφειάτες θέλω να έχουν όλο το πακέτο.
Δίκιο έχεις. Απλώς είμαι νέος στο σπορ και για προσωπικούς λόγους, υποθέτω, έδωσα ασυνείδητα το βάρος εκεί.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423

Δυστυχώς κύριε βαλτεπούδρα είμαι οπτικός τύπος και αν δεν δω κάτι το καλαίσθητο ο "μικρός Ανναπούρνα" ... μουλαρώνει και δεν σηκώνεται για χορό με τίποτα ... άσε που τον ψάχνω γιατί κρύβεται και δεν βγαίνει έξω ούτε με υποσχέσεις ούτε καν και με γλειφίτζουρια ...

:tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Δίκιο έχεις. Απλώς είμαι νέος στο σπορ και για προσωπικούς λόγους, υποθέτω, έδωσα ασυνείδητα το βάρος εκεί.
Δυστυχώς κύριε βαλτεπούδρα είμαι οπτικός τύπος και αν δεν δω κάτι καλαίσθητο ο "μικρός Ανναπούρνα" ... μουλαρώνει και δεν σηκώνεται για χορό με τίποτα ... άσε που τον ψάχνω γιατί κρύβεται και δεν βγαίνει έξω ούτε με υποσχέσεις ούτε με γλειφίτζουρια ...

Θα συμφωνήσω με τον μίστερ Annapurna δεν λειτουργώ αν δω κάτι που με χαλναει.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλά, ούτε εγώ. Απλώς προτιμώ μια ομορφούλα δυναμίτη παρά μια πανέμορφη που είναι διαδικαστική. Φταίει ότι έχω φάει κόλλημα με μη επαγγελματία που έχει και τα 2 και προσπαθώ να δω ότι υπάρχουν και καλύτερα. Εκτός αν χρειάζομαι οφθαλμίατρο....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Για συνεχίστε τις αυτό-καταδόσεις λοιπόν ...

View1.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλά, ούτε εγώ. Απλώς προτιμώ μια ομορφούλα δυναμίτη παρά μια πανέμορφη που είναι διαδικαστική. Φταίει ότι έχω φάει κόλλημα με μη επαγγελματία που έχει και τα 2 και προσπαθώ να δω ότι υπάρχουν και καλύτερα. Εκτός αν χρειάζομαι οφθαλμίατρο....
Εγώ δυστυχώς έχω σαν μέτρο σύγκρισης τη γυναίκα μου. Μου είναι αδύνατο να πηδήξω γυναίκα που να μη μου δώσει τουλάχιστον αυτά που μπορώ να εχω με αυτή. Κόλλημα :dunno:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Αχ, έτσι είναι τα νιάτα. Εκλεκτικά και επιλεκτικά. Ενώ εγώ ο γέρος, καλά το διορθώνω, ο κωλο-γερος, δεν έχω ούτε δικαίωμα ούτε περιθώριο επιλογής. Ότι κάτσει, αλλά δεν κάθεται. :confused:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Εγώ δυστυχώς έχω σαν μέτρο σύγκρισης τη γυναίκα μου. Μου είναι αδύνατο να πηδήξω γυναίκα που να μη μου δώσει τουλάχιστον αυτά που μπορώ να εχω με αυτή. Κόλλημα :dunno:
Περίπου το ίδιο παθαίνω, αλλά εγώ είμαι απλώς γκόμενος. Προσπαθώ να βρω πιο ωραία ή πιο σεξουαλική και δυσκολεύομαι. Ζω ένα δράμα. Δεν σταματάω το σεξ σε αυτή την δύσκολη αναζήτηση του αγίου δισκοπότηρου... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Να το κοιτάξεις, γιατί μπορεί να καταντήσεις σαν εμένα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423

Και εγώ είχα κόλλημα με την γυναίκα μου μέχρι που χωρίσαμε ...

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Ξύπνησε ο ζεμπούδιος. Μας παρακολουθεί αλλά δεν παρεμβαίνει. Πάλι θα αρχίσει τις μαλακιες. Ησυχία από τη μέση και κάτω και παπαρια μέντολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom