Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Την επόμενη χιλιετία εσύ Και σίγουρα όχι από τον γέρο τράγοεγώ θέλω πάστα στο βάρσο που είναι και του παρα-προηγούμενου αιώνος
Την επόμενη χιλιετία εσύ Και σίγουρα όχι από τον γέρο τράγοεγώ θέλω πάστα στο βάρσο που είναι και του παρα-προηγούμενου αιώνος
εγώ θέλω πάστα στο βάρσο που είναι και του παρα-προηγούμενου αιώνος
Πάστα με ου να μην είναι μόνο και όλα τα υπόλοιπα καλοδεχούμεναΤου προηγούμενου αιώνα θα πάρουμε σίγουρα! Έχω μια υποψία ότι δεν θα είναι πάστα...
Πάστα με ου να μην είναι μόνο και όλα τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα
Καλή χώνεψη τζιμάρα. Κρίμα που δεν είναι εδώ ο Γέρο τράγος να σε κεράσει κανένα γλυκάκι
Μόλις έφαγα λεμονάτο με πατάτες μιαμ μιαμ
Παίζει κανα γλυκάκι εδώ;!;!;!
Μερσί μεσιε καρελιαν (γαλλιστι)Καλή χώνεψη τζιμάρα. Κρίμα που δεν είναι εδώ ο Γέρο τράγος να σε κεράσει κανένα γλυκάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λέμε και καμιά μαλακια να περάσει η ώρα
Μην ανησυχείς Τζιμαρα αύριο σου φέρνω τον Zebu θα χάσεις αρκετά κιλά δεν θα προλαβαίνεις να τρως θα τα καθαρίζει όλα αυτόςΜερσί μεσιε καρελιαν (γαλλιστι)
Μείωσα λίγο το φαγητό , εξαφάνισα τα γλυκα και έχασα 3 κιλά σε 5-6 μέρες
Από 96 έπεσα στα 93...
Όμως τώρα έτρωγα μια τούρτα ολόκληρη
Τώρα που το’πες μμμμμ ?Θες να σου φέρουμε τίποτα αύριο Τζιμάρα; (Την Κέλλυ ίσως ;)
Αυτό είναι πραγματι πολύ ενθαρρυντικόΜην ανησυχείς Τζιμαρά αύριο σου φέρνω τον Zebu θα χάσεις αρκετά κιλά δεν θα προλαβαίνεις να τρως θα τα καθαρίζει όλα αυτός
Όπως πολύ καλύτερα από μένα γνωρίζεις την Τετάρτη τελειώνει Ή τουλάχιστον αυτό σχεδίαζε όταν βρεθήκαμε
Η Κέλλυ βγάζει φράγκα τώρα
αναμένεται ο μπλιζ να μας πάει βαρσο
No noΌπως πολύ καλύτερα από μένα γνωρίζεις την Τετάρτη τελειώνει Ή τουλάχιστον αυτό σχεδίαζε όταν βρεθήκαμε
Εκτος απο εμενα. Με ειδανε μικροτσουτσουνο κωλο-γερο και με λυπηθηκανε.Εσύ αγαπητέ μπορεί να είσαι πιο νέος και από Zebu και Konstatinos που είναι τα άγια βρέφη του νήματος. Ακολουθεί ο κ. Karelis που πρωτοστάτησε στην οκτωβριανή επανάσταση.
Αλλά Blizard και Popov είναι αυτοί που ξέκαναν τους τελευταίους Νεάντερνταλ.
???Ρε μη λέτε μαλακίες στο Νέο πείτε του ότι ο Γέρο τράγος είναι σπαγγοραμένος, τσιγκούνης, ποστάρει συνέχεια σάπιες και μας σπάει συνέχεια τα κάκαλα με το δεν υπάρχει μανάρι, δεν υπάρχει Αγγλις και πότε θα βρω εγώ γκόμενα
Ω, να σου γαμήσω!
Μόλις έφαγα λεμονάτο με πατάτες μιαμ μιαμ
Παίζει κανα γλυκάκι εδώ;!;!;!
Πουλήσαμε τα λιόδεντρα στην Καλαμάτα.ρε λέρα όλο μπάνια, μικρούλες και προβατίνα είσαι...και δουλειά καθόλου...
που βρήκες λίρες?
Δεν φταίω εγώ αν δεν με πιστεύεις.άστα ρε τα ψόφια
λέγε, πήγες και ναβαρίνο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συνοδεία μικρής άγουρης?
Πουτ δε λιοδεντρα νταον σλοουλιΠουλήσαμε τα λιόδεντρα στην Καλαμάτα.