Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Μηδέ πιο αχάριστος του ευεγερτηθεντοςΈνα θήλυ!
Μηδέ πιο αχάριστος του ευεγερτηθεντοςΈνα θήλυ!
Το έσιαξα, και υπάγω. Έχουμε και δουλειές...Δεν με απασχολούν οι χαρακτηρισμοί της κατώτερης κοινωνικής τάξεως [=της πλέμπας].
Θα συνεχίσω να αναζητώ γκόμενες όσες και αν έχω ήδη.
Σχεδόν δάκρυσα!Σκληρές εποχές.
Πολλά ανοιχτά μέτωπα και σε ποιο να πρωτοπολεμήσει κάποιος και στην προκειμένη περίπτωση ο κουρασμένος και αδύνατος τούτος υπερήλιξ, ως ο νηματοθέτης....
Τρίψτε τα μάτια σας με σκόρδο και θα πλαντάξετε στο κλάμα!Σχεδόν δάκρυσα!
Ε, τώρα έχει δίκιο που σας αποκαλεί κομμουνιστοσυμμοριτη.Ρε μπάρμπα, η μανάρι η Αγγλίς και η Γερμανίς δεν είναι γυναίκες; Με "γυναικωτούς" τα έμπλεξες ;
Τοσιαξα, λίγο.Υπάγω προς διαλογισμόν επί του πρωκτέου!
Δεν με απασχολούν οι χαρακτηρισμοί της κατώτερης κοινωνικής τάξεως [=της πλέμπας].
Κανόνισε να βρούμε το κουφάρι σου σε καμμία αποθήκη παρατημένοΣκληρές εποχές.
Πολλά ανοιχτά μέτωπα και σε ποιο να πρωτοπολεμήσει κάποιος και στην προκειμένη περίπτωση ο κουρασμένος και αδύνατος τούτος υπερήλιξ, ως ο νηματοθέτης....
Τις μπλοκάρω γιατί ο πορνοθετης είπε ότι όταν θα φτιάξουν θα είμαι το τιμώμενο πρόσωπο για τρολαρισμαΟι ψηφοφορίες ακόμα δεν ... ;
χαχαχα ναι το θυμαμαιΤις μπλοκάρω γιατί ο πορνοθετης είπε ότι όταν θα φτιάξουν θα είμαι το τιμώμενο πρόσωπο για τρολαρισμα
Το διόρθωσαΣκληρές εποχές.
Πολλά ανοιχτά μέτωπα και σε ποιο να πρωτογαμήσει κάποιος και στην προκειμένη περίπτωση ο κουρασμένος και αδύνατος τούτος υπερήλιξ, ως ο νηματοθέτης....
Ο κ. blizard δεν θέλει ούτε woman, ούτε frau ούτε женщина. Θέλει θήλυ. Σε λίγο θα μας πει "δεν υπάρχει ελληνίς, φευ!" και μετά θα λέει μόνο "我想要個女人" και " 我沒有錢 "Ένα θήλυ!
Α, ξεχασα.Μαινε λιμπε, μαινε λιμπε,
θα ξεχασω οτι μου ειπε
η Μαναρι, πως αν παω
κι αλλη γκομενα πηδαω
τα αρχιδακια θα μου κοψει
στα γατια της να τα δωσει,
μα εγω που ειμαι ενταξει
στα ανηψια τα εχω ταξει,
Μαι λαβ, Σκωτις ωραια
στη ζωη μου ηρθες μοιραια
τα τσιμπουκια που μου κανεις
με αυτα θα με τρελανεις