blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.670
- Πόντοι
- 26.096
Υμείς ανακαλύψατε τη φωτιά;Τον φάγαμε ψητό αυτόν!
Ω νηματοθέτα, δεν είμαι κομμουνιστής. Ούτε ο καχύποπτος κ. Popov δεν αμφιβάλλει για το πρόσωπό μου.Τίθεσθε υπό έρευναν δια φιλοκομμουνιστικά αισθήματα.
1. Δεν ανακαλύψαμε την φωτιά. Ο νηματοθέτης ενδεδυμένος ως Προμηθέας την παρέδωσε στους ανθρώπους.Υμείς ανακαλύψατε τη φωτιά;
Ω νηματοθέτα, δεν είμαι κομμουνιστής. Ούτε ο καχύποπτος κ. Popov δεν αμφιβάλλει για το πρόσωπό μου.
1.Ο Προμηθέας, ο πρώτος αντιθεϊστής. Μάλιστα... 2.Δεν είμαι ποτέ σίγουρος για τίποτα (εκτός του ότι ο κ. Κarelis και ο γράφων, είμαστε ομορφόπαιδα). 3. Εφηύρε και τη σιδηρά παρθένα ο κ. Popοv?1. Δεν ανακαλύψαμε την φωτιά. Ο νηματοθέτης ενδεδυμένος ως Προμηθέας την παρέδωσε στους ανθρώπους.
2. Μην είσθε ποτέ σίγουρος για τον κ. popov και τις έρευνές του και κυρίως για τα συμπεράσματά του Ανακριτού μας.
3. Εφηύραμε πολλά πράγματα τότε. Χρήσιμα και αποτελεσματικής λειτουργίας.1.Ο Προμηθέας, ο πρώτος αντιθεϊστής. Μάλιστα... 2.Δεν είμαι ποτέ σίγουρος για τίποτα (εκτός του ότι ο κ. Κarelis και ο γράφων, είμαστε ομορφόπαιδα). 3. Εφηύρε και τη σιδηρά παρθένα ο κ. Popοv?
Εξαίρετος!
Γατάκι νηματοθέτη ...
Ακου λιγο τον καλυτερο τενορο ολων των εποχων
Γνωριστήκαμε στην αρχή της Πλειστοκαίνου εποχής!Είστε, με τον Popov όπως ο Σον Κόνερι και ο Μάικλ Κέιν στο the man who would be king του Χιούστον, αχώριστοι, έτσι δεν είναι;
Ο νηματοθετης δεν τα παει καλα ουτε με τα αντερα του....Είστε, με τον Popov όπως ο Σον Κόνερι και ο Μάικλ Κέιν στο the man who would be king του Χιούστον, αχώριστοι, έτσι δεν είναι;
Να κάνουμε καλλιστεία και ο νικητής να έχει το βαθμό του global-γερο-γαμιά που θα φαίνεται κάτω από το username τουΟ νηματοθετης δεν τα παει καλα ουτε με τα αντερα του....
Βασικα ειναι ζουλιαρης ...και ζηλευει ολους εμας τους ομορφους
Έχει το Χατζημανώλειον το γηροκομείο λίγο πιο κάτω, εκεί καλύτερα να πάνε για καντάδες.Για καντάδες στο ξενοδοχείο του γκλάμουρ θα είναι οι γερογκαύλιακες
Για καντάδες στο ξενοδοχείο του γκλάμουρ θα είναι οι γερογκαύλιακες