Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
καλησπερα γεροντες ..
Οποιος πηδηξε ας σηκωσει το χερι
Του πετάνε το «πράγμα» χωρίς καν να το ζητήσει. Γιατί αν το ζητήσει θα είναι αργά!!!Λάθος λινκ. Αυτό είναι το σωστό ....
Πεπερασμένος ο βίος όλων ημών ... Φευ!Είστε σε περίοδο ενδοσκόπησης και έλλειψης νοήματος ή απλώς ετοιμάζεστε για την βησιγότθο και κάνετε εκλογικεύσεις ώστε Σκωτίς και Ρωσίς να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;
Απορία ψάλτου, βηξ!καλησπερα γεροντες ..
Μπα...καλησπερα γεροντες ..
καταλαβαμε ,,παλι ξεσκιστηκατε ...κουφαλες
καταλαβαμε ,,παλι ξεσκιστηκατε ...κουφαλες
Φευ!
Το είπα και την άλλη φορά, μια Γαλλίδα σας λείπει για την καινούργια «Αντάντ»!!!
κατσε ...τωρα που αρχισε να μιλαει ..θα δεις τι αλλο θα βγάλει στη φόρα
Το είπα και την άλλη φορά, μια Γαλλίδα σας λείπει για την καινούργια «Αντάντ»!!!
Στην Αθήνα έχει μερικές, όταν έρθετε θα ολοκληρωθεί η συμμαχία!!!
Έχετε να μου γνωρίσετε μία γυναίκα μήπως και την βγάλω γκόμενα;κατσε ...τωρα που αρχισε να μιλαει ..θα δεις τι αλλο θα βγάλει στη φόρα
Ολες οι φυλές του Ισραηλ ....
Αυτός και τα Ηνωμένα Έθνη!!!κατσε ...τωρα που αρχισε να μιλαει ..θα δεις τι αλλο θα βγάλει στη φόρα
Ολες οι φυλές του Ισραηλ ....
Κανονική η σε προχωρημένη αποσυνθεσηΈχετε να μου γνωρίσετε μία γυναίκα μήπως και την βγάλω γκόμενα;
Από τα ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, ως και η πλέμπα θα έλεγε.Κανονική η σε προχωρημένη αποσυνθεση
Γυναικα ή κατι σαν γυναίκα
Τα γουστα σου απ τα γουστα μου απέχουν παρασαγγας
βρε αχορταγε ...δεν σου φτανουν 3 γκομενες ....?????Από τα ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, ως και η πλέμπα θα έλεγε.
Εις την αναβροχιάν καλό και το χαλάζι ...
Φευ!
Από αυτά γιόκ ...Καλημέρα γέροντες....
Πως πάνε τα πηδηματάκια....
τι εγινε ? εφυγε η παρλεβουφρανσε?Από αυτά γιόκ ...
Από αυτά γιες
Ναι.τι εγινε ? εφυγε η παρλεβουφρανσε?