Ειλικρινά μου είναι ακατανόητη τέτοια καλοτυχία.
Δεν την έβγαλα γκόμενα. Πάντως ήταν πολύ χαρούμενη το Σάββατο στον καφέ και πολύ περιποιημένη.
Παντρεμένη με Έλληνα είναι και έχει βαρεθεί [δεν το λέει αλλά φαίνεται ...].
Ντυμένη που την βλέπω, φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εννοείται ότι δεν είναι αγουρίς. Αλλά γυμνάζεται πολύ με αναρρίχηση και τρέξιμο.
Και αυτή βεβαίως ξανθιά με γαλανά μάτια ...
Άρχισα να επιθυμώ τα καστανά και τα μαύρα μάτια ... Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την γνώρισα στα 15 λεπτά που περιμένουμε μετά το εμβόλιο ...
Ειλικρινά μου είναι ακατανόητη τέτοια καλοτυχία.
Δεν την έβγαλα γκόμενα. Πάντως ήταν πολύ χαρούμενη το Σάββατο στον καφέ και πολύ περιποιημένη.
Παντρεμένη με Έλληνα είναι και έχει βαρεθεί [δεν το λέει αλλά φαίνεται ...].
Ντυμένη που την βλέπω, φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εννοείται ότι δεν είναι αγουρίς. Αλλά γυμνάζεται πολύ με αναρρίχηση και τρέξιμο.
Και αυτή βεβαίως ξανθιά με γαλανά μάτια ...
Άρχισα να επιθυμώ τα καστανά και τα μαύρα μάτια ... Φευ!
Βρε σαρδανάπαλε έχει ξεκληρίσει το μισό γυναικείο πληθυσμό της Θεσσαλονίκη και των περιχώρων για να μη μιλήσουμε για τις καθόδους σας στην υπόλοιπη Ελλάδα; Πότε θα χορτάσει το, ας το πούμε, ανήσυχο σεξουαλικά πνεύμα σου;
Βρε σαρδανάπαλε έχει ξεκληρίσει το μισό γυναικείο πληθυσμό της Θεσσαλονίκη και των περιχώρων για να μη μιλήσουμε για τις καθόδους σας στην υπόλοιπη Ελλάδα; Πότε θα χορτάσει το, ας το πούμε, ανήσυχο σεξουαλικά πνεύμα σου;
Πάλι καλά που υπάρχουν οι αυτοκαταδόσεις σου!!!
Αλλιώς ποιός θα πίστευε ένα απλό και ταπεινό μέλος του νήματος σαν εμένα;!
Τώρα που αναφέρθηκε το κομμουνιστοσυμμορίτης, μια ερώτηση, η Μανάρι είναι Ρωσίδα κομμουνίστρια;
Τώρα που αναφέρθηκε το κομμουνιστοσυμμορίτης, μια ερώτηση, η Μανάρι είναι Ρωσίδα κομμουνίστρια;
Έχω είπει ότι είναι Ρωσίς. Ήτο μικρά όταν το καθεστώς σας κατέρρευσε και ως εκ τούτου δεν ενθυμείται πολλά. Δεν ασχολείται με την πολιτικήν και ούτε έχει ιδιαιτέραν άποψιν. Όχι βεβαίως ότι θα με ενδιέφερε η άποψίς της όταν συνευρίσκομαι εις λογοτεχνικόν συμπόσιον μετά τούτης.
Τώρα με βάζετε στη μπρίζα να απαντήσω αντί του νηματοθέτη,
κάποτε ήμουνα παρέα με ένα Ρώσο και βλέπαμε τηλεόραση με το που πέφτουν
ειδήσεις και βλέπει τη Παπαρήγα με το σφυροδρέπανο έπεσε ξερός στο πάτωμα
από τα γέλια.
Μην απατάστε έχουν γίνει οι χειρότεροι καπιτάλες
Ανέγνωσα, με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, τις συζητήσεις της πλέμπας για τα εμβόλιά τους. Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, που επιλέγουμε να ζούμε επικίνδυνα και να ζούμε την κάθε μας στιγμή, έχομεν εμβολιασθεί με Astra Zeneca και μάλιστα και με τις δύο δόσεις! Τι να μας πείτε τώρα, ρε γατάκια της πλέμπας...!!!
Ασε ρε γαλή της αριστοκρατιας !!!
Ημεις ως γνησιοι εκπροσωποι του λαουτζικου επιλεξαμε της Phizer ...και βαλαμε και μεσον αμα λαχει
1.διοτι εμπεριεχει και Σιλδεναφιλη η οποια εγκαθισταται στο DNA και προσφερει σκληρη και ακαμπτη στηση κατα το δοκουν
2 Αυξανει το μηκος και την διατομη του magnum ...( τρεμε Τζιμακο και Νικοτριβη )
Σας αφηνω να χτυπησετε το κεφαλι σας στον επενδεδυμενο με ταπετσαρια τοιχο του γραφειου σας
karelis, εσύ προσπαθείς να μάθεις την ηλικία της, αν ήταν στον κόκκινο στρατό στην KGB ή της Περεστρόικα έστω. Αλλά ο νηματοθέτης θα μπορούσε να σου πει ότι ρωτάς για να δεις εάν είναι δυνατό να την στρατολογήσεις επειδή είσαι κομμουνιστοσυμμορίτης....
karelis, εσύ προσπαθείς να μάθεις την ηλικία της, αν ήταν στον κόκκινο στρατό στην KGB ή της Περεστρόικα έστω. Αλλά ο νηματοθέτης θα μπορούσε να σου πει ότι ρωτάς για να δεις εάν είναι δυνατό να την στρατολογήσεις επειδή είσαι κομμουνιστοσυμμορίτης....