Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Aπαγορεύται για τους άνω των 65 ετών
Δεν εχω ιδεα ...Δεν υπαρχει ακομα επισημη οδηγία ...
Αν πρεπει να κανω και τις δυο θα τις κανω ..Δεν εχω προβλημα
Νομιζω οτι σημαντικο ρολο παιζει ο αριθμος των αντισωματων
Σε φιλικο προσωπο που ειχε νοσησει ελαφρα , και ειχε κατω απο 1000, του ειπαν να κανει και τις δυο δοσεις
εσυ μιλας μεσα στη ψυχη μου ....Aπαγορεύται για τους άνω των 65 ετών
Η θεση της ιατρικης κοινοτητας ειναι >50 εχεις αντισωματα < 50 δεν εχειςΘα σου πω γιατί έχω φίλους που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με εσένα.
Η 2η δόση ακυρώνεται αυτόματα, όταν θα πας στη γραμματεία θα σε ρωτήσουν αν έχεις νοσήσει από COVID-19. Από τη στιγμή που έχεις νοσηλευτεί είσαι 100% καταγεγραμμένο κρούσμα, άρα να πεις την αλήθεια.
Αυτό που λες για τα αντισώματα, το θεωρώ πολύ σωστό, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει. Τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Κρατάω μια επιφύλαξη καθώς γιατρός δεν είμαι και δεν θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου.
Η θεση της ιατρικης κοινοτητας ειναι >50 εχεις αντισωματα < 50 δεν εχεις
Η ταπεινη αποψη κορυφαιων εντατικολογων ειναι οτι με >10,000 εχεις μια προστασια ...Αλλα οχι απ ολες τις μεταλαξεις ...πχ Ινδική
Σε καθε περιπτωση , εγω θα ακολουθησω ευλαβικα την αποψη του γιατρου μου ( ενας εκ των ανωτερω ) η οποια ειναι να κανω εστω τη μια δοση ...μονο και μονο γιατι εχω αντισωματα ...
Αμα ειμαι ΟΚ με τη μια θα παρω και το πιστοποιητικο ....να κανουμε και κανενα ταξιδακι
Φίλε μου καλέ λυπάμαι για την περιπέτειά σου τώρα σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ το δεύτερο εμβόλιο γάμησέ τα γάμησέ τα γάμησέ τα.. το σκάφος δεν μπορώ να το αγοράσω είναι ακριβό ξέρω πόσο θα μου ζητήσεις. Ευχαριστώ πάντως.επειδη δεν προβλεπετε να παω ...αμα θες στο πουλαω ...
χαχαχαχαχαΦίλε μου καλέ λυπάμαι για την περιπέτειά σου τώρα σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ το δεύτερο εμβόλιο γάμησέ τα γάμησέ τα γάμησέ τα.. το σκάφος δεν μπορώ να το αγοράσω είναι ακριβό ξέρω πόσο θα μου ζητήσεις. Ευχαριστώ πάντως.
Παιδακια καλημερα σε ολους
Σημερα κανω και εγω την πρωτη δοση Pfizer ...και ας εχω πανω απο 10,000 αντισωματα ..
Τα 2 MRNA εμβολια ( Pfizer & Moderna ) εχουν λιγωτερες παρενεργειες απ τα αλλα .
Αλλα οτι και να κανουν ειναι καλυτερο απ το να αρωστησει κανεις ..( σας μιλαω εκ πειρας ...)
Εχω βγει δυο μηνες απ το νοσοκομειο και ακομα δεν εχω επανελθει εντελως ...
Μια χαρα ειναι ..
Σκέφτομαι να κάνω το Jonson τι λες γέροντα; Θα γίνω μπριλα;!;!;!;
Πολύ ωραία τότε θα το προγραμματίσωΜια χαρα ειναι ..
Απ αυτη την κατηγορία εμβολιων ( τα ιικου φορεα ) πιστευω και ετσι δειχνουν οι μελέτες οτι ειναι το καλύτερο ...
Προχώρα Τζιμάκο!!!Πολύ ωραία τότε θα το προγραμματίσω
Είναι κουραστικό να ζεις με τον φόβο «θα κολλήσω.. δεν θα κολλήσω;!;!;» ειδικά όταν έχεις επιχείρηση και ειδικά με «μονοπροσωπους πρωταγωνιστες»
Μερσί
φιλε...αμα ολα περνανε απ τα χερια σου ...δεν σε περνει να αρωστησεις ...Πολύ ωραία τότε θα το προγραμματίσω
Είναι κουραστικό να ζεις με τον φόβο «θα κολλήσω.. δεν θα κολλήσω;!;!;» ειδικά όταν έχεις επιχείρηση και ειδικά με «μονοπροσωπους πρωταγωνιστες»
Μερσί
Χθες έδωσα και αίμα καλωδιακι και νιώθω σαν πουλάκι σήμεραΠροχώρα Τζιμάκο!!!
Για ρωτα το μπλιζ τζωρτζηΚαλησπέρα και καλή βδομάδα γέροντες !!!!
Ξερει κανενας πως μπορω να κανονισω κοπελες για στριπτιζ σε bachelor ? Περα απο τα γραφεια , μπορουν να στειλουν σε σπιτια κοπελες απο στριπτιτζαδικα ή καπως αλλιως ?
ΜΛΜ..σοβαρεψου καμια φοράΓια ρωτα το μπλιζ τζωρτζη
Κάθε Παρασκευή απόγευμα διοργανώνει τέτοια event στο γραφείο και μετά παίζουν και μπιρίμπα
Νομίζω ότι όλα τα παππούδια ξύπνησαν και σήμερα!
Τι αλλά νέα από το ΚΑΠΗ παιδγια;;;
Έχουμε τιποτις απώλειες :prie
Χθες έδωσα και αίμα καλωδιακι και νιώθω σαν πουλάκι σήμερα
Ποσο με κατάλαβες φίλε!!φιλε...αμα ολα περνανε απ τα χερια σου ...δεν σε περνει να αρωστησεις ...
Ελειψα 40 μερες απ το γραφειο και να μη σου πω τι εγινε ...
Να σου πω οτι ημουν στην ΜΕΘ και μια μερα αδειασα 2 φορες μπαταρια στο κινητο ...Ποσο με κατάλαβες φίλε!!
Η επιχείρηση έχει σε όλα τα πόστα «one man show” και «one woman show”