LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.294
- Πόντοι
- 8.645
Πώς εξελίχθηκε η ζωή σου όλο αυτό το διάστημα;Λαιον;μαύρα μάτια.. Που χάθηκες αδελφέ
Πώς εξελίχθηκε η ζωή σου όλο αυτό το διάστημα;Λαιον;μαύρα μάτια.. Που χάθηκες αδελφέ
Δεν θα
Δεν θα βρουμε γκόμενα ποτέ.Φευ.
Η κυρία Εριναλ είναι η γοργόνα;Ενεφανίσθη η κα. Έριναλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θαύμα!
ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!
Είναι ή δεν είναι, το μένος της σίγουρα θα είναι το ίδιο με της Γοργόνας ΜέδουσαςΗ κυρία Εριναλ είναι η γοργόνα;
Τυχερός είσαστε κύριε Βαλτεπούδρα δεν την έχετε πετύχειΕμφανίστηκε σε μια στιγμή που έψαχνα κάποιο γέροντα για πρέφα ή για σκάκι. Αλλά επειδή δεν την ήξερα είπα να κάνω ότι με πήρε ο ύπνος στην κουνιστή μου πολυθρόνα. Ευτυχώς με πέρασε για νεκρό και όπως ήρθε, έφυγε.
Και δεν υπάρχει ούτε ένας Περσέας στο νήμα.Είναι ή δεν είναι, το μένος της σίγουρα θα είναι το ίδιο με της Γοργόνας Μέδουσας
μόλις διαβάσει τα κατορθώματα του γεροτράγου (νηματοθέτη)
και των άλλων μελών.
Θα μας "στολίσει" κανονικά
Μα γι' αυτό το λέω: με είχατε προετοιμάσει και έγινα ένα με τα έπιπλα του ΚΑΠΗΤυχερός είσαστε κύριε Βαλτεπούδρα δεν την έχετε πετύχει
να μας τα σούρνει
Χρόνια πολλά κιόλας για τα γενέθλια σας,Μα γι' αυτό το λέω: με είχατε προετοιμάσει και έγινα ένα με τα έπιπλα του ΚΑΠΗ
Ευχαριστώ αλλά δεν ήταν τα δικά μου. Το cg που θα καλούσα κανονικά είχε γενέθλια. Μάλλον γράφω άσκημα και δεν έγινε κατανοητόΧρόνια πολλά κιόλας για τα γενέθλια σας,
τα εορτάσατε με το σωστό τρόπο
όχι καλά γράφεται,Ευχαριστώ αλλά δεν ήταν τα δικά μου. Το cg που θα καλούσα κανονικά είχε. Μάλλον γράφω άσκημα και δεν έγινε κατανοητό
Εξαιρετική απάντηση και στάση. Ίσως χρειαστεί να το κάνω κι εγώ στο εξήςόχι καλά γράφεται,
λάθος δικό μου από συνήθεια που γιορτάζω τα δικά μου με αυτό το τρόπο
Να το πράξετε, είναι ο καλύτερος εορτασμός γενεθλίων/ εορτών κλπΕξαιρετική απάντηση και στάση. Ίσως χρειαστεί να το κάνω κι εγώ στο εξής
Μα ο ανταποκριτής μας εκει είναι και συμμετέχων. Το είχα
Aνω κάτω η Πάρος με το σοφτ πορνό ριάλιτι που γυρίζεται στο νησί
Διαφήμιση για το νησί το επίμαχο ριάλιτι, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, που έχει νοικιάσει το εξοχικό του στη γερμανική παραγωγή - Τι λένε οι ιδιοκτήτες πολυτελούς βίλας που βρίσκεται δίπλαwww.protothema.gr
Απορώ πως δεν έχουμε ακόμη feedback από το νησί...
Μάλλον μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια...Μα ο ανταποκριτής μας εκει είναι και συμμετέχων. Το είχακαταδώσεικαταγγείλει εδώ και καιρό.