blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Προς τι ο γέλως, κύριε;;;Κλαίω ρε πουστημ μου, κλαίω. Η κορυφαία κριτική μακράν, που έχει μπει στο μπου.
Προς τι ο γέλως, κύριε;;;Κλαίω ρε πουστημ μου, κλαίω. Η κορυφαία κριτική μακράν, που έχει μπει στο μπου.
έΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΘΈΤΗ ΚΑΙ ΕΣΎΚαλησπέρα σεβάσμιοι γέροντες
Υστερίαι θηλέων!Ποτέ δεν γκρινιάζει αλλά τα αρχίδια θα στα κόψει αν μάθει για την Αγγλίδα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
υπερβολικος εισαι..ακου μια βδομαδα με τα @@ του νηματοθέτηΠοτέ δεν γκρινιάζει αλλά τα αρχίδια θα στα κόψει αν μάθει για την Αγγλίδα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
Μόνος του αποχώρησε μετά τις δηλώσεις, ας παρέμενε να τις υποστήριζε
και να έβαζε και ένα χεράκι με 32 γλαμουράτες συν ειτζελ κλπ
Να λέμε και του στραβού το δίκιο, ας παρέμενε να υποστηρίξει τις δηλώσεις του
Στο Δρομοκαίτειο τον έχουν σήμερα ...Να λέμε και του στραβού το δίκιο, ας παρέμενε να υποστηρίξει τις δηλώσεις του
Και εγώ σας λέω ότι θέλει να πηδήξει και την κόρη της μαζί σε παρτούζα αλλά δεν με πιστεύετεΝα λέμε και του στραβού το δίκιο, ας παρέμενε να υποστηρίξει τις δηλώσεις του
Που είσαι να δεις τη δικαίωση ΒλανδήΚαλησπέρα σε όλους!
ΜΑΝΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αύριο αυτό, σήμερα είχε Αγγλίς.Αποκλειστική φωτογραφία του νηματοθετη μας με την Μανάρι.
Και εγώ σας λέω ότι θέλει να πηδήξει και την κόρη της μαζί σε παρτούζα αλλά δεν με πιστεύετε
Χθες ...Αύριο αυτό, σήμερα είχε Αγγλίς.
αστον να θελει ..ποιος του δινει σημασιαΚαι εγώ σας λέω ότι θέλει να πηδήξει και την κόρη της μαζί σε παρτούζα αλλά δεν με πιστεύετε
Οι πράκτορες με ενημέρωσαν και ήρθα!!!Που είσαι να δεις τη δικαίωση Βλανδή
Κατάλαβα καβάλα τρων και πίνουνε, καβάλα το γλεντάνε που λέει το άσμαΑποκλειστική φωτογραφία του νηματοθετη μας με την Μανάρι.
Το κάτω κεφάλι όμωςΠηγαίνετε κατευθείαν στο 1:45 και μετά. Μισέλ