Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ε ρε κάτι πρωινά που σας σερβίρει το Μανάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά και σεις ΚΥΡΙΟΣ
Κουβαλάτε το φρέσκο γάλα
Ε ρε κάτι πρωινά που σας σερβίρει το Μανάρι
Που ειστε τρελά γερόντια?
Καλημέρες !!!
Καλημέρα γέροντες
Βουκολικά κόλπα
Καλημέρα σε 25ποντους και μη
Καλημερα σε ολους τους αλανιαρηδες του νήματοςΚαλημέρα
Τέτοιες ομορφιές θελουμε να βλέπουμε ζωγραφε «της ομορφιάς» πρωί πρωίΚαλημέρα σας!
εκτος απο φιδι κολοβο ...... εισαι και οργιο!!
εκτος απο φιδι κολοβο ...... εισαι και οργιο!!
γαμιεστε!
καλημερα στα ατιθασα νιατα του σαη!
Προσοχή, μην "χυσετε τον καφέ" πάνω στην φλοκάτη.
Ωραια η τσιπουρίτσα καλε μου φιλε ....
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
Αφιέρωμα στον φίλο μου
Τον Π Σ Α Ρ Α !!
φιλτατε και αγαπητε , εγω ειμαι και του σαλονιου και του λιμανιου ...Να είσαστε ευγενής κύριε.
Τα σχόλια της πλέμπας καταλείπουν Ημάς παγερώς αδιαφόρους!Αριστοκρατία και Μπαοκτσής δεν πάνε μαζί.
Προσοχή, μην "χυσετε τον καφέ" πάνω στην φλοκάτη.
Το «καλαμάκι» από ποτέ έχεις να το «βρέξεις» γέροντα;Ωραια η τσιπουρίτσα καλε μου φιλε ....
Αχ μη μου κανεις τετοια ομως ..γιατι εχω να βρεξω καλαμι απο τον Ιουνιο περισυ ....
gamiseta
Καταλάβαμε καταλάβαμεφιλτατε και αγαπητε , εγω ειμαι και του σαλονιου και του λιμανιου ...
Τα αισθήματα είναι αμοιβαίαΤα σχόλια της πλέμπας καταλείπουν Ημάς παγερώς αδιαφόρους!
Νου σου ανηψι του λεφτά Αριστοκράτηεκτος απο φιδι κολοβο ...... εισαι και οργιο!!
χωρις να θελω να περιαυτολογησω , με εξαιρεση τον dirty .... ισως και τον Vlandis ....παιζω στη μεγάλη κατηγορία ... οποτε οι αποθηκες και γενικα , τριτη εθνικη , ερασιτεχνικα ...δενΚαταλάβαμε καταλάβαμε
Είσαι και εσυ σαν το πορνογερο το νηματοθετη μας που πηδάει και στα σαλόνια και στις αποθήκες ???