Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Έχεις αφήσει 2-3 αγαμητες ΚαρελακοΦευ πότε θα έρθει εκείνη η μέρα και για μας
Τελευταία τροποποίηση:
Έχεις αφήσει 2-3 αγαμητες ΚαρελακοΦευ πότε θα έρθει εκείνη η μέρα και για μας
Είδα ότι εκανα ντουο με Λολα και ΚέλλυΕίδες κανένα καλό όνειρο???
Καλημέρα!!
Αν και δεν κατανοώ το υπονοούμενο εγώ ένας ταλαιπωρημένος γέροντας είμαι, υπόσχομαι να επανορθώσω εάν άφησα κάτι ημιτελές.Έχεις αφήσει 2-3 αγαμητες Καρελακο
Καλημερα μουσικό καλωδιακιΚαλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους!!!
Και όμως άφησες 2-3 παραπονούμενεςΑν και δεν κατανοώ το υπονοούμενο εγώ ένας ταλαιπωρημένος γέροντας είμαι, υπόσχομαι να επανορθώσω εάν άφησα κάτι ημιτελές.
Έχουμε όμως την πείρα , την σοφία, το know how με τα 8ποντα μας και στα λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου που λειτουργούν να χαρίζουμε ατελείωτη ηδονή στα κορίτσιαΆσε που από τα 3600 δευτερόλεπτα της ωριαίας συνεδρίας εκμεταλλευόμαστε μόνο το ένα λόγω της στιγμιαίας και ετήσιας στύσης
Τζιμάκο!!!Καλημερα μουσικό καλωδιακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και όμως άφησες 2-3 παραπονούμενες
Σεμνά και ταπεινά Κωνσταντίνε!!!
Xρόνια Πολλά και καλά φίλε Κώστα
Καλημέρα και καλό ΣΚ
Σας σκίζω όλους. Εμένα είναι 8 πόντους και 49 χιλιοστά.Εμείς φίλτατε οταν γαμαμε, οι εκδιδόμενες χαίρονται για το πιο ήσυχο και εύκολο ραντεβού της ζωής τους. Τα γαριδάκια μας είναι γνωστό ότι μόλις και μετά βίας φθάνουν τα 8cm το μεγαλύτερο σε πλήρη στύση!
Pipiiiii.Καλημέρα και καλό ΣΚ
Άλλαξε μέτρο, μη χρησιμοποιείς μεζούραΣας σκίζω όλους. Εμένα είναι 8 πόντους και 49 χιλιοστά.
Και αν το τεντωσω γίνεται 8,5αρι.
Σας σκίζω όλους. Εμένα είναι 8 πόντους και 49 χιλιοστά.
Και αν το τεντωσω γίνεται 8,5αρι.
Η περιήγηση στο γκλαμουρα έχει σοβαρές παρενέργειεςΚαλά, πλάκα μου κάνει ο Γκλαμουρας.
Νάταλι λέει.
Δεν υπάρχει Ναταλί. Είπαμε.
Καλά, πλάκα μου κάνει ο Γκλαμουρας.
Νάταλι λέει.
Δεν υπάρχει Ναταλί. Είπαμε.
Εδώ πέρα από το όνομα, υπάρχει και ομοιότητα στο στυλ. Ειδικά σε αυτήν την φωτό που έβαλα.Η περιήγηση στο γκλαμουρα έχει σοβαρές παρενέργειες