Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
ΩωωωωωΕσείς μπορείτε να μας πέιτε για την αγροτική ζωή της Νάταλι στην Ταϊλάνδη, που από τότε που σας έχασε έραψε το μουνάκι της
Φέρτε τον ΑΡΑΠΗ....
![Walkingpenis :walkingpenis: :walkingpenis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/walkingpenis.gif)
ΩωωωωωΕσείς μπορείτε να μας πέιτε για την αγροτική ζωή της Νάταλι στην Ταϊλάνδη, που από τότε που σας έχασε έραψε το μουνάκι της
Σοφόν το σαφές.Καλή σας μέρα κύριοι .
"Καταθέτω μιαν εμπειρίαν ,
Κύριοι ,
δύο ίσον καμίαν"
Μετά από πολύ διάβασμα στις τελευταίες σελίδες του νήματος...
Υπάγω κι εγώ...
Σας αναθέτω την αρχειοθέτησιν του Νήματος!
Σκασμός!
Φοβάμαι ομως ότι σύντομα θα γεμίσουν οι τοίχοι![]()
Ο Vlandis δεδικαίωται!
Αποκαταστάθηκε ο ηρωϊκός ούτος αγωνιστής της αλήθειας!![]()
Φέρτε την πισσαααα και τα πουπουλααααα....!!!Σκασμός!
Αληθές!Ο Vlandis θα πρέπει επίσης να πάρει τα εύσημα για τον ευφάνταστο αναγραμματισμό του ονόματος![]()
![]()
![]()
![]()
Κλάψα και οδυρμός.Καλημερίζω το όμορφο ΚΑΠΗλειο μας και υπαγω εις εύρεσην γκομενας
Φευ και τριςφευ
Παρέλειψα να σχολιάσω την σκορδαλιά που φάγατε χθες.Ξέχασα κάτι
![]()
Παρέλειψα να σχολιάσω την σκορδαλιά που φάγατε χθες.
Αλλά δεν έχει νόημα. Και Ημείς πλεξούδες σκόρδα δίνουμε εις το Υπηρετικόν Προσωπικόν ίνα τούτο διατραφεί.
Δεν έχω γκόμενα, κύριε.![]()
Δεν ξέρω τι τρώμε ημεις ως πλεμπα αλλά θα πρότεινα σε υμας να προμηθευτείτε μια πλεξανα σκορδα και να την περάσετε στο λαιμό ως τουρίστας ερχόμενος από τας νήσους Χαβάης
Γιατί;
Για να μην σας ματιάσουν έτερα ζηλιακα νικ τώρα που έμαθαν ότι είστε διγκομενιος και με τη βούλα![]()
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτωςΕιρήσθω εν παρόδω ότι επαινώ τις αναρτήσεις του κ. Nipple Lover εις το Νήμα μας.
Αδικεί τον εαυτόν του καθυβριζόμενος εις έτερα νήματα.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι επαινώ τις αναρτήσεις του κ. Nipple Lover εις το Νήμα μας.
Αδικεί τον εαυτόν του καθυβριζόμενος εις έτερα νήματα.