Αυτή ήταν εδώ όμως εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν την πρόλαβα. Κατεβαίνω συχνά για δουλειές στη πρωτεύουσα όμως Όπως ξέρεις και εσύ καλά Οι φίλοι που είναι στην Αθήνα τα έχουν όλα μέσα στα πόδια τους εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε υπομονή
Μονάδα;;;; Εννοείτε ICU;;;;;
Είναι πρωτόγνωρο για μένα αλλά προσφέρομαι να σας κεράσω καφέ [κάποιον φθηνόν εννοείται] όταν έλθετε στην Θεσσαλονίκη.
Άλλωστε έχομεν πολλά να είπωμεν εξαιτίας ενός παλαιότερου misunderstanding.
Η Μονομελής Επιτροπή Παρηγορίας Τιμωρηθέντων Εισβολέων ανακοινώνει αρμοδίως ότι επιβληθείσης της ποινής, αυτή δεν ανακαλείται. Ο κ. pussy wagon δεν θα ξαναγράψει στο νήμα μας.
Η Μονομελής Επιτροπή Παρηγορίας Τιμωρηθέντων Εισβολέων ανακοινώνει αρμοδίως ότι επιβληθείσης της ποινής, αυτή δεν ανακαλείται. Ο κ. pussy wagon δεν θα ξαναγράψει στο νήμα μας.
Επληροφορήθην ότι η ομάς της Chelsea θα είναι εις τον τελικόν του Champions League.
Η Αγγλίς τροφός μου ήτο φανατική οπαδός της ομάδος τούτης.
Εκείνο το βράδυ πιστεύω ότι θα είναι σε κάποιο pub του Ανατολικού Λονδίνου, πίνοντας την Αυστραλέζικη μπύρα της, που τόσο της αρέσει και να ουρλιάζει fuck the northern douchebags.
Της αφιερώνω λοιπόν το παρακάτω άσμα, όπου περιέχονται στίχοι εις την κέλτικην διάλεκτον της Κορνουάλης.
Memories like voices that call on the wind Medhel an gwyns, Medhel an gwyns Whispered and tossed on the tide coming in Medhel oh Medhel an gwyns Voices like songs that are heard in the dawn Medhel an gwyns, Medhel an gwyns Singing the secrets of children unborn Medhel oh Medhel an gwyns Dreams like the memories once born on the wind Medhel an gwyns, Medhel an gwyns Lovers and children and copper and tin Medhel oh Medhel an gwyns Dreams like the castles that sleep in the sand Medhel an gwyns, Medhel an gwyns Slip through the fingers or held in the hand Medhel oh Medhel an gwyns Songs like the dreams that the bal maiden spins Medhel an gwyns, Medhel an gwyns Weaving the song of the cry of the tin Medhel oh Medhel an gwyns
Καλημέρα και από εμένα.
Αποκλεισμένος από χθές βράδυ, λόγω απροειδοποίητης απεργίας, σε κάποιο λιμάνι της Β.Δ. Ελλαδας, περιμένοντας να περάσω απέναντι.
Μια βραδιά ελευθερίας χαμένη.
Τελικά ο θεός είναι με τούς εισαγγελεις και όχι με τους κλέφτες. Φευ.