κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.396
- Πόντοι
- 19.795
Μεσ στα σκουπιδια μπορεις να βρεις διαμαντια.Από κει μόνο σκουπίδια ερθονται και στριφογυρνανε![]()
Μεσ στα σκουπιδια μπορεις να βρεις διαμαντια.Από κει μόνο σκουπίδια ερθονται και στριφογυρνανε![]()
Όλοι οι εισαγγελείς «δουλεύουν» για τις εργαζόμενες κορασίδες και δεν το ξέρουνΜητσάκο μου μιλάμε για κλάμα...
Και ολες οι κορασσιδες για τους εισαγγελεις. Δεν φανταζεσαι ποση ισορροπια και γαληνη φερνει σε ενα σπιτι η συνεισφορα των κορασσιδων.Όλοι οι εισαγγελείς «δουλεύουν» για τις εργαζόμενες κορασίδες και δεν το ξέρουν![]()
![]()
Κάπου πρέπει να απαλύνουν τον πόνο τους και να ξεπρηστουν αυτά τα άμοιρα τα αρχιδακια![]()
![]()
![]()
Σαφές το σοφονΚαι ολες οι κορασσιδες για τους εισαγγελεις. Δεν φανταζεσαι ποση ισορροπια και γαληνη φερνει σε ενα σπιτι η συνεισφορα των κορασσιδων.
Επίσης ζεμπου μου...Καλησπέρα κυρία 2X20. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχετε.
Που θα ψησω αρνια και κατσικια; Στο σαλονι;αφού ρε κοιλιόδουλε κάπως πάλι θα ψήσεις...
Περασμενα μεγαλεια.
![]()
Εμείς ρε Τζιμαρα τι να κόψουμε, ψάχνουμε χρόνια να βρούμε κάτι και κάθε μέρα απογοήτευση. Σίγουρα δεν είναι δικός μας
Έχουμε παππούλη από το Ξυλοκαστρο;;;!!!
Να σταλθεί άμεσα η ψυχολογική υποστηρικτική ομάδα του νήματος
![]()
Κόρινθος: 35χρονος έκοψε το μόριο του και έπεσε στο κενό
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς ένας άνδρας έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από τον 2ο όροφοwww.newsit.gr
Που θα ψησω αρνια και κατσικια; Στο σαλονι;
Και ποιος θα το φαει ολο αυτο το μαναρι;έχω εμπιστοσύνη στην εφευρετικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά στα παιδάκια και τα αρνιά γενικότερα...![]()
Γιατι φετος δεν εχει. Τι λεμε τοση ωρα ρε θειο;Γιατί περασμένα?
Το καλύτερο είναι το σημείο που έψησε ο γείτοναςΑυλή? Δρόμος? Κάποιος χώρος στην γειτονιά δεν υπάρχει?
έχω εμπιστοσύνη στην εφευρετικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά στα παιδάκια και τα αρνιά γενικότερα...![]()
Ο νηματοθετης και εύκολα μετά θα πει δεν υπήρχε μανάρι προκειμένου να μη πληρώσειΚαι ποιος θα το φαει ολο αυτο το μαναρι;
Με λοιγα λογια, τζαμπα πιανει χώρο στο σωβρακο.Εμείς ρε Τζιμαρα τι να κόψουμε, ψάχνουμε χρόνια να βρούμε κάτι και κάθε μέρα απογοήτευση. Σίγουρα δεν είναι δικός μας
Γιατι φετος δεν εχει. Τι λεμε τοση ωρα ρε θειο;
Εισαι ευπροσδεκτος και ολλοι επισης. Ερχοσαστε όμως κουφαλες; Δεν ερχοσαστε.έλα ρε, στείλε προσκλήσεις...
Για να κατουρησουμε χρησιμοποιούμε χειρουργική λαβιδα. ΦευΜε λοιγα λογια, τζαμπα πιανει χώρο στο σωβρακο.