Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 98.234
- Πόντοι
- 46.423
Η Αντέλ πάντως υπάρχει.
![]()
![]()
Θα ήθελα να σου μιλήσω προσωπικώς για τους ουρανοΞύστες του Dubai ...

Η Αντέλ πάντως υπάρχει.
![]()
![]()
IBAN της δώσατε ; ίσως για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί σας μάλλον το αμελησατε.Στο καμάκι που της έκανα, έγραψα ότι μου αρέσει να με κερνάνε οι γυναίκες. Κολακεύομαι!
Ζεις δίκιο! Θα μπει και αυτό στην ενημέρωση!!!Ξέχασες το κιμπάρης (λέμε και καμιά μαλακία...)
Αυτό την έχει ήδη συγκλονίσει, ίσως είναι από τους λόγους που δεν απαντάει.Και επίσης ότι λαμβάνω σύνταξη από τον ΟΓΑ!
Για να μην ξεχνιόμαστε, ε;;;Οι υπηρεσίες καταδόσεως του νήματος κατέδωσαν εις την Μονομελήν Επιτροπήν Καταδόσεων ότι αύριο, Παρασκευή, μέλος μας θα επιχειρήσει να περάσει τα διόδια Αφιδνών με πλαστό Ε1, που θα τον παρουσιάζει ως μόνιμο κάτοικο χωρίου έξωθεν της Λαμίας.
Ουδέν κρυπτόν υπό του νηματοθέτου!
Με ενδιαφέρει η κουβέντα και σε ευχαριστώ προκαταβολικά.Θα ήθελα να σου μιλήσω προσωπικώς για τους ουρανοΞύστες του Dubai ...
![]()
Σωστά! Πρέπει να της δώσω ΙΒΑΝ για να μου καταθέτει χρήματα!IBAN της δώσατε ; ίσως για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί σας μάλλον το αμελησατε.
Τώρα μιλάτε σωστά σίγουρη επιτυχίαΣωστά! Πρέπει να της δώσω ΙΒΑΝ για να μου καταθέτει χρήματα!
Ναι!Τώρα μιλάτε σωστά σίγουρη επιτυχία
Σωστά! Πρέπει να της δώσω ΙΒΑΝ για να μου καταθέτει χρήματα!
Γιατί να δώσουμε χρήματα όταν μπορούμε να λάβουμε;Θείος και ανιψιός τα ίδια πράγματα μου φαίνεται ...
![]()
Το μανάρι και η Αγγλίς, στραβές ήταν;Ναι!
Είμαι άσος στο καμάκι!!!
Δεν υπάρχει Μανάρι.Το μανάρι και η Αγγλίς, στραβές ήταν;
Καμιά φορά με κάτι τέτοιες αναρτήσεις με ξύνει το χέρι μου να πατήσω αναφορά!Γιατί να δώσουμε χρήματα όταν μπορούμε να λάβουμε;
[blizardeye, 29.4.2021]
Γιατί να δώσουμε χρήματα όταν μπορούμε να λάβουμε;
[blizardeye, 29.4.2021]
Μην του λες τέτοια στην ηλικία του οι ανακοπές είναι κοντάΑνοίξτε το θησαυροφυλάκιο γιατί έρχεται το Πάσχα.
Να μας κάνετε ένα τραπέζι αντάξιο της αριστοκρατίας και του πλούτου σας.
![]()
Δεν υπάρχει Μανάρι.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Αναφέρθηκα παραπάνω στα γενναιόδωρα κεράσματα του νηματοθέτη και ειδικά στο μεγαλειώδες κέρασμα που επιφυλάσσω στα μέλη μας όταν το νήμα φθάσει τις 22.000 σελίδες.Ανοίξτε το θησαυροφυλάκιο γιατί έρχεται το Πάσχα.
Να μας κάνετε ένα τραπέζι αντάξιο της αριστοκρατίας και του πλούτου σας.
![]()
Ναι, σας πιστέψαμε τώρα ...
Όλοι γελάνε εδώ μέσα ...
![]()
Το έφτιαξαΑναφέρθηκα παραπάνω στα γενναιόδωρα κεράσματα του νηματοθέτη και ειδικά στο μεγαλειώδες κέρασμα που επιφυλάσσω στα μέλη μας όταν το νήμα φθάσει τις 22.000.000 σελίδες.