astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ζειτε ακομα σκατογεροι?!
Εγώ, προσωπικώς, ζω!ζειτε ακομα σκατογεροι?!
Εσείς έχετε κάποια γυναίκα να μου γνωρίσετε μήπως και βγάλω γκόμενα;;;;Άστατε βρες γκόμενα στον θείο σου, δεν τον αντέχω άλλο!
αυτο τωρα δεν ξερω για ποιον ειναι καλο?!Εγώ, προσωπικώς, ζω!
η τελευταια γκομενα που ειχε ...... οσο μπορω να θυμηθω ! πρεπει να ηταν λιγο μετα την μεταπολιτευση!!!Άστατε βρες γκόμενα στον θείο σου, δεν τον αντέχω άλλο!
Ναι ότι αργεί να σηκωθεί... ααααν σηκωθείΣου εχω πει για του γερου τη Ψ@λ#....?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!η τελευταια γκομενα που ειχε ...... οσο μπορω να θυμηθω ! πρεπει να ηταν λιγο μετα την μεταπολιτευση!!!
Εσείς έχετε κάποια γυναίκα να μου γνωρίσετε μήπως και βγάλω γκόμενα;;;;
Να της πείτε επίσης ότι έχω σύνταξη από τον ΟΓΑ και γι΄ αυτό θα νιώθει οικονομικά ασφαλής μαζί μου!Έχω κάτι στα υπόψιν, θα της δείξω μία φωτογραφία σας που τονίζει την μπλε ομορφιά σας, μήπως και την εντυπωσιάσουμε.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχααυτο τωρα δεν ξερω για ποιον ειναι καλο?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η τελευταια γκομενα που ειχε ...... οσο μπορω να θυμηθω ! πρεπει να ηταν λιγο μετα την μεταπολιτευση!!!
Θα σας έλεγα τώρα τίποτα για τη θεία σας την Ευτέρπη... την Κατινγκω... Ευλαμπία...Δεν μας νοιάζει του γέρου η ψ@λ#...
Γκόμενα θέλουμε!
Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος για να παρει κανενα ευρουλακι απ το θειο του ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Κάποιος που λέει την αλήθεια εδώ μέσα!!!!
Δεν έχω θείες.Θα σας έλεγα τώρα τίποτα για τη θεία σας την Ευτέρπη... την Κατινγκω... Ευλαμπία...
Δεν θυμαμαι πως διαολο την λένε
αν και οποτε φυσικά ...δεν ειναι για καθε μερα αυτα τα πραγματαΝαι ότι αργεί να σηκωθεί... ααααν σηκωθεί
Ο ανεψιός αυτός είναι υπεράνω χρημάτων πλέον. Κατάλαβε ότι δεν λάβει ούτε ένα ευρώ από τον θείο του.Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος για να παρει κανενα ευρουλακι απ το θειο του ...
Να παει στο survivor ? η στο Big brother ?
δε σου λεμε ..ο κωλογερος εμφανιστηκε σημερα?!
Σαν αυτές που ποσταρετε ενίοτε δηλαδηΔεν έχω θείες.
Αν είχα, θα ήταν 159 χρονών η κάθε μία ...
ο κωλογερος εμφανιστηκε σημερα?!
Sofon to safes!αν και οποτε φυσικά ...δεν ειναι για καθε μερα αυτα τα πραγματα
Δεν ειμαστε ολοι σαν τον νηματοθέτη ..