κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.074
- Πόντοι
- 19.795
Ο Τζιμακος, η Λόλα, και η γόνδολα.Είμαι μια γόνδολα στον ωκεανό και επιθυμώ να προσάραξω σε βραχονησίδα όπου να υπάρχει ένα θηλυ
Μπας και γαμησω
Ο Τζιμακος, η Λόλα, και η γόνδολα.Είμαι μια γόνδολα στον ωκεανό και επιθυμώ να προσάραξω σε βραχονησίδα όπου να υπάρχει ένα θηλυ
Μπας και γαμησω
Αυτό ακριβώς είναι αυτό που λένε τη πάει γαμιωνταςΟ Τζιμακος, η Λόλα, και η γόνδολα.
Και με ρομαντζαδα.Αυτό ακριβώς είναι αυτό που λένε τη πάει γαμιωντας
Αυτό ακριβώς είναι αυτό που λένε τη πάει γαμιωντας
Ο Τζιμακος, η Λόλα, και η γόνδολα.
Καλημέρα κωλο-παιδακι.ζειτε σκατογεροι! ?
καλημερα σταατιθασα νιατα του σαη!!!
δεν πιστευω να εχεις φυγει για το εξωτερικο χωρις να εχεις περασει απο την Κινεζουπολη!?Και με ρομαντζαδα.
Καλημερα στο «μπριζολακια» του νήματοςζειτε σκατογεροι! ?
Καλημέρα κωλο-παιδακι.
Συγγνώμη που έκανα μικρή την γόνδολα, δεν χοραγε στο Α4 χαρτί.
Είσαι μεγαλος καλλιτέχνης κωλογερακο!!!
Τζιμακο !!!!!!!!!!Καλημερα στο «μπριζολακια» του νήματος
Η Κινέζουπόλη του φέρνει θύμησεςδεν πιστευω να εχεις φυγει για το εξωτερικο χωρις να εχεις περασει απο την Κινεζουπολη!?
Εεεεμ γιαυτο πρέπει να έχεις και Β2Συγγνώμη που έκανα μικρή την γόνδολα, δεν χοραγε στο Α4 χαρτί.
Ποια μπριζόλα και,ωτο παιδί έχει χάσει 10 κιλά από το κλείσιμο της εστίασης.Καλημερα στο «μπριζολακια» του νήματος
Φευ!??!!!?! ωχ!!!!!Η Κινέζουπόλη του φέρνει θύμησες
Φευ
σκελετος εχω γινει!!Ποια μπριζόλα και,ωτο παιδί έχει χάσει 10 κιλά από το κλείσιμο της εστίασης.
ζειτε σκατογεροι! ?
Θα κατέβω σήμερα το απόγευμα στη Κινεζουπολη, αλλά θα είμαι με τον εισαγγελέα.δεν πιστευω να εχεις φυγει για το εξωτερικο χωρις να εχεις περασει απο την Κινεζουπολη!?
καλημερα S(uper)pipis71
το νου σου !!Θα κατέβω σήμερα το απόγευμα στη Κινεζουπολη, αλλά θα είμαι με τον εισαγγελέα.
Προσέχω για να έχω.καλημερα S(uper)pipis71
το νου σου !!