Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.400
- Πόντοι
- 28.246
Αν δεν απαντάει, ίσως να μην μπορεί να σου μιλήσει...Αστο ρε μας υποχρεωσες
Θα παρω τηλ τον ιδιο
Αν δεν απαντάει, ίσως να μην μπορεί να σου μιλήσει...Αστο ρε μας υποχρεωσες
Θα παρω τηλ τον ιδιο
Λες ναΑν δεν απαντάει, ίσως να μην μπορεί να σου μιλήσει...
Το πανηγυρακι θα τελειώσει μετα το Πάσχα. ....το θέμα είναι τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται με όλα αυτά...προχθές έφυγε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο άρον άρον γιατί δεν αφήνανε τη μάνα μου κοντά του...έχουν συνηθίσει από παιδιά μαζί αυτοί οι δύο...κι έπρεπε να .είναι γιατί πάσχει από ανεπάρκεια και κατακράτηση...έτσι Παρ ότι δεν έχει κορονοιο ..θα τον χάσουμε άδικα από αυτούς που μας (προσέχουν) για να μην πεθάνουμε από κορονοιο
Καλησπερα καλωδιακιΔυστυχώς τα απόνερα από όλο αυτό θα είναι πολλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πολλά που θεωρούσαμε δεδομένα θα μπουν σε άλλη βάση και θα πρέπει να είμαστε σκληροί και να αντέξουμε.
Εύχομαι τα καλύτερα για τον πατέρα σου και να πάρει τη νοσηλεία που του αξίζει. Το σύστημα υγείας μας, ήταν που ήταν έλλειπες, ήρθε κ ο COVID-19 και μας σάρωσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα στα υπόλοιπα παιδγια
Θα το πάμε το γήπεδό μας του χρόνου!Καλησπερα καλωδιακι
Μακάρι γιατί δεν λέει άλλο πχιαΘα το πάμε το γήπεδό μας του χρόνου!
Έτσι!!!!!Μακάρι γιατί δεν λέει άλλο πχια
Είμαστε κοντά στα 70... ποσο θα ζήσουμε ακόμη να χαρούμε το Θρύλο
Καλά Πέρα από αυτό και το οτι οχι μόνο του είπα λεπτομέρειες Αλλά του την πήγα και από κει. Αλλά δεν τσαντίστηκε για αυτό ξέρεις πώς είναι ο Zebu, όταν μιλάει παθιάζεται και αν τον διακόψεις και του πεις καμιά μαλακια που δεν συμφωνεί τότε τσαντιζεται! Κοκκινίζει ολόκληρος! Θα πάθει και τίποτα είναι και ηλικία δύσκολη!Αυτο ισχυει μονο για το μουνι.... οσο το χτυπας απλωνει
Για πε Καρελακο...
Πηγες και gamises και του ειπες λεπτομερειες?
Τα σέβη μου μεσιέ PopovΑφιερωμένο στον Νηματοθέτη και σε όλα τα (wanna be) ανηψούδια του!
Καλώς τον την κουβέντα σας είχανε όλοι στο τμήμα
Ναι. Μου κανανε το μνημοσυνο, απο οτι προλαβα να διαβασω.Καλώς τον την κουβέντα σας είχανε όλοι στο τμήμα
Αναμενόμενο νομίζω σε αυτό το νήμα πού βρισκόμαστεΝαι. Μου κανανε το μνημοσυνο, απο οτι προλαβα να διαβασω.
Περάσατε καλά; ήταν αρκετά εποικοδομητικό το ταξίδι σας;Αναμενόμενο νομίζω σε αυτό το νήμα πού βρισκόμαστε
Λες να
Με τρομάζεις γέροντα
Κι εμέναΝαι. Μου κανανε το μνημοσυνο, απο οτι προλαβα να διαβασω.
Eμενα παντως χθες, κοντευε να με αφησει στο τοπο αυτο το Τσεχακι. Επειδη το γκολ μπηκε απο τα αποδητηρια, λογω της 5μηνης καραντινας, αυτο ηθελε να σκοραρω, γερος ανθρωπος και στο δευτερο ημιχρονο.Αναμενόμενο νομίζω σε αυτό το νήμα πού βρισκόμαστε
Περάσατε καλά; ήταν αρκετά εποικοδομητικό το ταξίδι σας;
Δεν μας λέτε όμως αν τα κατάφερε γέρονταEμενα παντως χθες, κοντευε να με αφησει στο τοπο αυτο το Τσεχακι. Επειδη το γκολ μπηκε απο τα αποδητηρια, λογω της 5μηνης καραντινας, αυτο ηθελε να σκοραρω, γερος ανθρωπος και στο δευτερο ημιχρονο.
Είχατε τη θετική σκέψη όλου του νήματος μαζί σας ?Eμενα παντως χθες, κοντευε να με αφησει στο τοπο αυτο το Τσεχακι. Επειδη το γκολ μπηκε απο τα αποδητηρια, λογω της 5μηνης καραντινας, αυτο ηθελε να σκοραρω, γερος ανθρωπος και στο δευτερο ημιχρονο.
Στο τελευταιο λεπτο της παρατασης,Δεν μας λέτε όμως αν τα κατάφερε γέροντα