Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.445
Πόντοι
12.946
Είναι όλοι τους αχάριστοι :tickedoff:

Δεν παν να τους κερνάς τα καλύτερα μπινελικια... τα καλύτερα μεζεδάκια... τα πιο σαπια κρέατα... :confused:

Αυτοί θα έχουν παράπονα :tickedoff: :tickedoff:
Με τόση χοληστερίνη, ζάχαρο, ουρία κλπ δυστυχώς δεν μπορούμε να απολαύσουμε τα μεγαλοπρεπή κεράσματα :dunno:
Για γκόμενα χαρμανιάσαμε αλλά φευ ούτε φέτος θα βρούμε :cry:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα γέροντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολυπληθής η συμμετοχή στο νήμα σήμερα

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα κι από εμένα

Κριστινάκι

Στιγμιότυπο 2021-04-16, 11.26.02 πμ.png
Στιγμιότυπο 2021-04-16, 11.27.26 πμ.png
Στιγμιότυπο 2021-04-16, 11.26.56 πμ.png

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω αυτό το μουντό πρωινό Παρασκευής να σας βρίσκει όλους καλά και έτοιμους για μεσημεριανή μπιρίμπα στο γηροκομείο, στο ΚΑΠΗ ή όπου αλλού είστε.
Θα κάνω μια μικρή(όχι πάνω από 8 πόντους) τοποθέτηση.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρόν νήμα, ένιωσα να κουμπώνω όπως το bitters στο old fashioned. Μπορώ να πω ότι ακόμα και όταν καταλάβαινα το απόλυτο τίποτα, δεν ένιωσα ποτέ ξένο σώμα και μέρα με τη μέρα άρχισα να πιάνω τον ρυθμό, τις συνήθειες, τα αστεία και όλα όσα κάνουν ξεχωριστό αυτό το νήμα για μας. Δυστυχώς διάφορα θέματα προσωπικά, με κρατάνε εκτός του μπου για καιρό κάνοντας δύσκολο κάποιες φορές όταν επιστρέφω να δω τα επεισόδια που έχασα.

Έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά κάποια μέλη, μερικά από αυτά δυστυχώς δεν γράφουν πλέον. Σίγουρα σε ένα φόρουμ ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος είναι πιο εύκολο να υπάρχουν διαφωνίες παρά συγκλίσεις. Το θέμα είναι να μπορείς όταν αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου, την μαλακία που μπορεί να έχεις κάνει, να έχεις το θάρρος να το παραδέχεσαι και να πηγαίνεις παρακάτω. Δεν ξέρω αν ο κόσμος είναι ένα υπέροχο μέρος, όπως λέει ο Hemingway, είναι πάντως ένα σκληρό μέρος. Το σίγουρο για μένα, είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει μια σταθερή πυξίδα στις σχέσεις του και τα πιστεύω του και να μην καταφεύγει σε ευκολίες αλά καρτ.

Στην τέχνη πατάω σε δύο βάρκες, η μία είναι του κλασικού, του ρομαντισμού, της αναγέννησης, και η άλλη είναι το μοντέρνο, το σύγχρονο, το νέο, το επαναστατικό. Στην καθημερινότητα, όμως, θέλω να προχωράω μόνο μπροστά με αυτούς που επιλέγω και με επιλέγουν και τους υπόλοιπους να τους γράφω στα αρχίδια μου. Αυτό είναι ένα κοινό της πραγματικής μου προσωπικότητας με την περσόνα του wired στο μπου.

Καταλαβαίνω ότι κάποια από τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν Κινέζικα σε κάποιους, αλλά ποιο θα ήταν το νόημα αν συνέβαινε κάτι διαφορετικό.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Ο αξιοσέβαστος νηματοθέτης ..στην πρωτη κιολας δημοσιευση εδωσε το στίγμα του νηματος ...
Αυτο που ηταν απολυτα ξεκαθαρο ,,,ορισμένοι το παρανόησαν
Αν και προσωπικα , ευχαριστως θα του εριχνα ενα γερο χερι ξυλο , και αν και ειχα αποφασίσει να μην ξαναγραψω ...Δεν αντεξα ( το μυξιαρικο ο Ζεμπου φταιει που με επρηξε )

Πιστευω οτι οι "παππουληδες " ειναι μια οαση που μπορουμε να ξεκουραζόμαστε λεγοντας τις σαχλαμαρες μας , με σεβασμο ο ενας προς τον αλλο ( μεγαλα παιδια γαρ )
Χαιρομαι που νεωτεροι ηλικιακα και οψιμα μελη αυτης της παρεας ..σεβαστηκαν την παραδοση και συνεχιζουν το νημα
Τωρα για κερασμα ,,ξεχαστε το ( κερασμα απ τον νηματοθετη ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο )
Μανάρι υπάρχει ( η τουλαχιστον υπηρχε )

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
:2funny::2funny::2funny:

Η αλήθεια είναι πως όχι, λίγα χιλιόμετρα θα τα κάνω όμως.
Θα έχει σκατόκαιρο τώρα βλέπω...

:confused:
Παλι καλα ...Γιατι εγω θα παρακαλάω να με χωσει για καμια δουλεια η στρατονομία για να βγω απ το σπιτι ....

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.941
Πόντοι
5.696
Καλησπέρα ομορφόπαιδα..... λέμε τώρα... :hi:

Υ.Γ. Το Χριστινάκι... :think::think::think::think:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Καλησπέρα ομορφόπαιδα..... λέμε τώρα... :hi:

Υ.Γ. Το Χριστινάκι... :think::think::think::think:
αν ελεγες ομορφοπαιδο..ισως σου απαντουσα ....Αλλα τωρα που με εβαλες με τον οχλο ..τι να σου πω
τεσπα..Καλησπερα καλε μου φιλε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Το μακάριον και άφθαρτον ούτε αυτό πράγματα έχει ούτε άλλω παρέχει, ώστε ούτε οργαίς ούτε χάρισι συνέχεται· εν ασθενεί γαρ παν το τοιούτον.
Επίκουρος (341-270 π.Χ.)
blizardeye, 16.4.2021

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Το μακάριον και άφθαρτον ούτε αυτό πράγματα έχει ούτε άλλω παρέχει, ώστε ούτε οργαίς ούτε χάρισι συνέχεται· εν ασθενεί γαρ παν το τοιούτον.
Επίκουρος (341-270 π.Χ.)
blizardeye, 16.4.2021

Κατάλαβα, πάει το κέρασμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom