Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Τι έγινε;;;;Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
Σου φύγε κανας πόντος
Τι έγινε;;;;Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
Και ο νηματοθέτης αντί να την τινάξει με το χέρι την κλωτσάει με το πόδι.Έχουν γνώση οι φυλακες
Ο Νικόλας την απλώνει στο τρίκυκλο!
Ο Ροντ την δένει στη Harley!
και εγώ την τυλίγω στο λαιμό σαν κασκόλ
Ωωωω εγώ με τον 7.5 τι να κάνω Να πάω να αυτοκτονήσω δηλαδή...?Έχουν γνώση οι φυλακες
Ο Νικόλας την απλώνει στο τρίκυκλο!
Ο Ροντ την δένει στη Harley!
και εγώ την τυλίγω στο λαιμό σαν κασκόλ
Ο νηματοθετης έχει παντα μια γκομενα μαζί του και του την κρατάειΚαι ο νηματοθέτης αντί να την τινάξει με το χέρι την κλωτσάει με το πόδι.
Να και το μυξιαρικοΚαι ο νηματοθέτης αντί να την τινάξει με το χέρι την κλωτσάει με το πόδι.
Σκάσε, ραμολί!!! Μεγαλύτερος από εμένα είσαι που βρίσκομαι στα 7.3Ωωωω εγώ με τον 7.5 τι να κάνω Να πάω να αυτοκτονήσω δηλαδή...?
Σε παρακαλώ μη παίζεις με το πόνο μου, αμφιβάλω αν θα γαμήσω και φέτοςΤι έγινε;;;;
Σου φύγε κανας πόντος
Ego gamisei esenaΣκάσε, ραμολί!!! Μεγαλύτερος από εμένα είσαι που βρίσκομαι στα 7.3
Εσυ Σπαθατε την έχεις μικρή αλλά κάνει θαύματαΩωωω εγώ με τον 7.5 τι να κάνω Να πάω να αυτοκτονήσω δηλαδή...?
Μου λείπει ο Βλαντής. Τώρα έπρεπε να είναι εδώ να καμαρώσει τα κατορθώματα του νηματοθέτη. Από δουλειές με πουλερικά, το γύρισε στα δωράκια ιππασίας.Ο νηματοθετης έχει παντα μια γκομενα μαζί του και του την κρατάει
Μου έχεις κλάσει μια μάντρα, αλλά δεν στο χτυπάω γιατί είσαι σε κρίσιμη ηλικία.Ego gamisei esena
Εσύ που το ξέρεις ότι κάνει θαύματα....Εσυ Σπαθατε την έχεις μικρή αλλά κάνει θαύματα
Εξάλλου ο κόλπος των γυναικωνε δεν χρειαζεται τα παλαμάρια των βαρκαρηδων
Κατάλαβα οσονουπω θα σκάσει κριτικήΣε παρακαλώ μη παίζεις με το πόνο μου, αμφιβάλω αν θα γαμήσω και φέτος
είπαμε ετήσια στύση αλλά το κακό παράγινε
Tα γέρικα και μπαϊλτισμένα, καμπανέλια μου!Τι περιέχει η μάντρα?
Έχει «μιλήσει» για εσάς η Κα ΧατζηΕσύ που το ξέρεις ότι κάνει θαύματα....
Τα θαύματα δεν είναι της μόδας στον 21ο αιώνα
Εντάξει μωρέ αύριο μεθαύριο, κάτι έχω βάλει στο μάτιΚατάλαβα οσονουπω θα σκάσει κριτική
Δεν θυμάμαι κάτι σχετικό αγαπητέ φίλε ...Έχει «μιλήσει» για εσάς η Κα Χατζη
Τις έχει ο πορνογερος σούζα και τις δυο γκομενες/αλογάκια!!!!Μου λείπει ο Βλαντής. Τώρα έπρεπε να είναι εδώ να καμαρώσει τα κατορθώματα του νηματοθέτη. Από δουλειές με πουλερικά, το γύρισε στα δωράκια ιππασίας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου έχεις κλάσει μια μάντρα, αλλά δεν στο χτυπάω γιατί είσαι σε κρίσιμη ηλικία.
Γιαυτο είμαστε εδώ τα μοιρακια για να σας τα θυμίζουμεΔεν θυμάμαι κάτι σχετικό αγαπητέ φίλε ...
Είναι και το altzheimer στη μέση..ξεχνάω παιδί μου ξεχνάω
Στιγμιότυπο την ώρα της παράδοσης του λευκού αλόγου στην Μανάρι. Στην φωτό απεικονίζεται ο καβαλάρης, νηματοθέτης, να κάνει επίδειξη α λα Zorro.Τις έχει ο πορνογερος σούζα και τις δυο γκομενες/αλογάκια!!!!
Μπα ...μάλλον είχα δώσει κάτι τις παραπάνω να μιλήσει με διθυράμβους για τις επιδόσεις μου...Γιαυτο είμαστε εδώ τα μοιρακια για να σας τα θυμίζουμε
Τώρα θα σου πει δεν υπάρχει μανάριΣτιγμιότυπο την ώρα της παράδοσης του λευκού αλόγου στην Μανάρι. Στην φωτό απεικονίζεται ο καβαλάρης, νηματοθέτης, να κάνει επίδειξη α λα Zorro.