Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Για ποιο λογο θειο;Οι σημαίες του νήματος είναι μεσίστιες?
Για ποιο λογο θειο;Οι σημαίες του νήματος είναι μεσίστιες?
Για ποιο λογο θειο;
Δεν έμαθες για τον θάνατο εκλεκτού μελους αγλαίσματος??
Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών
Ο Δούκας του Εδιμβούργου και επί 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ άφησε την τελευταία του πνοή στο κάστρο των Γουίνδσορ - Οκταήμερο πένθος για την Ελισσάβετ, που θα απέχει από κάθε καθήκον - Γεννήθηκε ως πρίγκιπας της Ελλάδας και της Δανίαςwww.protothema.gr
Όχι για πε!!!
Γι αυτο βαζεις μπολικο μελι, εσυ πουλακι μου; (το πουλακι μου με την καλη εννοια, οχι οτι ισχυει στην περιπτωση σου)Οι πολλες συζητήσεις και τα σάλια δεν αρέσουν στις γυναίκες
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι
Νεουδι....!!!!Τι να πω?
99 ετών και 10 μηνών μόλις ήτο ο συγχωρεμένος...
θα περευρεθει και ο θειος μου στην κηδεια μετα της αγγλις τροφου τουΔεν έμαθες για τον θάνατο εκλεκτού μελους αγλαίσματος??
Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών
Ο Δούκας του Εδιμβούργου και επί 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ άφησε την τελευταία του πνοή στο κάστρο των Γουίνδσορ - Οκταήμερο πένθος για την Ελισσάβετ, που θα απέχει από κάθε καθήκον - Γεννήθηκε ως πρίγκιπας της Ελλάδας και της Δανίαςwww.protothema.gr
Τελικα καταφερε και τον ξαποστειλε η Ελιζαμπεθ. Της αφησε και καλη συνταξη, να τη φαει με τεκνα.Νεουδι....!!!!
Εδώ τι δικό μας Αγλαισμα έχει περάσει τα 100 χρόνια τώρα
Άντεξε ο άτιμος «βρετανική παντοφλα» 73 χρόνια
ΧαχαχαχαχαχαχαχαΓι αυτο βαζεις μπολικο μελι, εσυ πουλακι μου; (το πουλακι μου με την καλη εννοια, οχι οτι ισχυει στην περιπτωση σου)
θα περευρεθει και ο θειος μου στην κηδεια μετα της αγγλις τροφου του
Ειδικα οταν γινεται κοκτειλ με αλλα "ζουμια".Χαχαχαχαχαχαχαχα
Το μέλι έχει πολύτιμες θρεπτικές αξιες
οχι θειο...μονο την ελι ξερω και αυτη απο τα ερωτικα γραμματα που της εστελνε ο θειος μου μπας και γαμησειΘείο τον είχες γνωρίσει τον αήμνηστο?
Έχει βαρύ προγραμμαθα περευρεθει και ο θειος μου στην κηδεια μετα της αγγλις τροφου του
οχι θειο...μονο την ελι ξερω και αυτη απο τα ερωτικα γραμματα που της εστελνε ο θειος μου μπας και γαμησει
Θα πάρει και την Καμήλα για εγγλέζικες παρτουζοκαταστασειςΤελικα καταφερε και τον ξαποστειλε η Ελιζαμπεθ. Της αφησε και καλη συνταξη, να τη φαει με τεκνα.
Θα την τρελανει στηνθα περευρεθει και ο θειος μου στην κηδεια μετα της αγγλις τροφου του
Τι μου θύμισες τώρα ????Ειδικα οταν γινεται κοκτειλ με αλλα "ζουμια".
Η Μεγκαν δεν τρώει μπιφτέκια!εγω νομιζω οτι θα μπιφτεκωσει την μεγκαν
Στο οκταήμερο πένθος απαγορεύονται οιΘα την τρελανει στηνκωλογλυφαδαπρωκτολειχια.