iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Βάλτε από τα άλλα τα μωρά που βάζετε να επιστρέψει η τάξη στο νήμα
Βάλτε από τα άλλα τα μωρά που βάζετε να επιστρέψει η τάξη στο νήμα
Θα έκανα μια κατάδοση αυτήν την στιγμή αλλά άστο να πάει στο διάολο...K. Mπλιζ όποια πέτρα και να σηκώσεις το υποχθόνιο Ζεμπούδι θα βρεις από κάτω...
Παντού χωμένος μέσα σ' όλα είναι.
Σε κάποια χρόνια που θα έχει θεσμοτεθεί και επισήμως το επάγγελμα του πορνικού δημοσιογράφου θα είναι ο πρύτανης αυτού!
Όταν σου ζήτησα το ακριβές όνομα μου είπες να ψάξω Anastasia όχι Anastaasiyya Αλλιώς θα την έβρισκα.Ε λοιπόν να!
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Φοβήθηκε ότι θα του την πάρεις...Όταν σου ζήτησα το ακριβές όνομα μου είπες να ψάξω Anastasia όχι Anastaasiyya Αλλιώς θα την έβρισκα.
ΕξαιρετικοτατοΤα λέω Τζιμάκο μου!!!
Το μωρό που ανέβασε ο φίλος gauguin, εξαιρετικό...
Την επόμενη κριτική να την προσέξεις, θα είναι η εκατοστή. Πρέπει να είναι πολύ special!!!Εξαιρετικοτατο
Ερωτεύτηκε;o Jimakos den gamaei...το εκοψε ..
τον φαγανε οι κακές παρεες ...ασε ζει ενα δραμα...Ερωτεύτηκε;
Δεν το γνώριζα. Κάτι πρέπει να κάνουμε...τον φαγανε οι κακές παρεες ...ασε ζει ενα δραμα...
αυστηρη περιφρονηση ....μηπως ?Δεν το γνώριζα. Κάτι πρέπει να κάνουμε...
Να συσταθεί άμεσα η επιτροπή του νήματος...αυστηρη περιφρονηση ....μηπως ?
η των νοτιων προαστιων ? 'η η μονομελης ?Να συσταθεί άμεσα η επιτροπή του νήματος...
Όποια είναι εύκαιρη. Το ζήτημα επείγει...η των νοτιων προαστιων ? 'η η μονομελης ?
Εμένα μ΄ αρέσει το πορτοκάλι. Ειδικά αν είναι από Κρήτη, θα είναι γλυκύτατο!Πόσο πολύ μου αρέσουν τα μαλλιά της ...
Η Μονομελής Επιτροπή Απαξίωσης ανακοινώνει ότι οι λοιπές Μονομελείς Επιτροπές του νήματος απαξιούν να συγκροτηθούν, να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον 25ποντο!Όποια είναι εύκαιρη. Το ζήτημα επείγει...
Εμένα μ΄ αρέσει το πορτοκάλι. Ειδικά αν είναι από Κρήτη, θα είναι γλυκύτατο!
Κοπροαγουρίδες ...!!!