Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.331
- Πόντοι
- 28.246
Απλώς μια διόρθωση έκανα.Και οι μύγες είναι δισεκατομμύρια.
Και λοιπόν;
Καλημέρα σας! Όλα καλά;
Απλώς μια διόρθωση έκανα.Και οι μύγες είναι δισεκατομμύρια.
Και λοιπόν;
Σεις, κ. gauguin, είσθε μέλος της Τάξεώς μας. Πλην όμως δεν το έχετε αντιληφθεί εισέτι.Αναστασία...?????
Ιδού το μοναδικό τίμιο σωματείο που αγωνίζεται για να νικάει μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού.
Εσείς αγουρίδα; Και τα σάπια τι είναι, στάχτη στα μάτια;Φρονώ ότι κάπου κάποτε την έχω συναντήσει.
Ξημερώσαμε και σήμερα!Απλώς μια διόρθωση έκανα.
Καλημέρα σας! Όλα καλά;
Αφήστε τα σχόλια και πείτε μου ποία είναι τούτη.Εσείς αγουρίδα; Και τα σάπια τι είναι, στάχτη στα μάτια;
Δεν δύναμαι να γνωρίζω. Αλλά αν μου δώσετε λίγο χρόνο ίσως βρω πληροφορίες. Αλλά προς τι το ενδιαφέρον;Ξημερώσαμε και σήμερα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφήστε τα σχόλια και πείτε μου ποία είναι τούτη.
Για να ίδω εάν είναι το θήλυ περί του οποίου ανέφερον παραπάνω ότι το έχω συναντήσει.Δεν δύναμαι να γνωρίζω. Αλλά αν μου δώσετε λίγο χρόνο ίσως βρω πληροφορίες. Αλλά προς τι το ενδιαφέρον;
Η πηγή των πληροφοριών μου είναι μεγάλη και η κάνουλα συνεχώς ανοιχτή. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο αλλά είναι μανίκι πρέπει να τις ψάξω μια μια. Αν πάντως, την έχετε δει, τότε ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα... Δεν δύναμαι να πω περισσότερα.Για να ίδω εάν είναι το θήλυ περί του οποίου ανέφερον παραπάνω ότι το έχω συναντήσει.
Αναζητήστε την εις σημερινάς ηλικίας εγγύθεν του 30.Η πηγή των πληροφοριών μου είναι μεγάλη και η κάνουλα συνεχώς ανοιχτή. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο αλλά είναι μανίκι πρέπει να τις ψάξω μια μια. Αν πάντως, την έχετε δει, τότε ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα... Δεν δύναμαι να πω περισσότερα.
Θα περιμένετε πολύ. Δεν έχουμε επίθετο και με την ηλικία δεν κάνουμε δουλειά.
Μην ταλαιπωρείσθε.Θα περιμένετε πολύ. Δεν έχουμε επίθετο και με την ηλικία δεν κάνουμε δουλειά.
Ο ζωγράφος είναι ο συγεργάτης μου στο συγκεκριμένο ζήτημα. Την ίδια απάντηση θα πάρετε. Εκτός αν θυμηθεί πότε περίπου την ανακάλυψε. Πριν λίγο που επικοινώνησα μαζί του δεν μπορούσε να θυμηθεί. Ξανά επικοινώνησα να τον ζορίσω αλλά δεν απαντά.Μην ταλαιπωρείσθε.
Ας αναμένουμε την απάντηση από τον κ. gauguin.
Απλά βρήκε μία φωτο και την ανήρτησε;;;Ο ζωγράφος είναι ο συγεργάτης μου στο συγκεκριμένο ζήτημα. Την ίδια απάντηση θα πάρετε. Εκτός αν θυμηθεί πότε περίπου την ανακάλυψε. Πριν λίγο που επικοινώνησα μαζί του δεν μπορούσε να θυμηθεί. Ξανά επικοινώνησα να τον ζορίσω αλλά δεν απαντά.
Και εγώ σας είπα κάτι... παραπάνω.Απλά βρήκε μία φωτο και την ανήρτησε;;;
Τότε δεν έχει νόημα. Θεώρησα ότι το εν λόγω θήλυ ήτο εργαζομένη εν Αθήναις.
Ιδού το μοναδικό τίμιο σωματείο που αγωνίζεται για να νικάειμέσα στο γήπεδοκαι πουθενά αλλού.
Εγώ αναφέρομαι εις εργαζομένην [τω καιρώ εκείνω] εν Αθήναις. Την συνήντησα περί την 1ην πρωινήν εις πάλαι ποτέ 5στερον ξενοδοχείον [Lydra Marriot] εις Λεωφόρον Συγγρού περί το έτος 2012.Και εγώ σας είπα κάτι... παραπάνω.
Το έφτιαξα λίγο!!
Καλημέρα!
Πείτε το από την αρχή να ξέρουμε. Δεν είναι αυτή. Αλλά ο ψύλλος που μου μπήκε, δεν φεύγει.Εγώ αναφέρομαι εις εργαζομένην [τω καιρώ εκείνω] εν Αθήναις. Την συνήντησα περί την 1ην πρωινήν εις πάλαι ποτέ 5στερον ξενοδοχείον [Lydra Marriot] εις Λεωφόρον Συγγρού περί το έτος 2012.
Καταγωγή εκ Novosbirsk.
Τω καιρώ εκείνω δεν είχα επιλογές.Πείτε το από την αρχή να ξέρουμε. Δεν είναι αυτή. Αλλά ο ψύλλος που μου μπήκε, δεν φεύγει.
Και για να γυρίσουμε στο ερώτημα το προηγούμενο; Εσείς με αγουρίδα; Και τα σάπια τι είναι, στάχτη στα μάτια;