blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Όποιος άλλος έχει πρόβλημα οιουδήποτε είδους, να το απευθύνει στο μεγαλόκαρδο νηματοθέτη. Θα εύρει απόλυτα κατανοητή απάντηση.
Όποιος άλλος έχει πρόβλημα οιουδήποτε είδους, να το απευθύνει στο μεγαλόκαρδο νηματοθέτη. Θα εύρει απόλυτα κατανοητή απάντηση.
Ανέβηκε η Λάλυ Θες/νίκη;Και τα λοιπά κύριος κυρία
Και τα λοιπά χεμ χεμ Μπαρτού
Η κοπριά κι η κουτσουλιά
Η Λέσχη Αυτοκινητιστών Γαλλίας
Και Σκατά και Φατά και Αηδία
Τα Προάστια οι Τράπεζες κι οι Πετρελαϊκές
Ομιλήσαμε την πρωίαν σήμερον.
Η κατάσταση είναι σοβαρή
Θα τηλεφωνήσω στον αδερφό σας για να «εκτιμήσει» την κατάσταση σας![]()
![]()
Όταν σας πάρει τηλέφωνο να είστε απλά ο εαυτός σας![]()
Μεγαλόκαρδε νηματοθετη εχω ένα πρόβλημα!!!Όποιος άλλος έχει πρόβλημα οιουδήποτε είδους, να το απευθύνει στο μεγαλόκαρδο νηματοθέτη. Θα εύρει απόλυτα κατανοητή απάντηση.
Ποία η κυρία τούτη;Ανέβηκε η Λάλυ Θες/νίκη;
Ιδού λοιπόν η λύσις εις το ζήτημά σας!
Η f (x) = x 3 + 2 x 2 − 7 x − 8 είναι συνεχής στο διάστηµα [− √ 7, √ 7] και έχει παράγωγο στο (− √ 7, √ 7) και οι τιµές της στα άκρα είναι f ( √ 7) = f (− √ 7) = 6. ΄Αρα υπάρχει κάποιο ξ ∈ (− √ 7, √ 7), στο οποίο η παράγωγος f 0 (x) = 3 x 2 + 4 x − 7 είναι ίση µε µηδέν. Για να ϐρούµε το ξ λύνουµε την εξίσωση 3 x 2 + 4 x − 7 = 0. Οι λύσεις είναι οι x = − 7 3 , x = 1 που ανήκουν και οι δύο στο διάστηµα (− √ 7, √ 7), αφού − √ 7 ≈ −2.65 < −2.33 ≈ − 7 3 και 1 < √ 7 ≈ 2.65.
Το θέμα σας είναι απλό. Απλούστατο θα έλεγον. Ακολουθήσατε τας παρακάτω αναλυτικάς οδηγίας:Μεγαλόκαρδε νηματοθετη εχω ένα πρόβλημα!!!
Εχω τύψεις για την κατάσταση στην οποία περι ήλθατε
Τι να κάνω;;;
Έχει ακουστεί πως το κοινό παραμιλάει μετά την συνεδρία μαζί της.Ποία η κυρία τούτη;
Ιδού λοιπόν η λύσις εις το ζήτημά σας!
Η f (x) = x 3 + 2 x 2 − 7 x − 8 είναι συνεχής στο διάστηµα [− √ 7, √ 7] και έχει παράγωγο στο (− √ 7, √ 7) και οι τιµές της στα άκρα είναι f ( √ 7) = f (− √ 7) = 6. ΄Αρα υπάρχει κάποιο ξ ∈ (− √ 7, √ 7), στο οποίο η παράγωγος f 0 (x) = 3 x 2 + 4 x − 7 είναι ίση µε µηδέν. Για να ϐρούµε το ξ λύνουµε την εξίσωση 3 x 2 + 4 x − 7 = 0. Οι λύσεις είναι οι x = − 7 3 , x = 1 που ανήκουν και οι δύο στο διάστηµα (− √ 7, √ 7), αφού − √ 7 ≈ −2.65 < −2.33 ≈ − 7 3 και 1 < √ 7 ≈ 2.65.
Εύγε, παιδί μου!Κάθε φορά που θα περνάω δύσκολα, θα ανατρέχω στη συμβουλή σας.
Για τιραμισου έχει επισκεφτεί το μαγαζί η δεσποινίς;Καλησπέρα αρχοντόγεροι.
![]()
Για τιραμισου έχει επισκεφτεί το μαγαζί η δεσποινίς;
Το 200άρι πάντως το υποστηρίζει.Όχι, πάει για μια κρέμα προσώπου ...
![]()
το 1Χαχαχαχαχαχαχα
Η μισή ντροπή δίκη μου και η μισή δίκη του
———————————————
Η ψήφος καταγράφηκε
Αποτελέσματα ψηφοφορίας:
Στις ποσες γκομενες θα «χορτάσει» ο σεξομανής πορνοθετης μας;;;
1) στις 5 γκομενες. 0 ψηφοι
2) όταν βρει γκομενα με ανοιχτό αιδοιο. 1 ψήφος (Annapurna)
3) δεν θα χορτάσει ποτέ
8 ψηφοι (wired, karelis, Jim25jim, rodriguez, spipis, zebu, giorgos, astatos)![]()
Ω να σου γαμήσωΚαλησπέρα αρχοντόγεροι.
![]()