astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ανηψιε θα σταματήσω να πειράζω το θειο σου εάν βγει και πει ευθαρσώς ότι έχει ξεπατώσει στο ...μησι τις δυο γκομενες που έχει (και πολύ καλως τις έχει βεβαίως βεβαίως)Επεστρεψα!
Ρε σεις ! μην προγκατε τον θειο μου!
Με βάρκα την Ελπίδα;Σήμερα έχει test drive στο άγνωστο ...
ακομα λεω ακομα και αν συνεβαινε κατι τετοιο ο θειος μου ως Κυριος που ειναι δεν θα εξετεθε ποτε των ποτων καμμια κορασιδα!Ανηψιε θα σταματήσω να πειράζω το θειο σου εάν βγει και πει ευθαρσώς ότι έχει ξεπατώσει στο ...μησι τις δυο γκομενες που έχει (και πολύ καλως τις έχει βεβαίως βεβαίως)
Ανηψιε θα σταματήσω να πειράζω το θειο σου εάν βγει και πει ευθαρσώς ότι έχει ξεπατώσει στο ...μησι τις δυο γκομενες που έχει (και πολύ καλως τις έχει βεβαίως βεβαίως)
Αποκαλείς τον θειο σου κρυφογαμικουλαακομα λεω ακομα και αν συνεβαινε κατι τετοιο ο θειος μου ως Κυριος που ειναι δεν θα εξετεθε ποτε των ποτων καμμια κορασιδα!
εσυ το ειπες ! εγω δεν ειπα τιποτις! ?Αποκαλείς τον θειο σου κρυφογαμικουλα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕίπαμε!
Ο κ. Νηματοθέτης είναι πολυδιάστατο ον, με πολυδιάστατο οχτάποντο. Συνεπώς δύναται να γαμεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαρτούμ και Ιρκούτσκ, ταυτόχρονα.
Τι δεν καταλλλλλαβαίνετε;
Σήμερα έχει test drive στο άγνωστο ...
Οκ παω πάσοεσυ το ειπες ! εγω δεν ειπα τιποτις! ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κλίνω ευλαβικά το γωνι σε αυτό το ον
εσυ τωρα γιατι γαμιεσαι!?Μην κοιτάτε που μας παραπλανεί, χρησιμοποιώντας το επειχείρημα πως είναι απασχολημένος με το να διαβάζει και να γράφει εδώ.
Φούμαρα!!!
Ως πολυδιάστατο ον που είναι, δύναται να γράφει εδώ, και να γαμεί στον Άρη, ταυτόχρονα!