Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
εχω καμει σκληρη διαιτα ρε Τζιμακο! Δεν φαινεται αλλωστε!?
Ποσά νουμερα σουτιέν έπεσες;;
εχω καμει σκληρη διαιτα ρε Τζιμακο! Δεν φαινεται αλλωστε!?
σουτιεν! ?
Ποσά νουμερα σουτιέν έπεσες;;
Η μήπως φοράς σφιχτό κορμάκι;;σουτιεν! ?
Τωρα εισαι σωστος!! Υπερυπερελαστικο κορμακι - κατι σαν μεσαιωνικος κορσες ενα πραμα - !!!!!!!Η μήπως φοράς σφιχτό κορμάκι;;
Αυτο λεω και γω στον εαυτο μου τοσα χρονια!Άστατε είσαι ίνδαλμα!
Η εμφάνιση είναι υπερεκτιμημένη...
Ναι αλλά μην κοιτάς τώρα είναι κλειστές οι ψησταριέςΣτυλακι εχω γινει αφου!!!!!!!!!!
Οταν ανοιξουν θα γινει πολεμος!!!!!!!!!!!!!! εχω στερητικο συνδρομο!!Ναι αλλά μην κοιτάς τώρα είναι κλειστές οι ψησταριές
Πρέπει να κρατηθείς σε αυτό το επίπεδο και όταν θα ανοίξουν
Πάντως είσαι σε καλό δρόμο
Τέτοια λέγε του να πλακωθεί στις μπριζόλες και στα παιδακια πάλιΆστατε είσαι ίνδαλμα!
Η εμφάνιση είναι υπερεκτιμημένη...
Ναι αλλα δεν εχασα ποτε την γοητεια μου!!!Τέτοια λέγε του να πλακωθεί στις μπριζόλες και στα παιδακια πάλι
Φαντασου ότι παλιά στα μαγαζιά του άνοιγαν και τα δυο φύλλα της πόρτας για να μπει
Συγκεντρωσουουουου....Οταν ανοιξουν θα γινει πολεμος!!!!!!!!!!!!!! εχω στερητικο συνδρομο!!
Ναι επειδή τσιτωνε το δέρμα και φαινόσουν φραπαΝαι αλλα δεν εχασα ποτε την γοητεια μου!!!
Συγκεντρωσουουουου....
Όταν ανοίξουν θα πηγαινεις λαου λαου και θα τσιμπάς ψιλοπράγματα
Τι λαου λαου! μονο τα χρωστουμενα κερασματα του κωλογερος φτανουν γ8ια να με καταστρεψουν!Όταν ανοίξουν θα πηγαινεις λαου λαου και θα τσιμπάς ψιλοπράγματα
Δεν εκαμε σωστη διατροφη ! εχω προσεχω ! παντα τρωω κατι πρασινο με το φαγητο μου σαν συνοδευτικο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λαου λαου! μονο τα χρωστουμενα κερασματα του κωλογερος φτανουν γ8ια να με καταστρεψουν!
Εννοω οτι αναμεσα στα μπριζολακια τρωω και μια μακαρανοδα με μπολικο πεστο βασιλικου !!!!!!!!! Τι δεν καταλαβαινεις!
Αυτό σε έχει σωσει...
Γεμίζεις πρασινάδες την κοιλιά σουκαι μετά δεν χωράει πολλά κιλά κρεας
Ο κωλογερος θα σε κεράσει συνετά... 10 καλαμάκια το κέρασμα
Τέτοια λέγε του να πλακωθεί στις μπριζόλες και στα παιδακια πάλι
Φαντασου ότι παλιά στα μαγαζιά του άνοιγαν και τα δυο φύλλα της πόρτας για να μπει