spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 18.546
Ναι ρε φίλε, η ζωή, η επικοινωνία, οι φίλοι
αυτό ακριβώς
Ναι ρε φίλε, η ζωή, η επικοινωνία, οι φίλοι
Ένα βαρέλι μπυρα εννοείςεμένα μου έχουν λείψει απλά πράματα όπως να πάω με έναν φίλο να πιω μια μπύρα κλπ
Μακάρι ρε Τζιμ, αν όλα πάνε καλά θα έρθω, με τη γυναίκα φυσικά αλλά έστω και έτσι μου έλειψαν τα μέρη σου.Θα έρθει Καρελακο
Σιγά σιγά θα έρθει
Χαχαχα, αν όλα πάνε καλά, κερνάω μπύρα στο Jim , SpipiΈνα βαρέλι μπυρα εννοείς
Ψήφισες Πίπη;;;;;
Πολύ καλως!!!!!
Ας βάλω εγώ μια ψηφοφορία λοιπόν
Στις ποσες γκομενες θα «χορτάσει» ο σεξομανής πορνοθετης μας;;;
1) στις 5 γκομενες
2) όταν βρει γκομενα με ανοιχτό αιδοιο
3) δεν θα χορτάσει ποτέ
Ψηφιστε ω αγαπητή πλεμπα
ε όχι και μία εσύ θες όλο το μοναστήρι με τις μοναχές ?εμένα μου έχουν λείψει απλά πράματα όπως να πάω με έναν φίλο να πιω μια μπύρα κλπ
ψηφίζω το προφανές 3Αποτελέσματα ψηφοφορίας:
1) στις 5 γκομενες. 0 ψηφοι
2) όταν βρει γκομενα με ανοιχτό αιδοιο. 0 ψήφοι
3) δεν θα χορτάσει ποτέ
3 ψήφοι (wired, karelis, Jim25jim)
Ας έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν ???Μακάρι ρε Τζιμ, αν όλα πάνε καλά θα έρθω, με τη γυναίκα φυσικά αλλά έστω και έτσι μου έλειψαν τα μέρη σου.
Ένα βαρέλι μπυρα εννοείς
Ψήφισες Πίπη;;;;;
Μονοκούκι βλέπω
αυτό το ξέρουμε ότι νηματοθέτης έχει εξωγήινες ορέξεις και επιδόσεις, έπρεπε να ρωτήσεις κάτι πιο δύσκολο, όπως μέχρι πότε θα μας βάζει τις ληγμένεςΑποτελέσματα ψηφοφορίας:
1) στις 5 γκομενες. 0 ψηφοι
2) όταν βρει γκομενα με ανοιχτό αιδοιο. 0 ψήφοι
3) δεν θα χορτάσει ποτέ
5 ψήφοι (wired, karelis, Jim25jim, rodriguez, spipis)
Μονοκούκι βλέπω
όχι παίζουμε
Χαίρομαι ειλικρινά που όλα τα σεβαστά μέλη του νήματος έχουν καταλάβει με τι αχόρταγο, πορνοδιεστραμενο, σεξομανη νηματοθετη εχουμε να κάνουμεαυτό το ξέρουμε ότι νηματοθέτης έχει εξωγήινες ορέξεις και επιδόσεις, έπρεπε να ρωτήσεις κάτι πιο δύσκολο, όπως μέχρι πότε θα μας βάζει τις ληγμένες
Τις ληγμένες τις βάζει για αντιπερισπασμόαυτό το ξέρουμε ότι νηματοθέτης έχει εξωγήινες ορέξεις και επιδόσεις, έπρεπε να ρωτήσεις κάτι πιο δύσκολο, όπως μέχρι πότε θα μας βάζει τις ληγμένες
κι εμάς δε μας γνωρίζει καμιά από τις φίλες τουςΤις ληγμένες τις βάζει για αντιπερισπασμό
Η Δεν Υπάρχει Μανάρι είναι 30-35 χρόνων και η Αγγλίδα κολυμβήτρια είναι γύρω στα 40 με κορμί 30αρας
ΥΓ: Μεταξύ μας αυτά εεε... μην βγει τίποτα παραέξω
Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται...κι εμάς δε μας γνωρίζει καμιά από τις φίλες τους
Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη για τον πορνοθετη μαςΕπειδή είσαστε ήσυχα παππούδια θα βάλω καμιά φώτο
1.πλούσια χειλάκια