Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Παρεσύρθην παρά του Τζίμεως και των λοιπών στασιαστών...
Παρεσύρθην παρά του Τζίμεως και των λοιπών στασιαστών...
Συγχωρείσθε.Παρεσύρθην παρά του Τζίμεως και των λοιπών στασιαστών...
Βεβαίως καταλάβαμε, το εισητήριο σας θα είναι "one way ticket to the prison"Αυτή η υπέροχα όμορφη γυναίκα μας άφησε το 2015 ... Νέα ακόμη ...
Διατί;;;Βεβαίως καταλάβαμε, το εισητήριο σας θα είναι "one way ticket to the prison"
Για την νεοτάτη καλλιτέχνιδα που λαχταρίσατε...Διατί;;;
Μήπως τα τσέπωσες από τον νηματοθέτη; Είσαι στην επιτροπή κι εσύ.Παρεσύρθην παρά του Τζίμεως και των λοιπών στασιαστών...
Προσπαθώ να αντιστάθω στις δόλιες, εντέχνως διακριτικές πιέσεις του...Μήπως τα τσέπωσες από τον νηματοθέτη; Είσαι στην επιτροπή κι εσύ.
H Precious Wilson εγεννήθη το 1957. Ως εκ τούτου το 1979 [έτος video footage] ήτο 22 ετών. Ακόμη και Ημείς δυνάμεθα να εκφράσωμεν την αρέσκειάν μας προς ωρίμους αγουρίδας.Για την νεοτάτη καλλιτέχνιδα που λαχταρίσατε...
Παίρνω τα μάτια μου και φεύγω να μην σε βλέπω.Προσπαθώ να αντιστάθω στις δόλιες, εντέχνως διακριτικές πιέσεις του...
Αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Καλώς, αφού ήταν νοσταλγικό το λαχτάρισμα...H Precious Wilson εγεννήθη το 1957. Ως εκ τούτου το 1979 [έτος video footage] ήτο 22 ετών. Ακόμη και Ημείς δυνάμεθα να εκφράσωμεν την αρέσκειάν μας προς ωρίμους αγουρίδας.
Καλημέρα αγαπημένε....μπαίνω από το.κινητο μου τον τελευταίο καιρό και δε μπορώ να το συνηθίσω...ελπίζω όλα τα παπούδια να είναι καλαΥπάγω επειγοντως προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα, 'παιδιά'.
Καλημέρα αγαπημένε....μπαίνω από το.κινητο μου τον τελευταίο καιρό και δε μπορώ να το συνηθίσω...ελπίζω όλα τα παπούδια να είναι καλα