Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Λείπει ένας για να μην έχουμε ισοψηφία. Αρνούμαι να πάρω μέρος.
Λείπει ένας για να μην έχουμε ισοψηφία. Αρνούμαι να πάρω μέρος.
Ναι ρε ψωλαρά, με 4 θα κάνουμε ψηφοφορία. Και αν έρθει 2-2 τι απόφαση θα βγει;
ΠαράδεισοςΤον πέθανες τον Καρελάκο τώρα.
Όρμα να αρπάξεις το μήλο, μπορείς;Παράδεισος
Ας γίνει ΠενταμελήςΝαι ρε ψωλαρά, με 4 θα κάνουμε ψηφοφορία. Και αν έρθει 2-2 τι απόφαση θα βγει;
Παράδεισος
Καλύτερα τώρα. Βάλε και την αφεντιά σου μέσα και πρόσθεσε ακόμα έναν, ή βγάλε έναν και βάλε εαυτό σου. Όπως αγαπάς.Ας γίνει Πενταμελής
No worries ?
Zebu, spipis, gauguin, karelis, john
Μαυρισμένη η Dia ...
KokokokokokokoΚαλύτερα τώρα. Βάλε και την αφεντιά σου μέσα και πρόσθεσε ακόμα έναν, ή βγάλε έναν και βάλε εαυτό σου. Όπως αγαπάς.
pouthamepeiskaikotageroksekouth
Φίλε Jim δεν είσαι στην Επιτροπή;Kokokokokokoko
Εγώ δεν μπορώ να μπω διότι είμαι μάρτυρας κατηγορίας
Μάρτυρας κατηγορίας είναι επίσης ο κωλογερακος
Εμείς είμαστε δημοκράτες Καρελακο και οι Επιτροπές μας είναι στελεχωμένες από αδιάφθορα μέληΦίλε Jim δεν είσαι στην Επιτροπή;
Ως μέλος λοιπόν της 5μελής επιτροπής, προτείνω να είναι βαρύς ο πέλεκυς.Kokokokokokoko
Εγώ δεν μπορώ να μπω διότι είμαι μάρτυρας κατηγορίας
Μάρτυρας κατηγορίας είναι επίσης ο κωλογερακος
Στηρίζω, η μόνη διαφοροποίηση είναι στο φιλοδώρημα στον troubakhs. Δεν πρέπει να είναι φιλοδώρημα, δηλαδή εφάπαξ καταβολή αλλά μηνιαία στήριξη στο λαμπρό αυτό μέλος του νήματος.Ως μέλος λοιπόν της 5μελής επιτροπής, προτείνω να είναι βαρύς ο πέλεκυς.
1) Χρηματικό πρόστιμο, 5.000 (πέντε χιλιάδων) ευρώ στο ταμείο του νήματος. Και φιλοδώρημα στον Τρουμπάκη 3.000 (τριών χιλιάδων) ευρώ να τα γλεντήσει το παιδί όπως νομίζει.
2) Τον παίρνεις από το χέρι και εσύ και ο κωλό-γερος και τον πάτε σηκωτό για Μανάρι και Αγγλίς πρωί μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ (διαλέξτε βάρδιες) για να εκτελέσει τα σεξουαλικά του καθήκοντα, θέλει δεν θέλει.
kaimetathasassteileikaitousdyostonpodolagno. nadwpwsthaglytwseisapotonkwlo-gerometa.
Ως μέλος λοιπόν της 5μελής επιτροπής, προτείνω να είναι βαρύς ο πέλεκυς.
1) Χρηματικό πρόστιμο, 5.000 (πέντε χιλιάδων) ευρώ στο ταμείο του νήματος. Και φιλοδώρημα στον Τρουμπάκη 3.000 (τριών χιλιάδων) ευρώ να τα γλεντήσει το παιδί όπως νομίζει.
2) Τον παίρνεις από το χέρι και εσύ και ο κωλό-γερος και τον πάτε σηκωτό για Μανάρι και Αγγλίς πρωί μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ (διαλέξτε βάρδιες) για να εκτελέσει τα σεξουαλικά του καθήκοντα, θέλει δεν θέλει.
kaimetathasassteileikaitousdyostonpodolagno. nadwpwsthaglytwseisapotonkwlo-gerometa.
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει με όλες τις τιμές σε κανένα καλό ταβερνείο;Έτσι μπράβο
Βρισκεσαι σε καλό δρόμο (κερδίζουμε και τον τρουμπι έτσι )
Οι προτάσεις που θα καταθέσει το κάθε μελος θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και θα γίνει μια συνάντηση της Επιτροπής (χωρίς μικρόφωνα και κάμερες) για να παρθεί η τελική τιμωρία
Οι μάρτυρες κατηγορίας δεν εκβιάζονται και δεν δωροδοκούνται
Η πρόταση γίνεται δεκτή από εμένα.Στηρίζω, η μόνη διαφοροποίηση είναι στο φιλοδώρημα στον troubakhs. Δεν πρέπει να είναι φιλοδώρημα, δηλαδή εφάπαξ καταβολή αλλά μηνιαία στήριξη στο λαμπρό αυτό μέλος του νήματος.
Ως επίτιμο μελος της επιτροπής αναμένουμε και την δίκη σου ετυμηγορία Καρελακο...Στηρίζω, η μόνη διαφοροποίηση είναι στο φιλοδώρημα στον troubakhs. Δεν πρέπει να είναι φιλοδώρημα, δηλαδή εφάπαξ καταβολή αλλά μηνιαία στήριξη στο λαμπρό αυτό μέλος του νήματος.
Γάμησέ τα, Καρελάκο. Μεθυσμένοι θα πάρουμε αποφάσεις.Η Επιτροπή θα συνεδριάσει με όλες τις τιμές σε κανένα καλό ταβερνείο;
Γεννήθηκε ένοχος ο νηματοθέτης. Στήριξη στην ετυμηγορία του φίλου Zebu.Ως επίτιμο μελος της επιτροπής αναμένουμε και την δίκη σου ετυμηγορία Καρελακο...
Έχετε 48 ώρες να τις καταθέσετε όλοι...
Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να παρθεί η τελική ποινή
( οι γκομενες του βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα)