κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.948
- Πόντοι
- 19.795
ΧαχαχαΚοίτα τι θα κάνουμε. Ο Τζον Τζον θα τις φέρνει για 48ωρο και θα τις "σπάει" σε δίωρα σε εμάς. Θα του δίνουμε το ανάλογο αντίτιμο και όσες ώρες περισσέψουν κρατάει τις γκόμενες, να ξεδώσει κι αυτός.
Έχει το χάρισμα το χάρισμα της πειθούς ο Τζον Τζον.Χαχαχα
Ποιανού το κεφάλι θα σπάσει μετά η γκομενα;;;
Και οι παυλες και οι καυλες. (εμοτικον με γελιο-ακομα δεν μου ανοιγουν τα εμοτικα στο καινουργιο σαι)
Τώρα βάλε και τούτο. : birdman:
Στο προηγούμενο σάιτ που γαμιονταν είχα μάθει απέξω όλα τα εμοτικον σχεδον
Σε ποιον να το βαλω; Στον Τζιμαρα;Τώρα βάλε και τούτο. : birdman:
Σε όποιον θέλεις.Σε ποιον να το βαλω; Στον Τζιμαρα;
Ζεμπού με 135 η ώρα, σε έφτιαξα?
Κωδικό όνομα Darya
Σε ποιον να το βαλω; Στον Τζιμαρα;
Σε όποιον θέλεις.
Τα κραταω για να τα χρησιμοποιω εστω και σε αυτη τη μορφη. Απλως να ξερεις οτι μεταξυ των πρωτων διαλυτικων και της λεξης δεν χρειαζεται κενο.Στο προηγούμενο σάιτ που γαμιονταν είχα μάθει απέξω όλα τα εμοτικον σχεδον
: 2funny:
: erection:
: tooth:
: confused:
: happy:
: pipa1:
: zfuck:
: gay:
: feminine:
: knuppel:
: cum:
: vomit:
: tickedoff:
: takethis:
: helpplea:
: afro:
: assshake:
Αν δεν δεις φως τότε πρέπει να αλλάξεις cookies
Τα κραταω για να τα χρησιμοποιω εστω και σε αυτη τη μορφη. Απλως να ξερεις οτι μεταξυ των πρωτων διαλυτικων και της λεξης δεν χρειαζεται κενο.
Θα την βρούμε την άκρη. Προς το παρών βολέψου όπως σου τα έδωσε ο Τζίμης.Οπως στην δευτερη. Δεν μου ανοιγουν ομως. Μονο την πρωτη φορα μου ανοιξανε και μετα τελος.
Κωλογερακο λίγο πιο καλά για εντατικά μαθήματαΣτο προηγούμενο σάιτ που γαμιονταν είχα μάθει απέξω όλα τα εμοτικον σχεδον
: 2funny:
: erection:
: tooth:
: confused:
: happy:
: pipa1:
: zfuck:
: gay:
: effemine:
: knuppel:
: cum:
: vomit:
: tickedoff:
: takethis:
: helpplea:
: afro:
: assshake:
: birdman:
: jerking:
: jerking2:
: think:
: cool2:
: woldman:
: grouphug:
: rockon:
: wanker:
Καλυτερα να κανω κοπι-πειστ αυτα που μου εστειλες εσυ, παρα χρειαζομαι να αλλαζω πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα και μετα παλι ελληνικα.Κωλογερακο λίγο πιο καλά για εντατικά μαθήματα
Όταν γράψεις τα πρώτα γράμματα σου ανοίγει παραθυράκι που το διαλέγεις για να μην χρειαζεται να γράφεις ολόκληρη τη λέξη...
Μέχρι να φτιαχτεί φυσικα