rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.544
- Πόντοι
- 12.946
Της είπα ότι πένομαι και με εγκατέλειψεΤι κάνει η δικια σου γκομενα στην Ουκρανία;;;
Της είπα ότι πένομαι και με εγκατέλειψεΤι κάνει η δικια σου γκομενα στην Ουκρανία;;;
Έχουμε ηλεκτρονική διακυβέρνηση πλέον μέσω του gov.grΜην το ψάχνεις... «Γιαννης κερνάει Γιαννης πίνει»!!
Θα πάνε χαμένα τα χαρτόσημα
Καλά ξηγηθηκεςΤης είπα ότι πένομαι και με εγκατέλειψε
Ανάποδα δεν πάει αυτό;Καλά ξηγηθηκες
No no ?
πρέπει να εξυπηρετήσω και άλλεςΚαλά ξηγηθηκες
No no ?
Κρατάς σημειώσεις;πρέπει να εξυπηρετήσω και άλλες
είναι αμφίδρομο, το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς πληρώνουμεΑνάποδα δεν πάει αυτό;
Εν προκείμενο έτσι πάει...Ανάποδα δεν πάει αυτό;
Αυτό να λέγεται...είναι αμφίδρομο, το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς πληρώνουμε
Μην τον παρεξηγείς, η έλλειψη ρωσικού γκλαμουροπιπινου φταίει.Η συζήτηση παίρνει περίεργη τροπή
Όταν επιστρέψουν θα τις υποδεχτεί καταλλήλωςΜην τον παρεξηγείς, η έλλειψη ρωσικού γκλαμουροπιπινου φταίει.
Το επαληθευω και εγω. Μια, υπαρχει (καλυτερο) μαναρι. και μια δεν υπαρχει (καλυτερο) μαναρι.Δεν είναι fake news;
Ακονίζει από τώρα το εικοσιπενταποντο.Όταν επιστρέψουν θα τις υποδεχτεί καταλλήλως
Καλώς το παληκάριΜην τον παρεξηγείς, η έλλειψη ρωσικού γκλαμουροπιπινου φταίει.
Μην τον παρεξηγείς, η έλλειψη ρωσικού γκλαμουροπιπινου φταίει.
Θα καταθέσετε ως μάρτυρας;Το επαληθευω και εγω. Μια, υπαρχει (καλυτερο) μαναρι. και μια δεν υπαρχει (καλυτερο) μαναρι.
Εσύ ποια εσκισες σήμερα;Καλώς το παληκάρι
Έτσι έτσι....Το επαληθευω και εγω. Μια, υπαρχει (καλυτερο) μαναρι. και μια δεν υπαρχει (καλυτερο) μαναρι.
Σήμερα είναι μέρα ανάπαυσης,Εσύ ποια εσκισες σήμερα;
Φήμες λένε ότι από το πολύ ακόνισμα έγινε ακόντιο...Ακονίζει από τώρα το εικοσιπενταποντο.