Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.808
Πόντοι
46.423
Καλησπέρα αγαπητοί γέροντες.

:hi:

Συνημμένα

• Ga21.jpg
    Ga21.jpg
    660,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ο γκλαμουρας θα με δει κατά τον Οκτώβρη πχια :cry::cry::cry::cry:

τόσο πολύ :new_shocked: Τα καημένα τα κορίτσια δεν τα σκέφτεσαι :tooth:

Αποκλειστικά πλάνα από το μέλλον με τον Κο Τζίμη και τα κορίτσια του γλάμουρα :headbaning1:

:2funny::2funny::2funny:

Με τέτοια «αναβροχιά» Πίπη τα κορίτσια είναι «λυσσασμένα» για :takethis::zfuck::pipa1::pipa2:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Υπομονή...

Κλείσαμε σχεδόν 1 χρόνο με 52x2 κρίσιμα 15πενθήμερα...:confused::confused::confused:
Απ' ότι διάβαζα κάπου, η κανονικότητα θα αρχίσει να επιστρέφει από το ... 23...:confused::confused::confused:
Ελπίζω να κάνουν πλάκα ή απλά να υπερβάλλουν, αλλά βλέποντας κανείς τον ρυθμό των εμβολιασμών, τις μεταλλάξεις που εμφανίζονται αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύπτει τώρα ή
θα μπορούσε να προκύψει μελλοντικά ίσως να μην είναι τόσο αστείο τελικά.

κάποτε λέγαμε για την κρίση ότι θα είναι για 2-3 χρόνια και τελικά έκατσε 1 δεκαετία σχεδόν, ελπίζω να μην μας κατσικωθεί τόσο και ο γαμωCovid...
Καμμια σχεση η κριση με αυτο που ζουμε τωρα. Και μονο οτι, οπως φαινεται, τιποτα δεν θα ειναι πια ιδιο με το χθες, καταλαβαινουμε το μεγεθος της καταστροφης.

Μην απελπιζεστε γέροντες :grouphug::grouphug:

Όλα καλά θα πάνε από το καλοκαίρι και έπειτα...

Θα σταματήσει να πεθαίνει ο κόσμος με τόσο μεγάλο ρυθμό... θα σταματήσουν να είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και θα επέλθει μια κανονικοτητα για να μην πάνε οι υγιείς άνθρωποι στο τρελάδικο :dunno::dunno::dunno:

:woldman::woldman:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Για να ευθυμήσουμε λίγο :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606
Υπομονή...

Κλείσαμε σχεδόν 1 χρόνο με 52x2 κρίσιμα 15πενθήμερα...:confused::confused::confused:
Απ' ότι διάβαζα κάπου, η κανονικότητα θα αρχίσει να επιστρέφει από το ... 23...:confused::confused::confused:
Ελπίζω να κάνουν πλάκα ή απλά να υπερβάλλουν, αλλά βλέποντας κανείς τον ρυθμό των εμβολιασμών, τις μεταλλάξεις που εμφανίζονται αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύπτει τώρα ή
θα μπορούσε να προκύψει μελλοντικά ίσως να μην είναι τόσο αστείο τελικά.

κάποτε λέγαμε για την κρίση ότι θα είναι για 2-3 χρόνια και τελικά έκατσε 1 δεκαετία σχεδόν, ελπίζω να μην μας κατσικωθεί τόσο και ο γαμωCovid...
Καμμια σχεση η κριση με αυτο που ζουμε τωρα. Και μονο οτι, οπως φαινεται, τιποτα δεν θα ειναι πια ιδιο με το χθες, καταλαβαινουμε το μεγεθος της καταστροφης.

Μην απελπιζεστε γέροντες :grouphug::grouphug:

Όλα καλά θα πάνε από το καλοκαίρι και έπειτα...

Θα σταματήσει να πεθαίνει ο κόσμος με τόσο μεγάλο ρυθμό... θα σταματήσουν να είναι γεμάτες οι ΜΕΘ και θα επέλθει μια κανονικοτητα για να μην πάνε οι υγιείς άνθρωποι στο τρελάδικο :dunno::dunno::dunno:

:woldman::woldman:

Κι' εγώ έτσι πιστεύω. Είμαστε μικρή χώρα, οπότε θα προχωρήσουν τα εμβόλια, έχουμε αποκτήσει και ένα σχετικό ποσοστό ανοσίας... που θα πάει...

Άσχετη ερώτηση, αλλά για σχετικό νήμα που άνοιξε σήμερα, οταν κλείνεις ραντεβού σου έχει φέρει ποτέ καμιά κοπέλα φαγητό?:2funny::2funny::grin:

Δες λίγο να γελάσεις!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μπα ρε θειο που να μου φέρουν φαγητό... :tooth:

Εγώ τις ταΐζω συνηθως εάν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους :zfuck::confused:

Μήλα, σοκοφρετες, digestive bars, γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, καταιφι, χαλβαδοπιτες, macaron, σούσι, μπισκότα Παπαδόπουλου, Caprice, τσουρέκια,

Μόνο ένα κωλγκερλι που είχα συναντήσει σε χοτελι μου λέει:
- Πεινας;
-Όχι
- Εγώ θα ηθελα κάτι να φάω

Τζέντλεμαν εγώ της λέω...

- Δες το μενού και παρε κάτι

Παρήγγειλε το ψοφίμι ένα κλαμπ σάντουιτς και αφού της έριξα ένα λουτσο μετά την πλήρωνα για να τη βλέπω να τρώει :headbang::headbang::headbang:

Απ’οτι έπιασαν οι κεραίες μου η λεγαμενη ζει πλέον στην Αθήνα (εξ Ουκρανίας ορμώμενη) και ξεζουμίζει έναν παντρεμένο γιατρό (σπιτάκι, ρούχα, λούσα κτλ).

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.907
Πόντοι
2.606

Εγώ τις ταΐζω συνηθως εάν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους :zfuck::confused:

Μήλα, σοκοφρετες, digestive bars, γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, καταιφι, χαλβαδοπιτες, macaron, σούσι, μπισκότα Παπαδόπουλου, Caprice, τσουρέκια,

- Πεινας;
-Όχι

Παρήγγειλε το ψοφίμι ένα κλαμπ σάντουιτς και αφού της έριξα ένα λουτσο μετά την πλήρωνα για να τη βλέπω να τρώει :headbang::headbang::headbang:

Απ’οτι έπιασαν οι κεραίες μου η λεγαμενη ζει πλέον στην Αθήνα (εξ Ουκρανίας ορμώμενη) και ξεζουμίζει έναν παντρεμένο γιατρό (σπιτάκι, ρούχα, λούσα κτλ).

:2funny::2funny:

Ένα με δύο κλαμπ την ημέρα να την κερνούσαν μια χαρά την έβγαζε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795

- Πεινας;
-Όχι

Περσι τετοιο καιρο ημουν σχεδον εγκλειστος σε rbnb διαμερισμα στην Ν/Α Ασια και μου μαγειρευε πρωι-μεσημερι-βραδι. Πληρωνα και αντι για παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων ειχα μαγειρισα. (Και διηγωντας τα να κλαις. Φευ. :headbang:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

- Πεινας;
-Όχι

:2funny::2funny:

Ένα με δύο κλαμπ την ημέρα να την κερνούσαν μια χαρά την έβγαζε...

Το καργιολακι ήταν φέτες από το ποουλ ντανσινγκ :assshake:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

- Πεινας;
-Όχι

Περσι τετοιο καιρο ημουν σχεδον εγκλειστος σε rbnb διαμερισμα στην Ν/Α Ασια και μου μαγειρευε πρωι-μεσημερι-βραδι. Πληρωνα και αντι για παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων ειχα μαγειρισα. (Και διηγωντας τα να κλαις. Φευ. :headbang:

Πάλι με χρόνια με καιρούς όλα θα γίνουν :cum:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Να ζήσει η πλεμπα :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
Καλημέρα αδέρφια, αλήτες, πουλιά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εμείς, οι υπερήλικες, οίτινες εμβολιάσθημεν προσηκόντως, δυνάμεθα να συνουσιασθώμεν επί πληρωμή ή θα καταλήξωμεν εις ΜΕΘ εξαιτίας της μετάλλαξης εξ Ουγκάντας;;;; :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι