erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ξεκαθαρα . περιμενω εναγιωνιως το επομενο μαθημαεχω πιασει τα μπαλακια και τα κουναω![]()
Μπράβο !!!
Έσυ παιδί μου έχεις έφεση στο τέννις.
Το κατάλαβα από την αρχή.
![]()
ξεκαθαρα . περιμενω εναγιωνιως το επομενο μαθημαεχω πιασει τα μπαλακια και τα κουναω![]()
Μπράβο !!!
Έσυ παιδί μου έχεις έφεση στο τέννις.
Το κατάλαβα από την αρχή.
![]()
θα γινω αριστοκρατης θα πηγαινω στα τουμπαι για τενι θα ειμαι σε ολα τα κορτ του τσιτσιπα και θα ζηταω χαρολντς στην αθηναμολις πιάσεις και την λαβή της ρακέτας θα είναι πια πολυ αργά για να γυρίσεις πίσω...εχω πιασει τα μπαλακια και τα κουναω![]()
ε τοσα λεφτα βγαζει...
μαθε ‘σύ και θα σε πηγαίνω στο παζάρι στον ελαιώνα αμα κατέβειςθα γινω αριστοκρατης θα πηγαινω στα τουμπαι για τενι θα ειμαι σε ολα τα κορτ του τσιτσιπα και θα ζηταω χαρολντς στην αθηναμολις πιάσεις και την λαβή της ρακέτας θα είναι πια πολυ αργά για να γυρίσεις πίσω...εχω πιασει τα μπαλακια και τα κουναω![]()
μπορω να μαθω τα παντα.. τενι παιζει και η κουτση μαρια εγω εχω κανει χειροτερα αυτο δεν θα μαθω; σιγα..μαθε ‘σύ και θα σε πηγαίνω στο παζάρι στον ελαιώνα αμα κατέβειςθα γινω αριστοκρατης θα πηγαινω στα τουμπαι για τενι θα ειμαι σε ολα τα κορτ του τσιτσιπα και θα ζηταω χαρολντς στην αθηναμολις πιάσεις και την λαβή της ρακέτας θα είναι πια πολυ αργά για να γυρίσεις πίσω...εχω πιασει τα μπαλακια και τα κουναω![]()
![]()
κατσε λιγο συγκινηθηκαε τοσα λεφτα βγαζει...
Οι γονείς του αφιέρωσαν τα πάντα γιαυτό το παιδί.
Ξόδεψαν όλα τους τα χρήματα για να μάθει τέννις.
Ο εφοπλιστής Μαρτίνος ήταν αυτός που τον πίστεψε και τον στήριξε οικονομικά μέχρι να γίνει γνωστός.
Πολύ απαιτητικό άθλημα και στη πορεία πολλά ταλέντα χάνονται αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
το σφιγγω λιγο το αφηνωΔεν πιστεύω να σφίγγεις το μπαλάκι ακόμα ?
![]()
αχ βαχ μπραμπ μου
το σφιγγω λιγο το αφηνωΔεν πιστεύω να σφίγγεις το μπαλάκι ακόμα ?
![]()
![]()
αχ βαχ μπραμπ μου
χρονια τωρα, ειμαι εγω δηλαδη, αυτος δεν με θελειαχ βαχ μπραμπ μου
Αχ τι ωραίο !!!
Εσείς οι δύο είσαστε ερωτευμένοι.
![]()
χρονια τωρα, ειμαι εγω δηλαδη, αυτος δεν με θελειαχ βαχ μπραμπ μου
Αχ τι ωραίο !!!
Εσείς οι δύο είσαστε ερωτευμένοι.
![]()
Τι κανεις τετοια ωρα δω ρε Τζιμακο. Τα παιδια πρεπει να κοιμουνται νωρις.
τι λεει σκουπιδια της κοινωνιας
τι λεει σκουπιδια της κοινωνιας
:kiss:
Δεν λέει τίποτα... έχει ξαπλαρει εδώ και 3 μήνες και ούτε κουνιέται![]()