Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τι άλλα νέα μαζέψατε ελιές;

Και τις ελιές μαζέψαμε και τις αποθήκες καθαρίσαμε και γενικώς όλα είναι εν ταξει :happy:

Περιμένουμε να λήξει το λοκνταουν να πάμε στα μπουζούκια να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.617
Πόντοι
2.606
Καλά είμαι παιδιά με υγεια δόξα τω θεώ εσείς;

Το κόψαμε όλα Έρη :dunno:

Τις βόλτες... το σεξ... όλα :cry:
Σεξ; Κάτι μου θυμίζει η λέξη.:think:

Είναι μια «διαδικασία» όπου ιδρώνεις πολύ... κουράζεσαι... και σταματάς όταν το πουλάκι σου τα «φτύσει» :tooth::tooth:
Α; Δις; Λαστ Γιαρ.

:tooth::tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.617
Πόντοι
2.606

Και τις ελιές μαζέψαμε και τις αποθήκες καθαρίσαμε και γενικώς όλα είναι εν ταξει :happy:

Περιμένουμε να λήξει το λοκνταουν να πάμε στα μπουζούκια να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα :confused:

τα Χριστούγεννα ποιας χρονιάς?
γιατί διάβαζα νωρίτερα ότι ο ΠΟΥ, η πολυαγαπημένη Κασσάνδρα των τελευταίων μηνών..., έλεγε και για τρίτο κύμα από τον ερχόμενο Φεβρουάριο!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

γιατί διάβαζα νωρίτερα ότι ο ΠΟΥ, η πολυαγαπημένη Κασσάνδρα των τελευταίων μηνών..., έλεγε και για τρίτο κύμα από τον ερχόμενο Φεβρουάριο!!

Σοβαρά τώρα...

Δεν με χαλαει καθόλου αν θα γιορτάσω το Πάσχα η τα Χριστούγεννα η την 25 Μαρτίου ... εν τελεί ας αλλάξουμε λίγο παραστάσεις... όλο τα ίδια και τα ίδια!

Αν δεν άλλαζε η ζωή μας στους υπόλοιπους τομείς θα είμασταν μια χαρά :dunno:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τα γραφεία θα έχουν μπλακ φραιντει :think:

Στην τιμή του ραντεβού να παίρνεις δώρο κωλαρακι ας πούμε :takethis:
Να πλερωνεις δυο κωλγκερλια και να σου στέλνουν και τρίτο δώρο :assshake: :erection::cum:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.565
Πόντοι
46.423
Ποιά τρία ρε συ ???

Εδώ ένα δεν μπορούμε να κάνουμε καλά ...

:confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.617
Πόντοι
2.606

Σοβαρά τώρα...

Δεν με χαλαει καθόλου αν θα γιορτάσω το Πάσχα η τα Χριστούγεννα η την 25 Μαρτίου ... εν τελεί ας αλλάξουμε λίγο παραστάσεις... όλο τα ίδια και τα ίδια!

Αν δεν άλλαζε η ζωή μας στους υπόλοιπους τομείς θα είμασταν μια χαρά :dunno:

εμένα μου αρέσει η απομόνωση και δεν έχω πάει ποτέ μα ποτέ στα μπουζούκια, εκτός από μια φορά από σπόντα αλλά ελάχιστα.

δε νιώθω ότι στερούμε κάτι σημαντικό από την στιγμή που εργάζομαι και μπορώ να κινούμε όταν το χρειάζομαι.
γενικότερα τόση γκρίνια τριγύρω δε την καταλαβαίνω.
και το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας που εγώ ακούω είναι ότι δε μπορούν διάφοροι να ταξιδέψουν ή να βγουν έξω το βράδυ ή να πάνε για καφέ...
οι μόνοι που δικαιούνται να μιλάνε είναι όσοι επηρεάστηκαν πραγματικά από αυτό και μιλάω για όσους έχασαν δουλειές, δραστηριότητες κλπ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795

Να πλερωνεις δυο κωλγκερλια και να σου στέλνουν και τρίτο δώρο :assshake: :erection::cum:
1) Ίσως.
2) Εσύ αποκλείεται.
3) Ίσως.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.565
Πόντοι
46.423
Δυστυχώς και για τους επόμενους 6 μήνες θα πάμε με φόντο το black ...

Μέχρι και τον Απρίλιο θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

:confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

1) Ίσως.
2) Εσύ αποκλείεται.
3) Ίσως.

:headbang::headbang::headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795

1) Ίσως.
2) Εσύ αποκλείεται.
3) Ίσως.

:headbang::headbang::headbang:
:dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα κύριε Τζιμ θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Τοσιαξα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.565
Πόντοι
46.423
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα κύριοι Τζιμ και Κωλόγερε θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα

Φτιάξτο σωστά τουλάχιστον.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην είστε τέτοιοι... Χαχαχα

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα

Απασχολεί το οικονομικό εσένα έρι? Για άνοιξε τα κανάλια επικοινωνίας. Το φάντασμα... ξαναχώρισε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλημέρα και καλή εβδομάδα καθάρματα :wink:

Zebu