κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.851
- Πόντοι
- 19.795
Τις ελιές τις μαζέψαμε. Τα ρύζια δεν βλέπω να μαζεύουμε φέτος.Τι άλλα νέα μαζέψατε ελιές;
Τις ελιές τις μαζέψαμε. Τα ρύζια δεν βλέπω να μαζεύουμε φέτος.Τι άλλα νέα μαζέψατε ελιές;
Τι άλλα νέα μαζέψατε ελιές;
Α; Δις; Λαστ Γιαρ.Σεξ; Κάτι μου θυμίζει η λέξη.Καλά είμαι παιδιά με υγεια δόξα τω θεώ εσείς;
Το κόψαμε όλα Έρη
Τις βόλτες... το σεξ... όλα
Είναι μια «διαδικασία» όπου ιδρώνεις πολύ... κουράζεσαι... και σταματάς όταν το πουλάκι σου τα «φτύσει»
Και τις ελιές μαζέψαμε και τις αποθήκες καθαρίσαμε και γενικώς όλα είναι εν ταξει
Περιμένουμε να λήξει το λοκνταουν να πάμε στα μπουζούκια να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα
Και τις ελιές μαζέψαμε και τις αποθήκες καθαρίσαμε και γενικώς όλα είναι εν ταξει
Περιμένουμε να λήξει το λοκνταουν να πάμε στα μπουζούκια να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα
τα Χριστούγεννα ποιας χρονιάς?
γιατί διάβαζα νωρίτερα ότι ο ΠΟΥ, η πολυαγαπημένη Κασσάνδρα των τελευταίων μηνών..., έλεγε και για τρίτο κύμα από τον ερχόμενο Φεβρουάριο!!
τα Χριστούγεννα ποιας χρονιάς?
γιατί διάβαζα νωρίτερα ότι ο ΠΟΥ, η πολυαγαπημένη Κασσάνδρα των τελευταίων μηνών..., έλεγε και για τρίτο κύμα από τον ερχόμενο Φεβρουάριο!!
Σοβαρά τώρα...
Δεν με χαλαει καθόλου αν θα γιορτάσω το Πάσχα η τα Χριστούγεννα η την 25 Μαρτίου ... εν τελεί ας αλλάξουμε λίγο παραστάσεις... όλο τα ίδια και τα ίδια!
Αν δεν άλλαζε η ζωή μας στους υπόλοιπους τομείς θα είμασταν μια χαρά
1) Ίσως.Τα γραφεία θα έχουν μπλακ φραιντει
Στην τιμή του ραντεβού να παίρνεις δώρο κωλαρακι ας πούμε
Να πλερωνεις δυο κωλγκερλια και να σου στέλνουν και τρίτο δώρο
2) Εσύ αποκλείεται.
3) Ίσως.
2) Εσύ αποκλείεται.
3) Ίσως.
Τοσιαξα.Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα κύριε Τζιμ θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα κύριοι Τζιμ και Κωλόγερε θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Μπορώ Ν πω ότι δεν έχω κλειστεί κ ότι μέχρι τώρα είμαι σχετικά καλά. Για εμένα που είμαι τρομερά προσαρμοσιμη σαν άνθρωπος δεν με προβληματίζει το κλείσιμο ούτε καν η μοναξιά θα μπορούσα να πω και μπορώ να ανταπεξέλθω για αρκετό καιρό. Με στεναχωρεί η κατάσταση λόγω θανάτων τρομερά.. Καθώς κ τα οικονομικά που απασχολούν πολλούς γύρω μου. Χριστούγεννα στα μπουζούκια δεν θα κάνετε. Σεξ αν είστε σε καραντίνα θα έρθω να εξυπηρετήσω χαχαχα χαχαχα χαχαχα