You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.952
- Πόντοι
- 19.795
Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή.
Καλημέρα!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.771
- Πόντοι
- 2.606
Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή.
Καλημέρα!
Εδώ ούτε ρεπό, ούτε τίποτα...
Κανονικό λοκνταουν.
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Καλημέρα στους δύο τρεις εναπομείναντες παππούδες. Καλημέρα και στους μετοικίσαντες που συνεχίζουν και διαβάζουν το νήμα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.952
- Πόντοι
- 19.795
Αφού το έχουμε απολυμανει το ΚΑΠΗ.Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή.
Καλημέρα!
Κανονικό λοκνταουν.
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Αφού το έχουμε απολυμανει το ΚΑΠΗ.Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή.
Καλημέρα!
Κανονικό λοκνταουν.
Έχω την εντύπωση ότι το μόνο θέμα είναι ότι το ΚΑΠΗ είναι στο ενοίκιο και ισως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κάνουν ιδιόκτητο ή απλα κουράστηκαν.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.952
- Πόντοι
- 19.795
Μαλλον κουραστηκαν. Ειδικα και με την αλλαγη που εγινε στο σαιτ, η καθημερινη ενασχοληση εχει γινει πιο κουραστικη, κυριως οταν προσπαθεις να διαβασεις η, να ποσταρεις απο κινητο.Αφού το έχουμε απολυμανει το ΚΑΠΗ.Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή.
Καλημέρα!
Κανονικό λοκνταουν.
Έχω την εντύπωση ότι το μόνο θέμα είναι ότι το ΚΑΠΗ είναι στο ενοίκιο και ισως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κάνουν ιδιόκτητο ή απλα κουράστηκαν.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.965
- Πόντοι
- 22.785
Όταν σου είπα ότι πρέπει να την κάνουμε..,μου είπες κάτσε.αλλά νομίζω ότι αυτό απλά ήταν το κερασάκι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.965
- Πόντοι
- 22.785
... Βαρέθηκα ... Τόσα χρόνια τό σάιτ κενταγε τώρα για να γράψεις .... κάνεις ευχέλαιο...ρε αμτζίκ το ότι υπάρχουν δυσκολίες δε σημαίνει ότι την κάνουμε ...
Anyway λίγο ακόμα άλλωστε μου λείπουν τα παλαιά φιλαράκια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Το μόνο που χρειάζεται για να πάρει φωτιά το νήμα, είναι να μπω και να γράψω 2-3 φορές, όπως την προηγούμενη φορά. Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου στον αγαπητό κύριο Popov ότι δεν θα το κάνω.
Πολύ φοβάμαι, ότι αν επαναληφθεί, εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει φωτιά.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Το μόνο που χρειάζεται για να πάρει φωτιά το νήμα, είναι να μπω και να γράψω 2-3 φορές, όπως την προηγούμενη φορά. Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου στον αγαπητό κύριο Popov ότι δεν θα το κάνω.
Πολύ φοβάμαι, ότι αν επαναληφθεί, εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει φωτιά.
Τι σας έλεγα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
είναι αλήθεια ότι το σαι έχει γίνει αρκετά κουραστικό...
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Μην ξεχνάς όμως ότι βαδίζουμε (με τη μαγκουρίτσα) και προς το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς
και δυστυχώς, η επόμενη δεν περιμένουμε να είναι καλύτερη. Συνεπώς, σε μια ομαλότητα που αντικαταστάθηκε
από μια ανωμαλία και περιοριστικές συνθήκες, ήρθε να προστεθεί και μια ακόμα, με ό,τι συνεπάγεται. Το νήμα είναι εδώ
αλλά νομίζω ότι αν δεν καλυτερέψουν γενικώς τα πράγματα στο θέμα του κορονοϊού, που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα
όλων, όπως και στο θέμα της λειτουργικότητας του σάιτ, δύσκολα θα σηκώσουμε κεφάλι (το πάνω, διότι το κάτω έτσι κι αλλιώς είναι κλινικά νεκρό)....
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Τα σέβη μου στους ακούραστους Eraser, John100, Amjik, Κωλο-γερος και Μίστερ Popov
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.952
- Πόντοι
- 19.795
Τα σέβη μου στους ακούραστους Eraser, John100, Amjik, Κωλο-γερος και Μίστερ Popov
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.952
- Πόντοι
- 19.795
Ωραίο χαμόγελο.Buenas tardes amigos.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.456
- Πόντοι
- 46.423
Ωραίο χαμόγελο.Buenas tardes amigos.
Που να δεις τα δόντια της.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.771
- Πόντοι
- 2.606
Καλημέρα, όπως και σε όλο το νήμα!
Όποιοι είμαστε ακόμη τέλος πάντων...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις