Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.771
Πόντοι
2.606
Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή. :confused::confused:
Καλημέρα! :coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
Μια ωραία ατμόσφαιρα σε άλλα νήματα, εδώ ... άκρα του τάφου σιωπή. :confused::confused:
Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.771
Πόντοι
2.606
Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ υπολειτουργεί. Οι νοσοκόμες δεν δουλεύουν, ο καφετζής έχει ρεπό, και τα γεροντια κοιμούνται λίγο παραπάνω.

Εδώ ούτε ρεπό, ούτε τίποτα...
Κανονικό λοκνταουν.:(

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795

Αφού το έχουμε απολυμανει το ΚΑΠΗ.:think:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436

Έχω την εντύπωση ότι το μόνο θέμα είναι ότι το ΚΑΠΗ είναι στο ενοίκιο και ισως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κάνουν ιδιόκτητο ή απλα κουράστηκαν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795

Έχω την εντύπωση ότι το μόνο θέμα είναι ότι το ΚΑΠΗ είναι στο ενοίκιο και ισως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κάνουν ιδιόκτητο ή απλα κουράστηκαν.
Μαλλον κουραστηκαν. Ειδικα και με την αλλαγη που εγινε στο σαιτ, η καθημερινη ενασχοληση εχει γινει πιο κουραστικη, κυριως οταν προσπαθεις να διαβασεις η, να ποσταρεις απο κινητο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.965
Πόντοι
22.785
ρε αμτζίκ το ότι υπάρχουν δυσκολίες δε σημαίνει ότι την κάνουμε ...
... Βαρέθηκα ... Τόσα χρόνια τό σάιτ κενταγε τώρα για να γράψεις .... κάνεις ευχέλαιο...
Anyway λίγο ακόμα άλλωστε μου λείπουν τα παλαιά φιλαράκια.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Το μόνο που χρειάζεται για να πάρει φωτιά το νήμα, είναι να μπω και να γράψω 2-3 φορές, όπως την προηγούμενη φορά. Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου στον αγαπητό κύριο Popov ότι δεν θα το κάνω. :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το μόνο που χρειάζεται για να πάρει φωτιά το νήμα, είναι να μπω και να γράψω 2-3 φορές, όπως την προηγούμενη φορά. Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου στον αγαπητό κύριο Popov ότι δεν θα το κάνω. :hi:

Πολύ φοβάμαι, ότι αν επαναληφθεί, εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει φωτιά.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736

Πολύ φοβάμαι, ότι αν επαναληφθεί, εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει φωτιά.

Τι σας έλεγα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
είναι αλήθεια ότι το σαι έχει γίνει αρκετά κουραστικό...

Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Μην ξεχνάς όμως ότι βαδίζουμε (με τη μαγκουρίτσα) και προς το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς
και δυστυχώς, η επόμενη δεν περιμένουμε να είναι καλύτερη. Συνεπώς, σε μια ομαλότητα που αντικαταστάθηκε
από μια ανωμαλία και περιοριστικές συνθήκες, ήρθε να προστεθεί και μια ακόμα, με ό,τι συνεπάγεται. Το νήμα είναι εδώ
αλλά νομίζω ότι αν δεν καλυτερέψουν γενικώς τα πράγματα στο θέμα του κορονοϊού, που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα
όλων, όπως και στο θέμα της λειτουργικότητας του σάιτ, δύσκολα θα σηκώσουμε κεφάλι (το πάνω, διότι το κάτω έτσι κι αλλιώς είναι κλινικά νεκρό)....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.456
Πόντοι
46.423
Buenas tardes amigos.

:hi: