Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.657
- Πόντοι
- 46.423
Σήμερα είπαμε να αλλάξουμε λίγο το μενού λατρεμένοι μου κύριοι..
Ωχ ... πάνε οι κότες ...
Σήμερα είπαμε να αλλάξουμε λίγο το μενού λατρεμένοι μου κύριοι..
Καλησπέρα γέροντες.
Κάνει καλό η γυμναστική ...
.
ωφειλω να ομολογησω οτι εχετε εξαιρετικο γουστο ....Ευγε Νεε μου ....
Στελνω τωρα 6 στο 13033 να γυμνασθω και εγω μαζι της
Παρακαλω ειδοποιηστε το 166....
Θα το χρειαστει η κοπελιτσα
Που πας σαράβαλακι??
Οι ΜΕΘ γέμισαν
έλα πάνω και θα πάρουμε και τον ζεμπούδιο που είναι επίσης καλοφαγάς !!!
κι όποιον άλλο επιθυμεί φυσικά
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Αν κανόνισετε καμμία παρτουζιτσα ερθομαι
έλα πάνω και θα πάρουμε και τον ζεμπούδιο που είναι επίσης καλοφαγάς !!!
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Για φαγητό ούτε εγώ.
Για παρτουζίτσα όμως έρχομαι και εγώ.
Κανονίστε εσείς κανένα καλό κομμάτι και σφυρίξτε μου.
Άλλο ένα όνειρο απατηλό για εσένα Τζιμακο. Μετά από το αναλ, που δεν πρόκειται ποτέ καμμιά κορασίδα να σου δώσει, σιγά μην βρεις συναγωνιστή να κάνει παρτουζα μαζί σου.έλα πάνω και θα πάρουμε και τον ζεμπούδιο που είναι επίσης καλοφαγάς !!!
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Άλλο ένα όνειρο απατηλό για εσένα Τζιμακο. Μετά από το αναλ, που δεν πρόκειται ποτέ καμμιά κορασίδα να σου δώσει, σιγά μην βρεις συναγωνιστή να κάνει παρτουζα μαζί σου.έλα πάνω και θα πάρουμε και τον ζεμπούδιο που είναι επίσης καλοφαγάς !!!
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Παιδγια είμαι σε δίαιτα
Παρεξήγηση, να αδυνατίσει θέλει...
Στην αρχή του βίντεο απόρησα πως δεν ντελαπάρει τόσο ,μπροσθόβαρο που είναι.Καλησπέρα γέροντες.
Κάνει καλό η γυμναστική ...
.
Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...
Ρε να προσεχετε σερνεται Covid
Το πρόβλημα δεν είναι ο Covid...
Το πρόβλημα είναι ότι σέρνονται μουνόψειρες
Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...
Που είναι ο Λατίνος τώρα; Ουκρανία;Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...
Προχθες μου στειλε ότι έπιασε δουλειά εκεί και θα ερθει σε κανα τρίμηνοΠου είναι ο Λατίνος τώρα; Ουκρανία;Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...
Θα την έχει βρει ωραία με την Λατίνα εκεί.Προχθες μου στειλε ότι έπιασε δουλειά εκεί και θα ερθει σε κανα τρίμηνοΠου είναι ο Λατίνος τώρα; Ουκρανία;Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...
Που είναι ο Λατίνος τώρα; Ουκρανία;Το πρόβλημα με τις μουνόψειρες το έχει αντιμετωπίσει ο Ροντ. Ειδικά με αυτές που κάνουν άλμα επί κοντώΚαλημερα στους φιλους μου ...