You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
. [/quote]
[/quote]
[/quote]
Απέκτησα δικαίωμα ψήφου! Σας ευχαριστώ, αισθάνομαι σαν Σουφραζέτα. Δεν θα ξαναγράψω στο νήμα σας, να είστε ΟΛΟΙ καλά. [/quote]
[/quote]μπλιζ εγώ ως γνωστόν διαφωνώ μαζί σας δεν με πειράζει ο Πάμπλο. Τι στο πουτσο το έχετε κάνει εδώ μέσα μασονία; αι σιχτιρ συγχιστηκα πάλι βραδιάτικο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ήρθα να δω ρε παιδί μου γαμησε ο κωλο γέρος βρήκαν τα παιδιά καμία καλή να πηδηξουν όλοι να μας πουν αν το ευχαριστήθηκε και με ποιον, θα βρει δύο να πηδηξει ο μπιζ. Είχα μεγάλο καημό λέω δεν πα να δω να μου φύγει το άγχος;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Είστε λίγο γτπ η μου φαίνεται; έχετε την αίσθηση ότι το θρεντακι είναι το σπίτι σας; θα σας στεναχωρήσω αλλά εδώ παιδιά είναι ένα καφενείο κ μάλιστα στο διαδίκτυο. Αχταρμά τα έχετε λιγάκι που σας ενοχλεί ο κόσμος στο διαδίκτυο.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμένα στα παπαρια του θείου μου το Ιακώβου απλά έχουν την αίσθηση ότι το θρεντ τους δίνει δύναμη και θα τα πω στο μικρουτσικοεχεις κανει κλικα για να ψηφιστει προτεινομενος ο μπλιτς και να φυγει απο το νημα.
αλλα θα τον κρατησει η αγαπη του κοσμου μεσα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.844
- Πόντοι
- 5.506
θα σε στηριξω κυρα ερι μου....καντονε σκονηεμένα στα παπαρια του θείου μου το Ιακώβου απλά έχουν την αίσθηση ότι το θρεντ τους δίνει δύναμη και θα τα πω στο μικρουτσικοεχεις κανει κλικα για να ψηφιστει προτεινομενος ο μπλιτς και να φυγει απο το νημα.
να δωσεις τους χαιρετισμους μου στον θειο ιακωβο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
για ούτε σκουπιζουν ούτε πλένουν τα ρούχα τους και έρχομαι και τα βρίσκω χάλια εδώ μέσα κ μου χουν φάει τα καλύτερα μου χρόνια
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 2.606
για ούτε σκουπιζουν ούτε πλένουν τα ρούχα τους και έρχομαι και τα βρίσκω χάλια εδώ μέσα κ μου χουν φάει τα καλύτερα μου χρόνια
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Να πάρουμε μια κυρία στο νήμα να βοηθάει τότε, αλλά φοβάμαι ότι αλλιώς θα καταλήξει...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα πάρουμε ένα κύριο τότεγια ούτε σκουπιζουν ούτε πλένουν τα ρούχα τους και έρχομαι και τα βρίσκω χάλια εδώ μέσα κ μου χουν φάει τα καλύτερα μου χρόνια
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Να πάρουμε μια κυρία στο νήμα να βοηθάει τότε, αλλά φοβάμαι ότι αλλιώς θα καταλήξει...
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Ναι να πάρουμε μια με μεγάλα βυζγια για να γουστάρει ο σαουλ
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Εγώ στα είχα πει
Αστούς μια βδομαδα να βρωμίσουν μπας και βάλουν μυαλό
Υπάρχει και το ιζιγουος
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαλια ο θείος πούλησε όλα κτήματα κ τα έφαγεθα σε στηριξω κυρα ερι μου....καντονε σκονηεμένα στα παπαρια του θείου μου το Ιακώβου απλά έχουν την αίσθηση ότι το θρεντ τους δίνει δύναμη και θα τα πω στο μικρουτσικοεχεις κανει κλικα για να ψηφιστει προτεινομενος ο μπλιτς και να φυγει απο το νημα.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 2.606
θα πάρουμε ένα κύριο τότεγια ούτε σκουπιζουν ούτε πλένουν τα ρούχα τους και έρχομαι και τα βρίσκω χάλια εδώ μέσα κ μου χουν φάει τα καλύτερα μου χρόνια
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 2.606
Γιατι γκρινιάζουμε πάλι;
Ναι να πάρουμε μια με μεγάλα βυζγια για να γουστάρει ο σαουλ
Ορίστε, τα έλεγα...
Για τον Σαούλ του έχω ένα νηπιαγωγείο να πάει απ' έξω μούρλια!
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
χαλια ο θείος πούλησε όλα κτήματα κ τα έφαγεθα σε στηριξω κυρα ερι μου....καντονε σκονηεμένα στα παπαρια του θείου μου το Ιακώβου απλά έχουν την αίσθηση ότι το θρεντ τους δίνει δύναμη και θα τα πω στο μικρουτσικοεχεις κανει κλικα για να ψηφιστει προτεινομενος ο μπλιτς και να φυγει απο το νημα.
Στις ποτανες η στο τζόγο;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 2.606
Ωραίος ο θείος, μια ζωή την έχουμε σου λέει!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις