Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.958
Πόντοι
46.423
καλησπερα σας κυριοι και κυριες...... παλι την ερι καβλαντιζετε?

Καθόλου δεν την καυλαντίζουμε.

Απλώς την καλωσορίζουμε διότι μας - σας είχε εγκαταλείψει για ένα διάστημα.

Οποιος κατάλαβε κατάλαβε ...

:hi:

Καλά τα λες Annapurna αλλά την πληροφοριούλα που σου έδωσα μέσω pm για την αποχώρηση και επιστροφή της Erinal μία χαρά την "πούλησες" εδώ. Συγνώμη τύπε αλλά το παράκανες με το γλύψιμο.

Και για να ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα. Εδώ υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι. Ο Gauguin, o john100 και πολλοί άλλοι. Αξιοπρεπείς και σοβαροί. Άλλα οι Blizardeye και Popov είναι αγενέστατοι από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ σαν since1991. Αντιμετώπισα μεγάλο μένος και κακίες, που πιστεύω ότι πίσω από τα usernames τους κρύβονται παλιότερα μέλη, πολύ κακής ποιότητας, που μου την "φύλαγαν". Και δεν είναι μόνο προς εμένα αυτό, άλλα προς πολλά μέλη που εν αγνοία τους πολλές φορές βρίσκονται εδώ και αντιμετωπίζονται με τραμπουκισμό και άσχημο τρόπο. Οι σωστοί άνθρωποι εδώ μέσα έχετε - ειλικρινά - τον σεβασμό και την εκτιμησή μου. Να είστε καλά.

Pablo,

Γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, περίπου 4 μήνες, ότι η Ερη έχει αποχωρήσει για τους δικούς της λόγους αλλά δεν σου είπα τίποτα γιαυτό.

Εχω ποστάρει στο νήμα της 2-3 φορές στο παρελθόν για να επιστρέψει σε αυτό το νήμα.

Το έκανα για έναν και μοναδικό λόγο.

Αντιλήφθηκα ότι είναι μια ωραία παρέα αλλά κάποιες μικροπαρεξηγήσεις τους απομάκρυναν.

Επαιξα το ρόλο του βλάκα όχι επειδή είμαι βλάκας αλλα επειδή είμαι συναισθηματικός και μου άρεσε το νήμα των παππούληδων.

Ήθελα να τους βλέπω μονιασμένους και συγκινήθηκα που τους έβλεπα να ποστάρουν πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Τα άκουσα από κάποιους.
Τα άκουσα και από την Ερη.

Δεν με πειράζει να τσαλακώνεται η "προσωπικότητα" μου γιατί αργά η γρήγορα κάποιοι αντιλαμβάνονται αν είμαι δίκαιος και αγαπητός ή όχι.

Οταν αποχώρησε ο σεβαστός και αγαπητός σε μένα νηματοθέτης στεναχωρέθηκα και ανέλαβα ένα σιωπηλό και άχαρο ρόλο να ποσταρω κώλους, γυναίκες κλπ ...

Βλάκας δεν είμαι.
Ούτε επιδειξίας όπως έχω κατηγορηθεί.

Δεν περιμένω στη ζωή μου απο ένα νήμα για να πάρω αξία ...

Το έκανα όμως για ένα και μοναδικό λόγο.

Αντιλήφθηκα ότι το νήμα σιγο-έσβηνε και προσπάθησα με το δικό μου τρόπο να προκαλέσω τα μέλη να γράφουν και να ποστάρουν για να μην σβήσει.

Τώρα χάρηκα αφάνταστα που η Έρη και ο blizardeye επέστρεψαν όπως σιγά σιγά και κάποιοι άλλοι.

Δυστυχώς χάσαμε ένα πολύ καλό διαδικτυακό φίλο τον SITHLORD και πάντα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ SITHLORD.

Δεν με πειράζει να με βρίζει η Ερη αν αυτό την χαροποιεί.

Πάντα αστειεύομαι άλλωστε.

Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος.

Τους θεωρώ όλους διαδικτυακούς μου φίλους.

Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά και θα ήθελα να μείνω ανώνυμος.

Τέλος δεν γλείφω κανέναν.

Απλώς σέβομαι τον νηματοθέτη και την παρέα του.

Είναι το δικό τους νήμα και εμείς απλώς επισκέπτες.

Αν ποτέ μου ζητήσει να αποχωρήσω θα το κάνω διότι έχω μάθει στη ζωή μου να πρώτα από όλα να σέβομαι τον εαυτό μου.

- Το γλεί με "ει" διοτι προέρχεται από το γλείφω.
Το "υ" προέρχεται από το γλυπτό, γλύπτης. -

Τέλος αν με ρωτήσεις κατά βάθος πιστεύω ότι είσαι καλός άνθρωπος αλλα κάπου μπερδεύεσαι και σου βγαίνει αρνητικά καθότι ολίγον παρορμητικός.

Οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να μετράμε τα λόγια μας 2 και 3 φορές διότι οι παρεξηγήσεις μεταξύ ανθρώπων είναι πολύ εύκολο να γίνουν.

Είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις μια σχέση που έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο να χτίσεις.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
H καλοσύνη χρειάζεται καλοσύνη για να ανθίσει. Αλλιώς την τρώει το μαύρο σκοτάδι. Και την καλοσύνη την προσφέρουμε απλόχερα σε όλους, όχι σε "επιλεγμένους" και "συγκεκριμένους". Ορισμένοι ήδη ξεκινήσατε να "γελάτε" ενώ θα "γελάσουν" και πολλοί άλλοι τις επόμενες ημέρες. Πάντα η αφέλεια και η παρορμητικοτητά μου με κάνουν εύκολο στόχο, το έχω συνηθίσει. Καλό σας απόγευμα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506
667 :2funny::2funny::2funny::2funny:
κανει ονειρα ο θειος να κατεβει Πειραια να γαμησει και δεν ξερει οτι....

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Έστω κ καθυστερημένα λόγω της απουσίας μου από τα πάτρια εδάφη κ το εν λόγω νήμα θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την απώλεια του φίλου Sith lord, όπως το επληροφορήθη από τον κο wirred :confused:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλησπερα σας κυριοι και κυριες...... παλι την ερι καβλαντιζετε?

Καθόλου δεν την καυλαντίζουμε.

Απλώς την καλωσορίζουμε διότι μας - σας είχε εγκαταλείψει για ένα διάστημα.

Οποιος κατάλαβε κατάλαβε ...

ακου να σου πω πουλακι μου . εγω τα έχω με τον νικ και παράλληλα τα έφτιαξα με τον μπαροκ και τον κωλογερο, τοτε το έμαθε ο νικ και εγινε ενας ψιλοχαμος γιατι παλια ειχα αρνηθει να τα φτιαξω με τον λαρυ παλι επειδη ειχε μεγαλο παπαρι (εξου και το λαρυ) Με τον λαρυ τα ειχα ενα φεγγαρι οταν ημουν στην αστυνομια. μετα έφυγε ο λαρυ μετατεθηκε εφυγε και ο μπαμπης και καπου έσβησε το ειδύλίο το οποίο δεν ηθελα να ζησω παλι. τελος παντων γιναμε μπιλιες με τους τρεις και ο τζιμ με επεισε να γυρισω γιατι μου εταξε καποια πραγματα . μην βγαζετε συμπερασματα γιατι εδω μεσα τα πραγματα ειναι περιπλοκα και δεν τα ξερετε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506
και δεν του ειπες και τιποτα για τον γιωργο με τα πεπονια....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εκει που περπατουσα χθες στο δρομο μου ηρθε αυτο το τραγουδι . το ακουσα χθες και το εβαλα και σημερα. εντωνεταξυ δεν ξερω πως μου ηρθε και ξαφνικα βλεπω το ποσταρεις. τι να πω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
εχω πεσει σε καταθλιψη κανεις απ το σαιτ δεν ειπε πως του αρεσει να με διαβαζει :confused:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και δεν του ειπες και τιποτα για τον γιωργο με τα πεπονια....
τι να πρωτοπω ρε φιλε μου . ερχεται ο καθενας και βγαζει συμπερασματα και θα τα παρω καμια μερα αΣΚημα. παντως εγω τον σινς παπλο η οπως το λενε δηλωνω ευθαρσως οτι τον παω. και αν ηταν στο χερι μου οπως πολυ καλα γνωριζετε ολοι θα τον αφηνα να ειναι εδω. αφτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.064
Πόντοι
5.506
εχω παθει καταθλιψηψ γιατι η ερι με εχει βαλει φρεντ ζον και δεν μπορω να την παω στο Νο1 χοτελ του κοσμου για φαι που περιμενεις 26 μηνες για να μπεις και δεν μπορω να την παρω τα ολοκαινουργια ντιορ πορτ κλε που εχει μονο μεχρι τωρα η ντουα λουπα...

τον παμπλο τον γραφω στα παπαρια μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom