Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.679
Πόντοι
26.096
Και αν υπάρχει κάποιο θήλυ που θέλει να γίνει μέλος μας, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.679
Πόντοι
26.096
Υπάγω να εφαρμόσω τον καθετήρα μου και να εκπλύνω την μασέλα μου.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506
η ερι και η ρεγκινα να αναλαβουν το νημα παραυτα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.387
Πόντοι
28.246
Τρουμπακη, πριν πεντε λεπτα που σε καλεσε ο θειος σου διπλα του, τι σε ηθελε;

Κουφαλα... το τσιμπησες το μπαξισι. :sunglasses:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506

τα παπαρια μου πηρα ρε ζεμπου.....δεν δινει τιποτα ο βρωμογερος :confused::confused::confused::confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το γνωστό παράσιτο, βρήκε ευκαιρία να ξεκινήσει αντιπαράθεση με τον λεβέντη μας από το Άνω Πουρνάρι, ο οποίος
δεν ήξερε ότι το παράσιτο, έχει προϊστορία στο νήμα μας και ουκ ολίγες φορές έχει φάει το κεφάλι του, όποτε προσπάθησε
να βάλει πόδι. Έγραψα μερικά πράγματα στον Ανωπουρναριώτη, ώστε να ξέρει και να μην ασχολείται με παράσιτα
που είναι ανεπιθύμητα στο νήμα μας, δίνοντάς τους δικαίωμα να έχουν λόγο. Το παράσιτο, βρήκε την ευκαιρία
(καθότι παράσιτο) σε στιγμές όπου εδώ μέσα θρηνούμε έναν φίλο μας, να ξαναβάλει πόδι εκφράζοντας τάχα
τα θλιβερά του αισθήματα, πουλώντας συμπαράσταση. Θα ήταν μικροπρέπεια από τη μεριά μας, ενώ έχουμε
τη στεναχώρια μας, να καθήσουμε και να ασχοληθούμε με το παράσιτο, αρχίζοντας την εκδίωξή του και ενδεχομένως
ξεκινώντας τις γνωστές και δοκιμασμένες "διαδικασίες". Αυτός είναι ο λόγος, που στη δεδομένη στιγμή του πένθους
δεν ασχολήθηκε κανείς με το παράσιτο (διότι ήξερε ότι έτσι θα γίνει). Όταν το νήμα επανέλθει στην κανονικότητα και συνέλθουμε από το σοκ
που βιώσαμε με την απώλεια του φίλου μας, δεν θα πρέπει να επιδειχθεί καμμία ανοχή σε παρεμβάσεις ατόμου
που είναι μαυρισμένο για το νήμα μας. Την επόμενη φορά που το νικ Pablo Picasso (aka Since1991) θα έρθει
απρόσκλητος εδώ στο νήμα για να αρχίσει τις εξυπνάδες του, θα επιληφθώ προσωπικά αρχικώς, και στη συνέχεια
θα κινηθούν άμεσα οι γνωστές συνοπτικές διαδικασίες εκ μέρους του Νηματοθέτη. Καμμία ανοχή στα παράσιτα. Ο καθένας στο νήμα θα πρέπει να
αναλάβει τις ευθύνες του από εδώ και εμπρός, αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παρόν νήμα μπορεί να μακροημερεύσει
ή να συνεχίσει να υφίσταται ως χώρος που διέπεται από τις κοινές αξίες μιας παρέας, στην οποία βάλαμε όλοι το λιθαράκι μας
με τα όποια θετικά και τις όποιες ιδιοτροπίες μας, αλλά πάντα με αλληλοσεβασμό, φιλική διάθεση
και χιούμορ. Το "ανακαινισμένο" φόρουμ, είναι γεγονός ότι δεν βοηθάει την ομαλή λειτουργικότητα, όμως αυτό το γεγονός, αν πραγματικά
ενδιαφερόμαστε για το νήμα, θα πρέπει να αποτελέσει μια πρόκληση, να δοκιμάσουμε περισσότερο τις δυνάμεις μας
για όσα μας συνδέουν. Χαιρετίζω την επάνοδο του Νηματοθέτη μας και περιμένω να δώ τις λίθινες πλάκες
με τον χαραγμένο δεκάλογο (όπως είχε πράξει και προ πολλών χιλιετιών, σε μια ανάλογη απομάκρυνση της περισυλλογής του).
Α, και πρίν το ξεχάσω (λόγω αλτσχάιμερ): ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506
θα ήθελα επίσης να πω πέντε πράγματα, προσωπικές απόψεις - όχι σωστές απαραιτήτως αλλά εγώ έτσι το βλέπω, σχετικά με το νήμα αλλά και κάποιες (μικρο)διενέξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.
που κατ' εμέ σχετίζονται ακριβώς με τον χαρακτήρα του νήματος.

όταν πριν δυο χρόνια περίπου ο ζεμπού μου πρότεινε να γίνω ενεργός στα παππούδια (που παρεμπιπτόντως συχνά πυκνά παρακολουθούσα), το σκέφτηκα δις και τρις.
όχι επειδή σνόμπαρα ή δεν γούσταρα, αλλά ακριβώς επειδή έβρισκα πολύ ελκυστικό το παρείστικο στυλάκι των συμμετεχόντων και έβλεπα ένα μεγάλο δέσιμο/ταίριασμα μια παρέας, που με τα χρόνια είχε πολλά κοινά σημεία, πολύ ιντερνετικό-bou παρελθόν, γνωριμίες προσωπικές κατά περιπτώσεις και άλλα πολλά που το έκαναν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τη σαβούρα που κατά κόρον βρίσκεις εδώ μέσα...
μου θύμιζε αντίστοιχη δική μου παρέα στον έξω κόσμο. και σκεφτόμουν, "ρε τζον όλο αυτό έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια τριβής μεταξύ τους ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ. και καλώς είναι, γιατί να αλλάξει κάτι που αρέσει και δημιούργησαν οι πρώτοι συμμετέχοντες?".
το στυλάκι γενικότερα, ο τρόπος γραφής, η θεματολογία, τα εσωτερικά αστεία και και και...
"για να μπεις εκεί μέσα και να έχει πραγματικά νόημα πρέπει να συμβούν πολλά τινά τζον":
α. σεβασμός και από τις δύο πλευρές (νεοεισερχόμενου και παλιοπαρέας)
β. υπομονή από τους παλιούς στα "λάθη" (σε εισαγωγικά γιατί πιθανότατα δεν είναι λάθη από τον "νέο", αλλά έλλειψη τριβής με την πραγματικότητα και τα θέλω του νήματος)
γ. εγκράτεια από τον νέο να μην λέει πολλά μέχρι να κατανοήσει το παραπάνω και να γίνει πραγματικά αποδεκτός στο νήμα. όχι μόνο να μην λέει πολλά αλλά ταυτόχρονα να παρατηρεί, παρακολουθεί και να δει αν όλο το ύφος στυλάκι του ταιριάζει.

τέλος πάντων επειδή πραγματικά μου αρέσει άρχισα να μπαίνω. δεν γράφω συχνά - δεν αναφέρομαι στις τυπικές καλημέρες/καληνύχτες - αλλά ενίοτε συμμετέχω και κυρίως παρακολουθώ το νήμα προσπαθώντας να ενταχθώ σιγά σιγά σε αυτό. και προσωπικά πιστεύω ότι το σιγά σιγά διαρκεί, και πρέπει να διαρκεί, πολύ.
ελπίζω επίσης να βρει πάλι το δρόμο του, γιατί ως πιο ουδέτερος παρατηρητής μπορώ να πω ότι σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν κάτι έχει αλλάξει.
είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, οι παλιοί, καλύτερα.
θέλω να πιστεύω ότι αν και όλα έχουν κάποτε δρόμο, η παρέα εδώ μέσα έχει δρόμο μπροστά της.

για τις μικροδιενέξεις θα παρατηρήσω απλά ότι οφείλονται ακριβώς στην έλλειψη επαρκούς κατανόησης των χαρακτηριστικών του νήματος. τελευταία θα έλεγα υπάρχει και μια αλλαγή της ας την πούμε "θεματολογίας" που δεν ξέρω
θενκς τζον....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.387
Πόντοι
28.246

τα παπαρια μου πηρα ρε ζεμπου.....δεν δινει τιποτα ο βρωμογερος :confused::confused::confused::confused:
Και στην τσεπη σου που εβαλε το χερι του με ενα μασουρακι τι εβαλε ρε; Δεν ντρεπεσαι λιγο; Πες και ενα ευχαριστω, τσογλανι!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
Λοιπόν
Είχα πραγματικά αποφασίσει να φύγω.
Αλλά η ζωή ορίζει αλλιώς.
Όλοι οι παλιοί επιστρέψτε και γράφετε. Όποτε έχετε διάθεση και ώρα.
Τους άλλους αφήστε τους σε εμένα.
Ή εμείς ή αυτοί.

Εδώ είμαστε, αλλά για να πω την αλήθεια νιώθω λίγο παγωμένος.
Από την μία θέλω να αστειευτώ, από την άλλη το νιώθω σαν ασέβεια ή κάπως έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
η ζωη θα συνεχιστει...το νημα το ιδιο

τον μαλακα που ανεφερες ουτε αξιος αναφορας δεν ειναι...
απο αυριο γυρναμε ολοι στης εργασιες του νηματος και η θεση του σιθ θα ειναι παντα εδω μαζι μας...

Παιδιά αυτό που ξέρω είναι ότι η απώλεια του Sith γίνεται περισσότερο αισθητή όταν μπαίνεις στο νήμα και ενώ βλέπεις ποστ άλλων παιδιών συνειδητοποιεις οτι ο Δημητρης δεν θα μας ξαναπεί καλημερα :(

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506
θα μας λεει καθε μερα,θα τσαντιστει αν δεν ξανακανουμε αστεια,θα βαρεθει αν μεινουμε σιωπηλοι....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.387
Πόντοι
28.246
Λοιπόν
Ή εμείς ή αυτοί.

Από την μία θέλω να αστειευτώ, από την άλλη το νιώθω σαν ασέβεια ή κάπως έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον...
Σιγα σιγα. Το ιδιο θα ηθελε και ο Δημητρης.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
θα μας λεει καθε μερα,θα τσαντιστει αν δεν ξανακανουμε αστεια,θα βαρεθει αν μεινουμε σιωπηλοι....

Θείο, θα μου αφήσεις το πλωτό κωλόμπαρο σε περίπτωση που ... ... ξέρεις ...:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Λοιπόν
Ή εμείς ή αυτοί.

Έτσι νιώθουμε όλοι, όμως θα συνεχίσουμε γιατί εφοσον το νήμα μας εκδίδεται αυτούσιο στον παράδεισο ο Δημητρης θα έχει την δυνατότητα να μας διαβαζει και να γελάει με τα καμώματα μας :dunno:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Επίσης θα ήθελα να πω στον νηματοθετη μας, εάν με «κρατήσει» στον πάτο του βαρελιού του νηματος, να μου πάρει μια σφουγγαρίστρα καινουρια γιατί έχει μαζευτεί πολύ βρώμα :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επίσης θα ήθελα να πω στον νηματοθετη μας, εάν με «κρατήσει» στον πάτο του βαρελιού του νηματος, να μου πάρει μια σφουγγαρίστρα καινουρια γιατί έχει μαζευτεί πολύ βρώμα :confused:

Καλύτερα τότε να δώσει τη σφουγγαρίστρα στη βρώμα, μπας και καθαρίσει εσάς από τον βούρκο της αμαρτίας....:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Αν πηγαίνεις συνέχεια με "βρωμες" (με την καλή έννοια οι "βρωμες") τι περιμένεις.:idiot:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.943
Πόντοι
46.423
Γέροντες η φλόγα του αγαπητού Sithlord ποτέ να μην σβήσει.

Εσείς τον ζήσατε αρκετά.

Εγω πολύ λίγο, 1-2 μήνες max αλλά αμέσως τον συμπάθησα.

Συνημμένα

• RIP.gif
    RIP.gif
    168,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom