blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.679
- Πόντοι
- 26.096
Και αν υπάρχει κάποιο θήλυ που θέλει να γίνει μέλος μας, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Κυριε νηματοθετη. Ετσι, για το καλο, δεν δινεται ενα πεντακοσαρι ευρα στον ανηψιο σας τον Γαριδακη, να παει το παιδι αποψε να ξεσκασει;
τα παπαρια μου πηρα ρε ζεμπου.....δεν δινει τιποτα ο βρωμογεροςΤρουμπακη, πριν πεντε λεπτα που σε καλεσε ο θειος σου διπλα του, τι σε ηθελε;
Κουφαλα... το τσιμπησες το μπαξισι.
θενκς τζον....θα ήθελα επίσης να πω πέντε πράγματα, προσωπικές απόψεις - όχι σωστές απαραιτήτως αλλά εγώ έτσι το βλέπω, σχετικά με το νήμα αλλά και κάποιες (μικρο)διενέξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.
που κατ' εμέ σχετίζονται ακριβώς με τον χαρακτήρα του νήματος.
όταν πριν δυο χρόνια περίπου ο ζεμπού μου πρότεινε να γίνω ενεργός στα παππούδια (που παρεμπιπτόντως συχνά πυκνά παρακολουθούσα), το σκέφτηκα δις και τρις.
όχι επειδή σνόμπαρα ή δεν γούσταρα, αλλά ακριβώς επειδή έβρισκα πολύ ελκυστικό το παρείστικο στυλάκι των συμμετεχόντων και έβλεπα ένα μεγάλο δέσιμο/ταίριασμα μια παρέας, που με τα χρόνια είχε πολλά κοινά σημεία, πολύ ιντερνετικό-bou παρελθόν, γνωριμίες προσωπικές κατά περιπτώσεις και άλλα πολλά που το έκαναν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τη σαβούρα που κατά κόρον βρίσκεις εδώ μέσα...
μου θύμιζε αντίστοιχη δική μου παρέα στον έξω κόσμο. και σκεφτόμουν, "ρε τζον όλο αυτό έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια τριβής μεταξύ τους ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ. και καλώς είναι, γιατί να αλλάξει κάτι που αρέσει και δημιούργησαν οι πρώτοι συμμετέχοντες?".
το στυλάκι γενικότερα, ο τρόπος γραφής, η θεματολογία, τα εσωτερικά αστεία και και και...
"για να μπεις εκεί μέσα και να έχει πραγματικά νόημα πρέπει να συμβούν πολλά τινά τζον":
α. σεβασμός και από τις δύο πλευρές (νεοεισερχόμενου και παλιοπαρέας)
β. υπομονή από τους παλιούς στα "λάθη" (σε εισαγωγικά γιατί πιθανότατα δεν είναι λάθη από τον "νέο", αλλά έλλειψη τριβής με την πραγματικότητα και τα θέλω του νήματος)
γ. εγκράτεια από τον νέο να μην λέει πολλά μέχρι να κατανοήσει το παραπάνω και να γίνει πραγματικά αποδεκτός στο νήμα. όχι μόνο να μην λέει πολλά αλλά ταυτόχρονα να παρατηρεί, παρακολουθεί και να δει αν όλο το ύφος στυλάκι του ταιριάζει.
τέλος πάντων επειδή πραγματικά μου αρέσει άρχισα να μπαίνω. δεν γράφω συχνά - δεν αναφέρομαι στις τυπικές καλημέρες/καληνύχτες - αλλά ενίοτε συμμετέχω και κυρίως παρακολουθώ το νήμα προσπαθώντας να ενταχθώ σιγά σιγά σε αυτό. και προσωπικά πιστεύω ότι το σιγά σιγά διαρκεί, και πρέπει να διαρκεί, πολύ.
ελπίζω επίσης να βρει πάλι το δρόμο του, γιατί ως πιο ουδέτερος παρατηρητής μπορώ να πω ότι σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν κάτι έχει αλλάξει.
είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, οι παλιοί, καλύτερα.
θέλω να πιστεύω ότι αν και όλα έχουν κάποτε δρόμο, η παρέα εδώ μέσα έχει δρόμο μπροστά της.
για τις μικροδιενέξεις θα παρατηρήσω απλά ότι οφείλονται ακριβώς στην έλλειψη επαρκούς κατανόησης των χαρακτηριστικών του νήματος. τελευταία θα έλεγα υπάρχει και μια αλλαγή της ας την πούμε "θεματολογίας" που δεν ξέρω
Και στην τσεπη σου που εβαλε το χερι του με ενα μασουρακι τι εβαλε ρε; Δεν ντρεπεσαι λιγο; Πες και ενα ευχαριστω, τσογλανι!τα παπαρια μου πηρα ρε ζεμπου.....δεν δινει τιποτα ο βρωμογεροςΤρουμπακη, πριν πεντε λεπτα που σε καλεσε ο θειος σου διπλα του, τι σε ηθελε;
Κουφαλα... το τσιμπησες το μπαξισι.
Λοιπόν
Είχα πραγματικά αποφασίσει να φύγω.
Αλλά η ζωή ορίζει αλλιώς.
Όλοι οι παλιοί επιστρέψτε και γράφετε. Όποτε έχετε διάθεση και ώρα.
Τους άλλους αφήστε τους σε εμένα.
Ή εμείς ή αυτοί.
η ζωη θα συνεχιστει...το νημα το ιδιο
τον μαλακα που ανεφερες ουτε αξιος αναφορας δεν ειναι...
απο αυριο γυρναμε ολοι στης εργασιες του νηματος και η θεση του σιθ θα ειναι παντα εδω μαζι μας...
Σιγα σιγα. Το ιδιο θα ηθελε και ο Δημητρης.Λοιπόν
Ή εμείς ή αυτοί.
Εδώ είμαστε, αλλά για να πω την αλήθεια νιώθω λίγο παγωμένος.
Από την μία θέλω να αστειευτώ, από την άλλη το νιώθω σαν ασέβεια ή κάπως έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον...
θα μας λεει καθε μερα,θα τσαντιστει αν δεν ξανακανουμε αστεια,θα βαρεθει αν μεινουμε σιωπηλοι....
πενομαιθα μας λεει καθε μερα,θα τσαντιστει αν δεν ξανακανουμε αστεια,θα βαρεθει αν μεινουμε σιωπηλοι....
Θείο, θα μου αφήσεις το πλωτό κωλόμπαρο σε περίπτωση που ... ... ξέρεις ...
Λοιπόν
Ή εμείς ή αυτοί.
Εδώ είμαστε, αλλά για να πω την αλήθεια νιώθω λίγο παγωμένος.
Από την μία θέλω να αστειευτώ, από την άλλη το νιώθω σαν ασέβεια ή κάπως έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον...
Επίσης θα ήθελα να πω στον νηματοθετη μας, εάν με «κρατήσει» στον πάτο του βαρελιού του νηματος, να μου πάρει μια σφουγγαρίστρα καινουρια γιατί έχει μαζευτεί πολύ βρώμα
Αν πηγαίνεις συνέχεια με "βρωμες" (με την καλή έννοια οι "βρωμες") τι περιμένεις.Επίσης θα ήθελα να πω στον νηματοθετη μας, εάν με «κρατήσει» στον πάτο του βαρελιού του νηματος, να μου πάρει μια σφουγγαρίστρα καινουρια γιατί έχει μαζευτεί πολύ βρώμα