Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.944
Πόντοι
46.423
Καλημέρα γέροντες.

Τώρα που αρχίζουν τα ζόρια μετράω φίλους ...

:wink:

Pablo Escobar δεν γουστάρω το bullying και υποδείξεις από σένα.

Χαρακτηρισμοί όπως "baby" και "επιδειξίας" δεν είναι αποδεκτοί !!!

A.

Συνημμένα

• Gm33.jpg
    Gm33.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 14
  • Like
Αντιδράσεις: popov

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Καλημέρα στους παππούδες και στο αξιοσέβαστο νήμα. Ήρθα και θα φύγω απρόσκλητος, απλά θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω εδώ, δημόσια στον Annapurna και το θέμα να λήξει. Αγαπητέ Annapurna,
1_ Σε αποκάλεσα "Baby" γιατί ο "Baby" ήταν ένα παλιό μέλος εδώ με εκατοντάδες κριτικές στις οποίες πλήρωνε κάθε φορά πάρα πολλά λεφτά και έκανε επίδειξη στους ταπεινούς μεροκαματιάρηδες θαμώνες του Μπου, που μετά βίας εξοικονομούμε το κατοστάρικο για να δουν χαρά τα σκέλια μας.
2_ Έχω προϊστορία στο συγκεκριμένο νήμα (είναι η αιτία που διαγράφηκα από το Μπου σαν "Since1991") γι αυτό και μπήκα στον πειρασμό να "πειράξω" τον Ποπό σχετικά με εσένα και την τάση που έχεις να επιδεικνύεις ρολόγια, κολώνιες κλπ. κάτι το οποίο δεν ταιριάζει με το ύφος του συγκεκριμένου νήματος - το οποίο δεν έχει σχέση με τον λεγόμενο "νεοπλουτισμό". (Άλλα όπως θα είδες ο Ποπός δεν απάντησε καν, καθώς είμαι "αόρατος" σε αυτό το νήμα). Annapurna θεωρώ ότι η επιδειξιομανία τύπου 80's που σκάγαμε με τα σταυρωτά blazer στο "Ελληνικό" στο Κολωνάκι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και εσύ την επαναφέρεις με ατάκες τύπου "Της λέω ότι το πορτοφόλι μου είναι πολύ φορτωμένο και της ξεχωρίζω ένα €50 από το μάτσο που είχα" και την Drakkar (πού την θυμήθηκες βρε;)
Αυτά. Δεν θα αναφερθώ σε εσένα ξανά, ευχαριστώ το νήμα για την ανοχή του

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα γέροντες.

Τώρα που αρχίζουν τα ζόρια μετράω φίλους ...

:wink:

Pablo escobar δεν γουστάρω το bullying και υποδείξεις από σένα.

Χαρακτηρισμοί όπως "baby" και "επιδειξίας" δεν είναι αποδεκτοί !!!

Αγαπητέ φίλε, καθώς είστε καινούργιος στην παρέα μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι το νικ Πάμπλο Πικάσο, είναι ο επί πολλές φορές μπαναρισμένος
Since1991, ο οποίος για το νήμα μας, αποτελεί persona non grata και οπωσδήποτε ανεπιθύμητο και ενοχλητικό στοιχείο. Οι λόγοι των πολλαπλών μπαναρισμάτων του,
έπειτα από σχετικές "καθαρτικές" ενέργειες και πρωτοβουλίες του νήματος και ειδικά του Νηματοθέτη, σχετίζονταν ακριβώς με την ενοχλητική και προκλητική του
παρουσία εδώ μέσα, και ενώ του είχαμε δείξει με πολλούς άλλους τρόπους ότι δεν είναι επιθυμητός. Η απάντηση, τότε, δόθηκε κατάλληλα, όπως έπρεπε, και σας διαβεβαιώ, ότι και τώρα ακόμα μπορεί πάντα να δοθεί ξανά, εφόσον το άτομο αυτό δεν συνειδητοποιήσει ότι εδώ δεν έχει θέση και η άποψή του περισσεύει.
Παρότι το ερώτημα απευθύνθηκε σε μένα, θα είδατε υποθέτω, ότι απέφυγα να του απαντήσω, μήπως και καταλάβει ότι για εμάς είναι ανύπαρκτος (μια ενδεχόμενη απάντηση θα του έδινε δικαίωμα να θεωρεί ότι έχει θέση σε διάλογο εδώ μέσα). Θα σας συνιστούσα λοιπόν, φιλικά, να μην "τσιμπάτε" στα '"άδεια" που σας ρίχνει
(και μας ρίχνει) για να βγάλει ίσως "γεμάτα",.ώστε ασχολούμενοι μαζί του, να του δώσουμε θέση σε κουβέντα που δεν του ανήκει. Επαναλαμβάνω, ο ίδιος για το νήμα μας είναι ανύπαρκτος. Είναι στο χέρι του και στη βούλησή του, να δείξει αν έβαλε μυαλό, ή αν επιθυμεί να ξαναγίνει ανύπαρκτος, εν τοις πράγμασι, και για το φόρουμ, όπως συνέβη πολλάκις και παλαιότερα. Μην "τσιμπατε" λοιπόν, και αγνοείστε αυτό το νικ και τις όποιες προκλητικές προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή μας, για να ασχοληθούμε μαζί του. Θα πρέπει νομίζω σιγά-σιγά στο νήμα μας, να αρχίσετε να διακρίνετε,καλύτερα τον ρόλο του καθενός και τις σχέσεις που διέπουν την παρέα και συνεπώς να δίνετε σημασία εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. Για ό,τι άλλο θα θέλατε ως πληροφορία (σε ένα νήμα που ως γνωστό ενθαρρύνει την ενδοενημέρωση:grin:) θα μπορούσατε να μπείτε σε επικοινωνία με κάποιο παλαιότερο μέλος για να σας δείξει τα κατατόπια και να σας διαφωτίσει ενδεχομένως, για τη σχέση μας με συγκεκριμένα νικς. Θα συνιστούσα, φιλικά επίσης, περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Κύριες κ κύριοι καλημέρα σας.
Αν και έχω καιρό που έφυγα από το νήμα, ένα άσχημο νέο με αναγκάζει να ξαναμπώ για να ενημερώσω.
Δυστυχώς ο αγαπητός μας Sithlord πλέον δεν είναι μαζί μας. Οι ευχές μου για καλό ταξίδι, θα τον συντροφεύουν.
Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, φίλε ...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.944
Πόντοι
46.423
Καλημέρα στους παππούδες και στο αξιοσέβαστο νήμα. Ήρθα και θα φύγω απρόσκλητος, απλά θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω εδώ, δημόσια στον Annapurna. Αγαπητέ Annapurna,
1_ Σε αποκάλεσα "Baby" γιατί ο "Baby" ήταν ένα παλιό μέλος εδώ με εκατοντάδες κριτικές στις οποίες πλήρωνε κάθε φορά πάρα πολλά λεφτά και έκανε επίδειξη στους ταπεινούς μεροκαματιάρηδες θαμώνες του Μπου, που μετά βίας εξοικονομούμε το κατοστάρικο για να δουν χαρά τα σκέλια μας.
2_ Έχω προϊστορία στο συγκεκριμένο νήμα (είναι η αιτία που διαγράφηκα από το Μπου σαν "Since1991") γι αυτό και μπήκα στον πειρασμό να "πειράξω" τον Ποπό σχετικά με εσένα και την τάση που έχεις να επιδεικνύεις ρολόγια, κολώνιες κλπ. κάτι το οποίο δεν ταιριάζει με το ύφος του συγεκριμένου νήματος - το οποίο δεν έχει σχέση με τον λεγόμενο "νεοπλουτισμό". Όπως θα είδες ο Ποπός δεν απάντησε καν, είμαι αόρατος σε αυτό το νήμα και έτσι επιθυμώ να παραμείνω.
3_ Γενικά θεωρώ ότι η επιδειξιομανία τύπου 80's που σκάγαμε με τα σταυρωτά blazer στο "Ελληνικό" στο Κολωνάκι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και εσύ την επαναφέρεις με ατάκες τύπου "Της λέω ότι το πορτοφόλι μου είναι πολύ φορτωμένο και της ξεχωρίζω ένα €50 από το μάτσο που είχα".
Αυτά. Δεν θα αναφερθώ σε εσένα ξανά, ευχαριστώ το νήμα για την ανοχή του.

Ρε "γύφτουλα" με ξέρεις και με λες και νεόπλουτο απο πάνω εκτός απο όλους τους αλλους χαρακτηρισμούς ???

Απο που με ξέρεις ως νεόπλουτο για πές μου ???

Ανοίγεις το στόμα σου χωρίς να με ξερεις ποιός είμαι και απο που προέρχομαι.

Εσύ και κάτι άλλοι είσαστε απο την κατηγορία των ανθρώπων που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πώς θα διαβάλετε τον άλλον με τον ένα ή τον άλλο χαρακτηρισμό.

Επειδή περασα όμορφα με την Σάντρα με αποκάλεσες "Baby" και έβαλες και το jerking. :jerking:

Λογαριασμό θα σου δώσω αν πέρασα καλά ???
Δεν κατάλαβα.
Bullying μου κάνεις ?

Το bou... αγκαλιάζει όλους ασχέτως εισοδηματικών κριτηρίων.

Εκτός αν θέλεις να μου πείς οτι το bou... είναι μόνο για σένα και για κάτι άλλους σαν και σένα.

Α.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν και έχω καιρό που έφυγα από το νήμα, ένα άσχημο νέο με αναγκάζει να ξαναμπώ για να ενημερώσω.
Δυστυχώς ο αγαπητός μας Sithlord πλέον δεν είναι μαζί μας. Οι ευχές μου για καλό ταξίδι, θα τον συντροφεύουν.

Tι λε ρε φίλε... σοβαρά μιλάς τώρα?
R.I.P.
Τι να πω....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.944
Πόντοι
46.423

Δεν το πιστεύω.

Ο αγαπητός Sithlord δεν είναι πια μαζί μας.

Λυπάμαι πάρα πολύ.

Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει.

:( :( :( :(

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.944
Πόντοι
46.423
Καλό σου ταξίδι φίλε Sithlord :(

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Χάσαμε δυστυχώς ένα πολύ καλό άτομο. Κρίμα....
Δεν ξέρω τι άλλο να πώ.
Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή του και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.

C-3PO

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
103
Πόντοι
1

Ρε γλυφο τετοιε...Ωραια νεα μας εφερες πρωι πρωι ...
Αν ειναι αληθεια ειναι κριμα γιατι ηταν πολυ νεος ...
Καλο παραδεισο Σειρά

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του που εύχομαι να μην τα διαβάσει εδώ...
Καλό ταξίδι Σιθ!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Μπήκα για να πω μία καλημέρα και μου έπεσε λίγο ξαφνικό ...
Δεν το πιστεύω...
Ο sith ήταν από τους πιο ντόμπρους ανθρώπους που βρήκα εδώ στο νήμα και πάντα τον θεωρούσα έναν κάλο μου φίλο.
Δυστυχώς λόγω της απόστασης που μας χώριζε δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά.
καλό ταξίδι φίλε μου sith !

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.168
Πόντοι
2.606
ελαφρυ το χωμα ποσο χρονων ηταν ο φιλος?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Πολύ δυσάρεστο νέο...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν μπορώ να το πιστέψω.
Έχω πάθει σοκ.

Ούτε να συλλυπηθώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Δεν το δέχομαι.

ΣΙΘ ΕΊΣΑΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ, ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Αιδειολέιχε . στείλε μου σε παρακαλώ πμ.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Τι κωλομέρα...

Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

Στον μικρόκοσμο του μπου και κυρίως του νήματός μας, θα λείψει σίγουρα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Stories

Νέο!