Παίδες, καλό θα ήταν ό,τι θέμα έχετε ή δεν έχετε μεταξύ σας να λύσετε, το οποίο δεν αφορά
την υπόλοιπη παρέα, να μεταφέρεται σε ιδιωτική σας αλληλογραφία στα πμς, διότι εδώ η παρέα
λόγω γήρατος, επιθυμεί ηρεμία, θαλπωρή και καλή διάθεση. Καλό είναι λοιπόν να μην γίνεται κατάχρηση
του χώρου. Όσο για τον αγαπητό φίλο Τζίμη, έχω την τιμή και την χαρά να τον γνωρίζω και στην κανονική
ζωή και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο, όπως φανερώνει όλο αυτό το διάστημα
και η παρουσία του εδώ μέσα. Δεν θεωρώ σωστό, να ρίχνονται κανενός είδους υπονοούμενα ή μπιχτές
πόσω μάλλον να καλλιεργούνται εμπαθειες. Αν στο κάτω κάτω κάποιοι δεν τα βρίσκουν με κάποιους, δεν
είναι υποχρεωτικό να απευθύνονται εκεί όπου δεν υπάρχει επιθυμία ανταπόκρισης. Ας κάνουν κουβέντα
με άλλους που ταιριάζουν και ας μην γίνονται προκλήσεις. Δεν έχουμε ανάγκη από κοκκορομαχίες και μπαχάλεμα.
Υπάρχουν άλλα νήματα που ειδικεύονται σε τέτοια πράγματα.
Σωστό κύριε Popov αλλά μου τα έχει χώσει αρκετές φορές ο κύριος Τζίμης και υπάρχει και ένα όριο ανοχής αγαπητέ και σεβαστέ κύριε Popov.
Προσπαθώ να είμαι πολύ κόσμιος αλλά την τελευταία φορά ο κύριος Τζίμης χρησιμοποίησε πολύ σκληρό λόγο.
Ξέρετε τις περισσότερες φορές το να μην απαντάς εκλαμβάνεται και ως αδυναμία και αυτό δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου.
Αντιπαράθεση δεν υπάρχει καμία με τον κύριο Τζίμη.
Απλώς μια σκληρή απάντηση στα λεγόμενα του κύριου Τζίμη.
Συγνώμη αν αναστάτωσα τους γέροντες.
Όμως και εγώ γέροντας είμαι και αναστατώνομαι όταν νοιώθω ότι αδικούμαι
Το τελειώνω εδώ.
Σας ευχαριστώ και σέβομαι την επιθυμία σας.