You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.772
- Πόντοι
- 46.423
Τώρα απογευματινό τέρας..
7.230
Εσύ δίνεις μάχη καθημερινά ...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.010
- Πόντοι
- 19.795
gamiesaimounopano?giatirotaw?afougamiesai.Ποιανού μέλους η γκόμενα από τότε που δεν αφήνουν τους αράπηδες να πάνε στη χώρα της, έχει ξεσκιστεί με μπανάνες?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τρουμπ μου τι κάνεις;Είν’ η ζωή μια θάλασσα
κι εμείς καπεταναίοι
κι είναι στ’ αλήθεια τυχεροί
όσοι πεθαίνουν νέοι
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.772
- Πόντοι
- 5.506
βλεπω ενα αγωνιστικο φεμινιστικο εργο και ειμαι ετοιμος για επανασταση....τρουμπ μου τι κάνεις;Είν’ η ζωή μια θάλασσα
κι εμείς καπεταναίοι
όσοι πεθαίνουν νέοι
χτες βγηκα συγχρωτιστηκα,μιλησα,γελασα και ως συνηθως μεθυσα...τα νεα σου καλη μου ερι
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.772
- Πόντοι
- 5.506
εφερε 2 πεπονια ο γιωργος αλλα τον διωξαμεΔεν ξέρω τι μλκιες έχετε γράψει βαριέμαι να διαβάσω. θέλω μόνο να μου πείτε αν με ζήτησε κάνεις
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αποφεύγω το συνωστισμό αν είναι εφικτό, όταν βγαίνω πάω σε μέρη κάπως άνετα. Όμως πόσο μπορείς να αποφύγεις το κόσμο; αν ζεις..βλεπω ενα αγωνιστικο φεμινιστικο εργο και ειμαι ετοιμος για επανασταση....τρουμπ μου τι κάνεις;Είν’ η ζωή μια θάλασσα
κι εμείς καπεταναίοι
όσοι πεθαίνουν νέοι
χτες βγηκα συγχρωτιστηκα,μιλησα,γελασα και ως συνηθως μεθυσα...τα νεα σου καλη μου ερι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μωρό μου έχω διώξει πεπόνια αυτό το διάστημα που κάποτε θα τα σκεφτώ και θα κλαίω... Χαχαχαεφερε 2 πεπονια ο γιωργος αλλα τον διωξαμεΔεν ξέρω τι μλκιες έχετε γράψει βαριέμαι να διαβάσω. θέλω μόνο να μου πείτε αν με ζήτησε κάνεις
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.772
- Πόντοι
- 5.506
αυτο ακριβως καλη και γλυκεια μου ερι....αλλο ο συνωστισμος και αλλο να ζεις με κοσμο.αποφεύγω το συνωστισμό αν είναι εφικτό, όταν βγαίνω πάω σε μέρη κάπως άνετα. Όμως πόσο μπορείς να αποφύγεις το κόσμο; αν ζεις..βλεπω ενα αγωνιστικο φεμινιστικο εργο και ειμαι ετοιμος για επανασταση....τρουμπ μου τι κάνεις;Είν’ η ζωή μια θάλασσα
κι εμείς καπεταναίοι
όσοι πεθαίνουν νέοι
Την τριτη θα κερδισω το λαικο λαχειο και θα σε παρω να φυγουμε για παρθενες νησους ισοβιες διακοπες...ειναι υποσχεση
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κσι τι θα κάνουμε τρούμπ μου στις νήσους;αυτο ακριβως καλη και γλυκεια μου ερι....αλλο ο συνωστισμος και αλλο να ζεις με κοσμο.αποφεύγω το συνωστισμό αν είναι εφικτό, όταν βγαίνω πάω σε μέρη κάπως άνετα. Όμως πόσο μπορείς να αποφύγεις το κόσμο; αν ζεις..βλεπω ενα αγωνιστικο φεμινιστικο εργο και ειμαι ετοιμος για επανασταση....τρουμπ μου τι κάνεις;Είν’ η ζωή μια θάλασσα
κι εμείς καπεταναίοι
όσοι πεθαίνουν νέοι
Την τριτη θα κερδισω το λαικο λαχειο και θα σε παρω να φυγουμε για παρθενες νησους ισοβιες διακοπες...ειναι υποσχεση
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α εγώ καθόλου. Οι άνθρωποι είναι ευλογία.Εγώ πάντως απέφευγα και πριν διάφορους, δε χρειαζόμουν τον ιό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις