κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.063
- Πόντοι
- 19.795
Θέλω. (Να την αρμεξω)Μπουένας αμιγο. Εστα τσίκα ες μούι γαμευσιμη.Buenas tardes amigos.
Έστα μπουένας κατσίκας ...
Θέλω. (Να την αρμεξω)Μπουένας αμιγο. Εστα τσίκα ες μούι γαμευσιμη.Buenas tardes amigos.
Έστα μπουένας κατσίκας ...
Καλημέρα και από το Ιόνιο. Εδώ έχει πέσει μεγάλη κατάρα. Η θάλασσα δεν μπορεί να ηρεμήσει εδώ και 10 μέρες.
Προς το παρόν καλά κρατάμε...Καλησπέρα σε όσους φίλους είναι εδώ. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και πάντα δυνατούς!!!
Ευτυχώς έχουμε και μερικούς αταχτουληδες ατρομητους που μας θυμίζουν πως γίνεται η βρώμικη "δουλειά"......
....Καλημέρα και από το Ιόνιο. Εδώ έχει πέσει μεγάλη κατάρα. Η θάλασσα δεν μπορεί να ηρεμήσει εδώ και 10 μέρες.
Λογικό να έχει τσαντιστεί ο Ποσειδώνας, με αυτές τις ομαδικές σφαγές που ανεβάζει ο Αμτζίκιος, κάθε λίγο και λιγάκι....
Ελπίζουμε και εμείς να σας βρίσκουμε συχνότερα στο ΚΑΠΗ μας.Χαίρομαι που βλέπω στις επάλξεις τους φίλους popov, κωλόγερο και ζεμπού
Ελπίζουμε και εμείς να σας βρίσκουμε συχνότερα στο ΚΑΠΗ μας.Χαίρομαι που βλέπω στις επάλξεις τους φίλους popov, κωλόγερο και ζεμπού
Στο τέλος του χρόνου το ΚΑΠΗ θα μοιράσει Χριστουγεννιάτικες μαγκούρες και μασέλες σε όλα τα γεροντάκια.
Απαραίτητη προϋπόθεση η καθημερινή παρουσία σας στο νήμα.
Θα έχουμε και πιάνο μουσική ...
LIVE
gauguin-zebu
Καλή όρεξη !!!
Καλή όρεξη !!!
εσυ εισαι μεγαλος αλητακος
ξερεις καλα τι λεω
θα σ σαπουνισω το στομα εγω ατιμουτσικο