Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
:coffee:

Τι σπορτουρα και παπάρια, το ρολόι που θα κάνει πάταγο φέτος το χειμώνα είναι του Νικόλα :kneel::kneel:
Θα φορεθεί σε όλα τα κομμωτήρια φέτος.:grin:

Σοφον το σαφές!

Έχει και πουτσο στροφόμετρο για να υπολογίζει τις καυλες :erection: για να μην έχουμε καμμία ανακοπή :woldman:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα σας γέροντες,

Παρακαλούθησα την χθεσινή συζήτηση σας και ομολογουμένως συμφωνώ.
Το νήμα φθίνει αλλά φθίνoυν και τα υπόλοιπα νήματα όπως και ολόκληρο το site. Είναι σίγουρο ότι το Bourdela παιρνάει κρίση.
Οι αλλαγές στο σχεδιασμό, στην λειτουργικότητα άνοιξαν τον ασκό για αλλαγές κάθε τύπου.
Προς το παρόν αρνητικές αλλά επειδή η ζωή είναι γιν και γιάν μέσα από κρίση θα ξεπηδήσουν καινούργιες καταστάσεις.

Είναι γεγονός ότι το νήμα των "παππούληδων" οφείλει την μακροβιότητα του κυρίως στην οξυδέρκεια του νηματοθέτη του.
Στη ζωή όμως υπάρχει και η κόπωση, η φθορά...
Το μέλλον θα μας καταδείξει την ανθεκτικότητα του η όχι.
Πάντως η συνέχεια δεν θα επιτευχθεί με φωτό και καλημεροκαληνύχτες.
Η ευημερία του παρόντος νήματος ήρθε από την ομοιογένεια των απόψεων (επί του θέματος) και την συνδετικότητα με τον όποιο τρόπο, των μελών του.
Η συνέχεια επί της οθόνη σας...

Εγώ είμαι καινούργιο μέλος και ότι γράφω, το γράφω κυρίως από διαίσθηση και λιγότερο από γνώση...

• Like
Αντιδράσεις: popov

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.067
Πόντοι
19.795
Καλημέρα σας γέροντες,

Παρακαλούθησα την χθεσινή συζήτηση σας και ομολογουμένως συμφωνώ.
Το νήμα φθίνει αλλά φθίνoυν και τα υπόλοιπα νήματα όπως και ολόκληρο το site. Είναι σίγουρο ότι το Bourdela παιρνάει κρίση.
Οι αλλαγές στο σχεδιασμό, στην λειτουργικότητα άνοιξαν τον ασκό για αλλαγές κάθε τύπου.
Προς το παρόν αρνητικές αλλά επειδή η ζωή είναι γιν και γιάν μέσα από κρίση θα ξεπηδήσουν καινούργιες καταστάσεις.

Είναι γεγονός ότι το νήμα των "παππούληδων" οφείλει την μακροβιότητα του κυρίως στην οξυδέρκεια του νηματοθέτη του.
Στη ζωή όμως υπάρχει και η κόπωση, η φθορά...
Το μέλλον θα μας καταδείξει την ανθεκτικότητα του η όχι.
Πάντως η συνέχεια δεν θα επιτευχθεί με φωτό και καλημεροκαληνύχτες.
Η ευημερία του παρόντος νήματος ήρθε από την ομοιογένεια των απόψεων (επί του θέματος) και την συνδετικότητα με τον όποιο τρόπο, των μελών του.
Η συνέχεια επί της οθόνη σας...

Εγώ είμαι καινούργιο μέλος και ότι γράφω, το γράφω κυρίως από διαίσθηση και λιγότερο από γνώση...
Και η διαίσθησή σας σάς οδηγεί σωστά.

• Like

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.073
Πόντοι
46.423
Σκατόγεροι και πορνόγεροι.

Το μυαλό σας είναι όλο στο sex ...

:P

Συνημμένα

• Gm31.jpg
    Gm31.jpg
    375,4 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Like

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

......1900

Σχόλια του Νικόλα το 2016 που όπως θα προσέξετε δεν έχουν αλλάξει και πολύ το 2020 :dunno:

“η ροζυ αγαπάει το χλεχλε (alex71), ο χλεχλές αγαπάει τη ροζυ τη μικρούλα και τον μπαρμπι και είναι μπερδεμένος, η μικρούλα αγαπάει το μπόλντυ και τον άλεξ, η έρη αγαπάει το μπραμπ, ο μπραμπ αγαπάει να της κάνει χουνέρι, ο Σαούλ αγαπάει τα μιλφάκια και τα γούφερ, ο δεύκα τον γάτο της έρης, ο μπλιζ αγαπάει τα ψάρια αλλά δεν αστειεύεται κιόλας ρίνει και κανα πούτσο στην έρη άμα λάχει, ο καψώνης αγαπάει τον πρίαμο, ο γίορκι τις πορνοστάρ, ο τομά τους καφέδες, ο ερέιζερ εξαφανίστηκε και δε μας αγαπάει, ο λάιφ τα τσίπουρα, ο άστατος τη δίαιτα (του τη χάλασα σήμερα), ο άγιος αγαπάει τα μνημόσυνα, ο χάουζ το γάμο 

, και εγώ.................

που είσαι Ρετσίνααααααααααααα”

:glasses:

• Like

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

.....2000

saoul :kneel::kneel::kneel:

“Μαν και εγω καπως ετσι εκοψα το σεξ.Κοιταξα την πουτσα μου και ειπα “ενα τοσο μικρο πραγματακι θα με κανει οτι θελει?”

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.073
Πόντοι
46.423
Αγαπητέ φίλε Sithlord, παραθέτω μια πρόσφατη σημαντική δήλωση του Αντισθένη, που είναι καλό όλοι
να έχουμε υπόψιν μας. Όταν με το καλό φτάσει στην τελική φάση, θα έρθει και η κανονικότητα στο νήμα μας. Υπομονή
και καλή διάθεση. Το νήμα και οι περισσότεροι κρατούμε στάση αναμονής για καλύτερες μέρες και φιλικότερο
ψηφιακό περιβάλλον. Κάνουμε κάτι σαν διάλειμμα για την ώρα. Είστε πάντως αξιέπαινοι όσοι κρατάτε
το νήμα σε κάποια έστω υποτυπώδη κίνηση. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Υπομονή. Με την επάνοδο,ο νηματοθέτης
θα κεράσει αγριογούρουνο ψητό και κρασάκι Βουργουνδίας! :grin:

Το νήμα θα παραμείνει ζωντανό και θα το παραδώσουμε ακμαίο στον αγαπητό νηματοθέτη μας με την αναμενόμενη επιστροφή του.

Και βέβαια θα φορέσουμε την μασέλα μας (πρέπει να παραγγείλω καινούργια) και θα φάμε το αγριογούρουνο !!!

:grouphug:

Στη συνέχεια θα μπορέσω να αποσυρθώ έχοντας ήσυχη την συνείδησή μου στο φτωχικό μου.

:hi:

• Like

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.067
Πόντοι
19.795

.....2000

“Μαν και εγω καπως ετσι εκοψα το σεξ.Κοιταξα την πουτσα μου και ειπα “ενα τοσο μικρο πραγματακι θα με κανει οτι θελει?”

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τζιμακο, εσύ σίγουρα δεν μπορείς να το κόψεις. Δεν μπορείς να του φέρεις αντίρρηση. Θα σε ¥×¢=£√®¢$®¥ αν του πεις όχι.:confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

.....2000

Τζιμακο, εσύ σίγουρα δεν μπορείς να το κόψεις. Δεν μπορείς να του φέρεις αντίρρηση. Θα σε ¥×¢=£√®¢$®¥ αν του πεις όχι.:confused:

:knuppel::knuppel:

:tickedoff::tickedoff:

Συγκεντρώσου στα βυζακια της δεσποινίδος από τας Αγγλίας που μόλις μπήκε εις το μαγαζιν :tits:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.073
Πόντοι
46.423
Εντυπωσιακός ο πιτσιρικάς Sinner στο Roland Garros.

:glasses:

Συνημμένα

• sinner01.jpg
    sinner01.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 12

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like