Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εγώ που δουλεύω κατά κόρον με γυναίκες στα σπίτια τους τι να πω... :tooth::boff:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Είχα ένα μιλφακι τώρα, με καυτό σορτς, Μισέλ Πφαιφερ σε Ρωσσικη έκδοση. Κάτι μάτια που με τρελανανε. Ο άνδρας της θα με πέρασε για ντιγκινταγκα, δεν μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς και να την εξυπηρετήσω, αν δεν το έπαιζα λίγο έτσι, αδερφιστικα.

Το να σας πέρασε για "εύθυμο" , δεν πειράζει. Αυτό που πειράζει είναι μην τυχόν πέσατε σε κάναν κρυφόμπινέ, κι επιστρέψει μόνος του, για τα "περαιτέρω". :confused:
Πάντοτε θα υπάρχει αυτός ο φόβος. Ευτυχώς η φύση με προίκισε με μπόλικη ασχήμια, και λόγω ηλικίας την γλυτώνω. Προς το παρόν. :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.120
Πόντοι
22.785
:wink: :wink:
Πάντως εγώ με τά up67 γκρανακια μου έχω βρει την ησυχία μου...
Τέσσερα τον αριθμό .

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΧΟΊΡΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΙ ΤΙ ΈΠΑΘΑ ΣΉΜΕΡΑ!
Η ΚΡΙΤΙΚΉ ΑΝΗΡΤΗΘΕΙ :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Είχα ένα μιλφακι τώρα, με καυτό σορτς, Μισέλ Πφαιφερ σε Ρωσσικη έκδοση. Κάτι μάτια που με τρελανανε. Ο άνδρας της θα με πέρασε για ντιγκινταγκα, δεν μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς και να την εξυπηρετήσω, αν δεν το έπαιζα λίγο έτσι, αδερφιστικα.

Το να σας πέρασε για "εύθυμο" , δεν πειράζει. Αυτό που πειράζει είναι μην τυχόν πέσατε σε κάναν κρυφόμπινέ, κι επιστρέψει μόνος του, για τα "περαιτέρω". :confused:
Πάντοτε θα υπάρχει αυτός ο φόβος. Ευτυχώς η φύση με προίκισε με μπόλικη ασχήμια, και λόγω ηλικίας την γλυτώνω. Προς το παρόν. :grin:

Εγώ την έχω πατήσει δυο φορές έτσι. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795

Και ενδώσατε;;;:confused::new_shocked:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.120
Πόντοι
22.785
Τέσσερα τον αριθμό .

Για δώσε ινφο
..67.69 72 75...
Πρώτον κ κύριον.ολες από κώλο..
Τώρα για τα υπόλοιπα με έχουν σαν παιδί τους χωρίς ζηλιες μεταξύ τους... όλες παίρνουν το μερίδιο τους... μερικές φορές ξυπνάμε καί οι πέντε μαζί στο ίδιο δωμάτιο μετά από κρεπαλη..
Καί τό ρεζουμε??
Όλες χήρες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.120
Πόντοι
22.785

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467

Και ενδώσατε;;;:confused::new_shocked:

Είδα κι έπαθα να ξεμπερδέψω και τις δύο. Βλέπετε ήταν και φορτικοί οι πούστηδες. :confused:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.316
Πόντοι
46.423
Τέσσερα τον αριθμό .

Για δώσε ινφο
..67.69 72 75...
Πρώτον κ κύριον.ολες από κώλο..
Τώρα για τα υπόλοιπα με έχουν σαν παιδί τους χωρίς ζηλιες μεταξύ τους... όλες παίρνουν το μερίδιο τους... μερικές φορές ξυπνάμε καί οι πέντε μαζί στο ίδιο δωμάτιο μετά από κρεπαλη..
Καί τό ρεζουμε??
Όλες χήρες.

:new_shocked:

Με τόσο ψάρι που τρώει ... και λίγες είναι.

:tooth: :tooth:

Εμένα θα με είχε πιάσει πανικός αν ήξερα ότι είχα 4 να βολέψω ...

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom