You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Της έδωσες χομγουορκ![]()
Ιδού λοιπόν homework για μας ...
![]()
Επισης ο πορνοθετης μας ανεβαζε ΠΙΠΙΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ...
Μετα το γυρισε σε σαπια κρεατα
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.106
- Πόντοι
- 19.795
Ο γεροτραγος πηδαγε την δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι, που ήτανε μανάρι, και εδώ ποσταριζε γιαγιάδες για να μας ριξει στάχτη στα μάτια.Της έδωσες χομγουορκ![]()
Ιδού λοιπόν homework για μας ...
![]()
Επισης ο πορνοθετης μας ανεβαζε ΠΙΠΙΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ...![]()
![]()
![]()
Μετα το γυρισε σε σαπια κρεατα![]()
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
παω να γαμησω
στο νηματοθετη ευχομαι...καλα στερνά :-* :-* :-* :-*
Λυπουμαι αλλα θα σας θαψω ολους.
Ευχομαι να μη σας σηκωνεται, κυριε.
Ο ευχες του νηματοθετη παντα πιάνουν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Που να το ξερε ο ραοπαπης
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Γαμιεστε!
ενας και μοναδικος κληρονομος του θειου ειμαι εγω! οποτε και το νημα καποια στιγμη θα περασει στα χερια μου!!!![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
γατακια!
Νικοτριβη εμαθ οτι εβαλες Νιτρο στο τρικυκλο!!![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
προσεχε τα G!!!
ενας και μοναδικος κληρονομος του θειου ειμαι εγω! οποτε και το νημα καποια στιγμη θα περασει στα χερια μου!!!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Νικοτριβη εμαθ οτι εβαλες Νιτρο στο τρικυκλο!!
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Είχα..αλλά θέλω πάλι...Καλημέρα πορνόγεροι !!!
![]()
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.106
- Πόντοι
- 19.795
Τα κιτει αίμα εδώ μέσα.Γαμιεστε!
ενας και μοναδικος κληρονομος του θειου ειμαι εγω! οποτε και το νημα καποια στιγμη θα περασει στα χερια μου!!!γατακια!
Νικοτριβη εμαθ οτι εβαλες Νιτρο στο τρικυκλο!!προσεχε τα G!!!
Τόπο στα νιάτα κωλο-γεροι. Το νήμα θα το πάρω εγώ.
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Τα κιτει αίμα εδώ μέσα.Γαμιεστε!
ενας και μοναδικος κληρονομος του θειου ειμαι εγω! οποτε και το νημα καποια στιγμη θα περασει στα χερια μου!!!γατακια!
Ενα σε λεω!
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
![Offtopic :offtopic: :offtopic:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/offtopic.gif)
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
επισης πεινασα !
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.106
- Πόντοι
- 19.795
Με 2 ταψιά μπριζολακια στου Τέλη, αποσύρεις τα δικαιώματα σου και στηρίζεις εμένα.Τα κιτει αίμα εδώ μέσα.Γαμιεστε!
Ενα σε λεω!![]()
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Με 2 ταψιά μπριζολακια στου Τέλη, αποσύρεις τα δικαιώματα σου και στηρίζεις εμένα.Τα κιτει αίμα εδώ μέσα.Γαμιεστε!
Ενα σε λεω!![]()
τοπο στα νιατα!!!!!!!!!!!!!!!!!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.256
- Πόντοι
- 28.246
Θα σε καλούσα για φαγητό αλλά μόλις τελείωσε!επισης πεινασα !
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.106
- Πόντοι
- 19.795
Είχα βγει μια φορά για καφέ με Άστατο και 25ποντο. Από την μια ο ένας να μην με γαμησει, από την άλλη ο άλλος να μην με φάει. Την γλύτωσα από θαύμα.Αυτό δεν είναι στόμα, φαγάνα είναι![]()
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Είχα βγει μια φορά για καφέ με Άστατο και 25ποντο. Από την μια ο ένας να μην με γαμησει, από την άλλη ο άλλος να μην με φάει. Την γλύτωσα από θαύμα.Αυτό δεν είναι στόμα, φαγάνα είναι![]()
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.403
- Πόντοι
- 46.423
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
Φαντάσου να πηγαίνατε και για φαγητό ...
.
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Εχω διαβασει 80 σελίδες από το άνοιγμα του νήματος
Φαντάζεστε ότι είμαι ακόμη στις αρχές όμως ο μπλιτζ έχει βάλει υψηλά τον πήχη...
Εικοτολογω ότι εάν συνεχίσω έτσι σε ένα χρόνο θα εχω διαβασει τις 20000 σελίδες που μου λειπουν περίπου...
Μεχρι στιγμής είχε ενδιαφέρον το μνημόσυνο που έκανε ο bliz στον κ. gl ο οποιος κυριος είχε απειλήσει τον πορνοθετη μας με σούβλισμα
Δυστυχώς δεν προκαμε να τον σουβλισει
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Επίσης ενδιαφέρον είχε η ιντερνετική συνάντηση δυο παλιών συμμαθητών σε αυτό το νήμα, των κ.κ. blizardeye και life97
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μεγάλες στιγμές με μπολικο δάκρυ
Εννοείτε ότι ένα ένα μπαίνουν τα παππουδια στο νήμα...
Νικοτριβης
Βασιλόφρων
Άγιος
Κωλογερος
Erinal
Tomahok
Saul
Eraser
Kartakis (wannabe ανιψιός)
και λοιπές λέρες
.... η ανάγνωση συνεχίζεται
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Να υποθέσω είσαι κάπου στις αρχές του αιώνα?![]()
![]()
Ακριβως
Τώρα είμαι στην 104 :walkingpennis:
Μπήκε ένας κυρμεδιος και έφαγε τις φαπες του και έφυγε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις