Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.474
- Πόντοι
- 46.423
Το πρωτοκωλο του νήματος απαιτεί μπουένας ταρδες μετά τις 12.Buenos dias amigos.
![]()
Buenas tardes senõr !!!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Το πρωτοκωλο του νήματος απαιτεί μπουένας ταρδες μετά τις 12.Buenos dias amigos.
![]()
![]()
Buenas tardes senõr !!!
![]()
Με την πανδημια έχει ξεσκιστει να βιοποριζει την "δεν υπάρχει Μανάρι".
700 ευρώ για τα αυτιά της κωλο-γριας; Εισαι καλά; Και είναι και κουφά; (τόσα χρόνια μαζί μου, την έχω κουφανει εντελώς).
Υποψιάζεται το 120%, αλλά δεν έχει αποδείξεις για τίποτα.700 ευρώ για τα αυτιά της κωλο-γριας; Εισαι καλά; Και είναι και κουφά; (τόσα χρόνια μαζί μου, την έχω κουφανει εντελώς).
Σοφον το σαφές
Και φαντασου ότι υποψιάζεται μονάχα το 1/10 απ’οσα έχεις κάνει![]()
![]()
![]()
.. τί να πω..ΚΟΠΙΑΣΤΕ.
Ωστόσο ο κ. κωλό-γερος θα μπορούσε να έρθει μαζί σας για να θυμηθεί πως είναι οι αντροπαρέες. Μόνο με θήλεα κοινωνικοποιείται!![]()
Υποψιάζεται το 120%, αλλά δεν έχει αποδείξεις για τίποτα.700 ευρώ για τα αυτιά της κωλο-γριας; Εισαι καλά; Και είναι και κουφά; (τόσα χρόνια μαζί μου, την έχω κουφανει εντελώς).
Σοφον το σαφές
Και φαντασου ότι υποψιάζεται μονάχα το 1/10 απ’οσα έχεις κάνει![]()
![]()
Δεν υπάρχει μανάρι. Φευ.Ωστόσο ο κ. κωλό-γερος θα μπορούσε να έρθει μαζί σας για να θυμηθεί πως είναι οι αντροπαρέες. Μόνο με θήλεα κοινωνικοποιείται!![]()
..ο κωλογερος πλέει σε άλλο πέλαγος.Ωστόσο ο κ. κωλό-γερος θα μπορούσε να έρθει μαζί σας για να θυμηθεί πως είναι οι αντροπαρέες. Μόνο με θήλεα κοινωνικοποιείται!![]()
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα !!!Καληνυχτούδια παιδγιά![]()
Παιδιά πως ψηφίζουν?
Έλεος με το νέο σαη δεν μπορώ να κάνω τίποτα
Ασε λίγο τη μπαριστα να ασχοληθείς με το σαη να μάθεις πως δουλευει![]()
Αυτή δεν με αφήνει καθόλου. Λέει πως είμαι γλυκοτσούτσουνος.Της ζήτησα ένα μοχίτο και έβαλε τον δυόσμο στον πάτο της να τον λιώσω με το γουδί μου.![]()