Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Καλημέρα τιμημένα γερόντια... :hi:

Αντε τώρα να δω πως θα γίνει η μετάβαση από το "χαβιάρι" :P στην κουτσομούρα... :think:

Ο Θεός έπλασε τις κουτσομούρες... ο Θεός έπλασε και το χαβιάρι...

Σεις θα πατε στην κόλαση με τις αμαρτιες που κουβαλάτε :confused:

ΥΓ: στη κωλαση έχει μπολικο χαβιάρι :wink: :wink:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... :rockon:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... :rockon:

:hi:

Στη κωλαση θα έχεις παρέα και τον παππου σου... :vomit: :tooth:
Το μήλο κάτω απ’τη μηλιά θα πέσει :-)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Άλλος για αγαπούλες, για περάστε πλούσια τα αισθήματα :2funny::2funny:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
έτσι κι αλλοιώς τα κρεββάτια (συμπεριλαμβανομένων των παραβαρδάρειων) είναι τόποι που δεν αρμόζουν σοβαρότητες...:sunglasses:

από την άλλη ο ζεμπού είναι αγαπησιάρης, δεν θα το αποβάλει ποτέ.
αν και μη νομίζεις, έχει κι αυτός υπάρξει ον με πάθη ακράτητα και πράξεις ηθικά επαίσχυντες...

Και οι δυο είναι αισχιστοι και πομβολυγες και βρωμυξ και αδολακις :tickedoff:

Ότι άλλο και να πούμε είναι ατμός (Βέγγος) :tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246
Νέο «στοπ» της ΕΛ.ΑΣ για Ριζούπολη, ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός
Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν ο τελικός του κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός, καθώς η Αστυνομία φημολογείται πως θα δηλώσει εκ νέου άρνηση για το γήπεδο της Ριζούπολης.

Προς Πανθεσσαλικό στάδιο οδεύει όπως όλα δείχνουν ο… ταλαιπωρημένος τελικός του κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Για δεύτερη φορά μετά τον Ιούλιο, υπάρχουν πληροφορίες πως η Αστυνομία δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στην Ριζούπολη που ήταν και πάλι η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ, καθώς φοβάται για συγκέντρωση και πιθανές συμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων κοντά στο γήπεδο.

Από την στιγμή που το ίδιο ισχύει και για άλλα γήπεδα στην Αττική (σ.σ. θυμίζουμε πως είχε «ανάψει» κόκκινο για το λεκανοπέδιο πλην ΟΑΚΑ), όπως για παράδειγμα το Περιστέρι, θα ενεργοποιηθεί η εναλλακτική λύση του Πανθεσσαλικού στον Βόλο.

Αυτό, αναμένεται να επικυρωθεί και να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από την Ομοσπονδία, εφόσον φυσικά επισημποποιήσει και η Αστυνομία την απόφασή της. Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Κουφάλα, Τίγρη, δεν θα σου περάσει!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόλις διαπίστωσα ότι στον πίνακα με τα emoticons το emoticon αυτό :smitten: βρίσκεται δύο φορές στην πρώτη σειρά και μία φορά στην δεύτερη σειρά ...
Ζεμπουδισμός και Τρουμπακισμός έχουν αλώσει το μπου ... Φευ!
:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

Τα παιδγια έχουν περίσσευμα αγάπης... μην κοιτάτε τον εαυτό σας :dunno:
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γίνεται ο άκαρδος και άσπλαχνος επιβήτορας που είστε σήμερα :glasses:

:wink::tooth:

Ε μα μπαίνει εδώ και μας παρουσιάζεται ως ένα ηθικο στοιχείο με σοβαρούς τρόπους :confused: :confused:

Αγλαισμα που συνουσιάζεται μερα παρα μερα με την Δεν υπάρχει Μανάρι του και επίσης γυρνάει συνεχώς στα παραβαρδαρεια πορνοχοτελια της μπουγατσουπολης χμχμχμχμχμχμ

:jerking:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246
Μόλις διαπίστωσα ότι στον πίνακα με τα emoticons το emoticon αυτό :smitten: βρίσκεται δύο φορές στην πρώτη σειρά και μία φορά στην δεύτερη σειρά ...
Ζεμπουδισμός και Τρουμπακισμός έχουν αλώσει το μπου ... Φευ!
:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

Τα παιδγια έχουν περίσσευμα αγάπης... μην κοιτάτε τον εαυτό σας :dunno:
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γίνεται ο άκαρδος και άσπλαχνος επιβήτορας που είστε σήμερα :glasses:

:wink::tooth:
Μου αρέσει που γελάει πούστικα και ο Τζον-Τζον... :glasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[quote author=Zebu

:wink::tooth: [/quote] Μου αρέσει που γελάει πούστικα και ο Τζον-Τζον... :glasses: [/quote]

Όλοι συμμετέχετε στο ανηλεές bullying σε βάρος του ανήμπορου, αδυνάμου και υπερήλικος νηματοθέτου ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246
Μου αρέσει που γελάει πούστικα και ο Τζον-Τζον... :glasses: [/quote]

Όλοι συμμετέχετε στο ανηλεές bullying σε βάρος του ανήμπορου, αδυνάμου και υπερήλικος νηματοθέτου ...

[/quote] Είσθε τόσο υπερήλικας που δεν καταλάβατε ότι γελάει με εμένα και τον σύντροφο και αγωνιστή του έρωτα και της αγάπης, Τρουμπάκη, σύμφωνα με την απάντηση του 25πονττου. Γελάει μαζί μας και ο Τζον Τζον, κατάλαβες τώρα... :angry: Ακόμα μαζί σας δεν έχει γελάσει για την "Δεν υπάρχει Μανάρι" Θα του εξηγήσω εγώ, μην σκάτε... :sunglasses: :glasses:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246

Είσθε τοσό υπερήλικας που δεν καταλάβατε ότι γελάει με εμένα και τον σύντροφο και αγωνιστή του έρωτα και της αγάπης, Τρουμπάκη, σύμφωνα με την απάντηση του 25πονττου. Γελάει μαζί μας και ο Τζον Τζον, κατάλαβες τώρα... :angry: Ακόμα μαζί σας δεν έχει γελάσει για την "Δεν υπάρχει Μανάρι" Θα του εξηγήσω εγώ, μην σκάτε... :sunglasses: :glasses: [/quote]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Είσθε τοσό υπερήλικας που δεν καταλάβατε ότι γελάει με εμένα και τον σύντροφο και αγωνιστή του έρωτα και της αγάπης, Τρουμπάκη, σύμφωνα με την απάντηση του 25πονττου. Γελάει μαζί μας και ο Τζον Τζον, κατάλαβες τώρα... :angry: Ακόμα μαζί σας δεν έχει γελάσει για την "Δεν υπάρχει Μανάρι" Θα του εξηγήσω εγώ, μην σκάτε... :sunglasses: :glasses:
[/quote]

Δεν υπάρχει Μανάρι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
350973_12big.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246

Είσθε τοσό υπερήλικας που δεν καταλάβατε ότι γελάει με εμένα και τον σύντροφο και αγωνιστή του έρωτα και της αγάπης, Τρουμπάκη, σύμφωνα με την απάντηση του 25πονττου. Γελάει μαζί μας και ο Τζον Τζον, κατάλαβες τώρα... :angry: Ακόμα μαζί σας δεν έχει γελάσει για την "Δεν υπάρχει Μανάρι" Θα του εξηγήσω εγώ, μην σκάτε... :sunglasses: :glasses:

Δεν υπάρχει Μανάρι.
Κύριοι, η Δεν υπάρχει Μανάρι. :birdman:

Συνημμένα

• Μαναρι..jpg
    Μαναρι..jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 11

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795

Δεν υπάρχει Μανάρι.
:rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.299
Πόντοι
28.246

Δεν υπάρχει Μανάρι.
Έχω και την Νάταλι άμα θέλεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795

Δεν υπάρχει Μανάρι.
Έχω και την Νάταλι άμα θέλεις.
Δεν υπάρχει Ναταλι. Φευ.
Thelw.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom