Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Την κάνατε... κοκοκο... ρωνοιός...
Τα πράγματα ήταν απλά ΟΜΩΣ εσείς τα μπερδέψατε :-)
Μια ομάδα υπάρχει στην Ελλάδα.
Η Βαγγελό-ομαδάρα !!!
Από τα ναυπηγεία της Σύρου ... του αείμνηστου Γουλανδρή.
Κολλητός με ανιψιό του.
Τι άλλο θα ήμουν ...
.
Α γιατί νόμιζα ότι ήσουν κάτι άλλο...
Επιτέλους πράξατε το σωστό. Συγχαρητήρια!
Καλή σας μέρα και πάλι ευχαριστούμε από καρδιάς.Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Επιβεβαιωμένες φήμες θέλουν τον νηματοθέτη μας, κ. blizardeye, να ετοιμάζει πλουσιοπάροχο κέρασμα σε όλα τα μέλη του νήματος. Επίσης, να αναγνώρισε, επιτέλους, τον Τρουμπάκη a.k.a. Γαριδάκης, ως ανιψιό του εξ αίματος! Ο ίδιος ο θείος του, προχώρησε επίσης σε κατάθεση 50.000 (πενήντα χιλιάδων) ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Τρουμπάκη καθώς και στην παραχώρηση μεζονέτας (λουξ) 150 τ.μ. στο νησί της Σαντορίνης. Θα ακολουθήσουν και άλλες δωρεές προς τον ανιψιό και μοναδικό κληρονόμο, Τρουμπάκη, εάν δείξει την ανάλογη διαγωγή...
ρε μπιζουδακι ! γυριζω απο διακοπες μες την τρελλη χαρα και βλεπω αυτο το ποστ!! θελεις να παθω εμφρ;αγμα γμτ την ψυχη του κολοβου φιδιου!? εινια δυνατον να αναγνωρισει ο θειουλης μου αυτο το κολοβο φιδι ως ανεψιο!?? [πας καλα! ??
Ο βιοπορισμός είχε ευτυχές αποτέλεσμα
Α ρε Μανάρι να’ξερες ποσο ευτυχισμένο κανεις αυτό το σπαγγοραμενο γεροσαλιαρη κωλογερο :-)
ρε μπιζουδακι ! γυριζω απο διακοπες μες την τρελλη χαρα και βλεπω αυτο το ποστ!! θελεις να παθω εμφρ;αγμα γμτ την ψυχη του κολοβου φιδιου!? εινια δυνατον να αναγνωρισει ο θειουλης μου αυτο το κολοβο φιδι ως ανεψιο!?? [πας καλα! ??
fake news
Όλα γκουντ άστατο χοντρουλο ανηψακι;